- Konu Sahibi BlackSwann
- #1.141
slm kızlar,
özledim sizleri valla...selalmaz tarifin güzele benziyor, biara deneyeceğim. ayşecimin kahvaltı masasıda güzelmiş, orada olmak istedim bir an ama o masada olsaydım, diyet falan kalmazdı sanırım:))) diğer kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ediyorum...
ablamın oğlunun 19 nisanda düğünü var, geçen haftasonu elbise alışverişi falan derken yoğunluktan giremedim...ama nihayet aldım elbisemi. kırmızı, uzun bir abiye. aslında ben siyah olsun asil oluyum dedim ama satıcı, ileriki zamanlarda zaten kilolu olacaksın ve o zamn siyahı bıkana kadar giyeceksin, şimdi göster kendini diyince dayanamdım, kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun dedim:))
alışverişe çıktığım tanıdıklarımın bana ''ayy ne kdadr zayıflamışsın, 38 beden bile bol geliyor, yeter artık kemiklerin sayılıyor, yüzün çökmüş'' demeleri moralimi bozsada yoluma devamdayım. hedefim 50 kilo şimdi ise 53. ama ne yapsamda üstüm evet çok zayıf ama altım hala kalın(( ve sporda yaptığım halde gitmiyor basenler((
bugünkü menüm
uyanınca__1 çk z.yağ,3 günkurusu
sabah__2 yk yulaf ezmeli muslim
öğlen__pırasa yemeği,1 dlm ekmek,1 bardk ayran
ikindi__1 elma,1 brd ayran
akşam_çorba, kıymalı karnabahar,salata,yoğurt
sevgili dilek yolun izmire düşerse mutlaka beklerim misafirim ol.birlikte hem yeriz hem sohbet ederiz.düğününüzde hayırlı olsun,ama satıcı bence densizlik etmiş ona neymiş ki senin kiloların hem evlenince kilolu olacaksın diye birşey de yok bence sen keyfine bak.