- Konu Sahibi BlackSwann
- #1.181
ayşecim sen nerelrdesin, hala gelmedi mi bilgisayarın...diğer kızlrada öyle bir görünüp bir kayboluyorsunuz, ses soluk verin:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tebrik ederim.5 kiloyu ne kadar zamnda verdin.4 günlük zamnda kilonda artış olmadımı peki.olsa bile vermişsin ya ona bak dimi...
1 ayda gitti valla spor ve yediklerime dikkat ederek daha doğrusu kalori hesabı yapıyorum yaklaşık 1 aydır falan inanın çok işe yarıyor şimdilik 1200 kaloride sınırlıyorum kendimi hee arada bir geçtiğim oluyor ama çok önemli değil zaten etkilemiyo bile tartıyı istediğim kiloya geldiğimde kalori miktarını artırıp devam etmeyi dşünüyorum yani 1600 - 1700 kalori bile yeterli olacak isteğim kiloya geldiğimde,onun dışında canım bıraktığım 5 günde tartıda en fazla 500 gr oynamıştı yani bırakmak derken spor yapmadım birde yerken miktarı çoğaltıp değişik şeyler yedim mesela salata yoğurt bir arada yedim yani daha önce yapmadığım şeyleri yaptım tatlı falanda tükettim ama yinede dikkat ediyordum öyle salmadım kendimi sanırım bu yüzden kiloya çok etki etmedi sonra tekrar spor ve kalori saymaya başladım o 500 gr emin ol 1 günde gidiverdi çünkü metabolizma hızla çalışmaya başladı vücut bi yerden sonra hep aynı gıdalar almaya alışıyor ve kendini korumaya alıyor bunu birebir gördüm şimdi duraklama yaşamasam bile aralarda duraklamayı önlemek adına haftada bir gün yada 2 gün bir öğün istedğim şeyi yiyorum mesela geçtiğimz pazar günü misafirim vardı ve mantı yapmıştım gündüz biraz dikkat ettim ama akşam oturdum onlarla koca bi tabak yedim çünkü arada böyle yapmak gerekiyor bunu bütün uzmanlar söylüyor mutlaka duymuşsunuzdur ertesi günü wcye çıktıktan sonra tartıldım sana yemin ediyorum bak salladığımı düşünenler olabilir bir önceki günden 100 gr eksik çıktım yani arada bir yemeler kilo aldırmıyor aksine metabolizmayı hızlandırıyor,ben birebir yaşadığım şeyi anlatıyorum ukalalık olarak algılanmasın sürekli düşük kaloriye alışan bünye bi yerden sonra metabolizmayı durduruyor birde bazı günler proteini fazla alıyorum atıyorum sabahları 2 yumurta başlıyorum aralarda bunuda yapıyorum yani çok uzattım sanırım :)) canım ne isterse yiyiroum ama kaloriden düşüyorum zaten hedef kalorin azaldıkça istesende yiyemiyosun birde akşamları en geç 8 den sonra ya biraz çerez ya bi kaç diyet bisküvi çayın yanında yada meyve falan yiyorum yani saat 8-9 civarı ve inş böyle devam eder kilolarımdan kurtuluyorum,umarım işinize yarayan şeyler söylemişimdir nacizane tavsiyem aradabir yemekten yada kaçırmaktan korkmayın abartmadan tabi :))))
Valla internette okuduğum tüm yazıları süper özetlemişssin
Çok doğru ben de mesela bugün sayıyı şaşırdıysan ya da kahvaltıda abarttıysam hemen o gün kalori hesabı yaparım insan rahatlıyor
Ayrıca tebrikler
1 ayda gitti valla spor ve yediklerime dikkat ederek daha doğrusu kalori hesabı yapıyorum yaklaşık 1 aydır falan inanın çok işe yarıyor şimdilik 1200 kaloride sınırlıyorum kendimi hee arada bir geçtiğim oluyor ama çok önemli değil zaten etkilemiyo bile tartıyı istediğim kiloya geldiğimde kalori miktarını artırıp devam etmeyi dşünüyorum yani 1600 - 1700 kalori bile yeterli olacak isteğim kiloya geldiğimde,onun dışında canım bıraktığım 5 günde tartıda en fazla 500 gr oynamıştı yani bırakmak derken spor yapmadım birde yerken miktarı çoğaltıp değişik şeyler yedim mesela salata yoğurt bir arada yedim yani daha önce yapmadığım şeyleri yaptım tatlı falanda tükettim ama yinede dikkat ediyordum öyle salmadım kendimi sanırım bu yüzden kiloya çok etki etmedi sonra tekrar spor ve kalori saymaya başladım o 500 gr emin ol 1 günde gidiverdi çünkü metabolizma hızla çalışmaya başladı vücut bi yerden sonra hep aynı gıdalar almaya alışıyor ve kendini korumaya alıyor bunu birebir gördüm şimdi duraklama yaşamasam bile aralarda duraklamayı önlemek adına haftada bir gün yada 2 gün bir öğün istedğim şeyi yiyorum mesela geçtiğimz pazar günü misafirim vardı ve mantı yapmıştım gündüz biraz dikkat ettim ama akşam oturdum onlarla koca bi tabak yedim çünkü arada böyle yapmak gerekiyor bunu bütün uzmanlar söylüyor mutlaka duymuşsunuzdur ertesi günü wcye çıktıktan sonra tartıldım sana yemin ediyorum bak salladığımı düşünenler olabilir bir önceki günden 100 gr eksik çıktım yani arada bir yemeler kilo aldırmıyor aksine metabolizmayı hızlandırıyor,ben birebir yaşadığım şeyi anlatıyorum ukalalık olarak algılanmasın sürekli düşük kaloriye alışan bünye bi yerden sonra metabolizmayı durduruyor birde bazı günler proteini fazla alıyorum atıyorum sabahları 2 yumurta başlıyorum aralarda bunuda yapıyorum yani çok uzattım sanırım :)) canım ne isterse yiyiroum ama kaloriden düşüyorum zaten hedef kalorin azaldıkça istesende yiyemiyosun birde akşamları en geç 8 den sonra ya biraz çerez ya bi kaç diyet bisküvi çayın yanında yada meyve falan yiyorum yani saat 8-9 civarı ve inş böyle devam eder kilolarımdan kurtuluyorum,umarım işinize yarayan şeyler söylemişimdir nacizane tavsiyem aradabir yemekten yada kaçırmaktan korkmayın abartmadan tabi :))))
canım güzel yazmışsın valla doğru söylüyorsun, biryerde az bile yesen hep aynı şeyler olunca bünye alışıyor ve cevap vermiyor...bende her haftasonu ipin ucunu kaçırıyorum, yemediğim şeyleri de yiyorum genelde. o yüzden pazatrtesi günleri hep fazla çıkıyorum(bunları şaşırtma olrakmı algılasam güzel olurdu ama ben her haftasonu kaçırıyorum, bu kadarda şaşırtma olmaz sanırım:))
olur olur merak etme haftada 2 gün 1 öğün kaçamak yapabilirisin hem aklın kalmaz yemediklerinde hemde gördüğünde saldırmazsın :))) bu arada çörek otuyla alakalı bi bilgim yok canım malesef ...ama tok karna alırsan kilo aldırıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum araştır bir istersen
gerçekten olurmu canım ya????? ben her haftasonu kaçırıyorum ama farklı şeyler yiyerek değilde aynı şeylerde miktarı aşarak..e haliyle kilo almış görünüyorum pazartesileri. ama istediğim şeyleri yemediğim için o saldırganlığı hep yaşıyorum frenleyebilirsem ne ala. bende o zamn bir öğünde istediğimi yerim diğer öğünlerde aynı tutarım...böylece hasret kalmam ama diğer öğünlerde kendimi frenlemek kaydıyla...bir deneyeceğim ama..
çörekotunu sabah ve öğle yemeğinden önce aç karnına yoğurtla yiyorum.
Kızlar ben de bir kaç gündür 55 im
Son iki kilom kaldı bir 53 olsam bırakacağım
Bu ay sadece 1 kilo vermişim çok az ama nerdeyse hergün kaçırdım
Çok yoğunlaşamadım maalesef
Ama böyle yavaş yavaş çok sıkıcı aklımda hep bir diyetteyim mesajı var ama işe yaramıyor
Birkaç gün tam yoğunlaşıp hemen kurtulmak istiyorum artık şunlardan
Bugün protein ağırlıklı besleneyim dedim
Menüm sabah iki yumurta yedim
Öğlen tonbalıklı salata
Akşamada çorba 2 kaşık makarna salata
Yatarken elma yerim
Merhaba kizlar bende sayarak zayiflamaya karar verdim 87 kiloyum ayca kayanin kitabini henuz alamadim bana hangi secenek uyar yardimci olrsanniz sevinirim
Merhaba kizlar bende sayarak zayiflamaya karar verdim 87 kiloyum ayca kayanin kitabini henuz alamadim bana hangi secenek uyar yardimci olrsanniz sevinirim
ne güzel hedefine bi gıdımlık yolun kalmış başarı budur işte kalan 2 kilocukta gider hemen zaten biraz sıkarsan kendini,az kaldı diyerek rehavete kapılma ozaman uzarda uzar :))) ahh benimde gitse bir 15 kg daha var vermem gereken (((