• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

hayır canım, herkes ayça kaya sayarak zayıfla yöntemine göre günlük neler yediğini ve kilosunu paylaşıyor. kilolar moralimizi çabuk etkilediğinden hergün değil de, en hafif çıktığımız günlerde paylaşılıyor genelde:)))

Hahahaaa iyi fikir!
Kilo bildirim günleri stres yaptığım için + çıktığım ertesi gün de - çıktığım çok olmuştur
Akşam menü yazmaya gelirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bend e 3 gündür saldım kendimi ve haftaya başladığım kilomdayım az birşey vermiştim onuda almışım yani
Havalardanmıdır nedir;))benim hatam sabahları nerdeyse tüm tahıl ve et hakkımı tüketiyorum bide genelde sabah 7buçukta kahvaltı yapıyorum ee sonrada günün gerisi uzun olunca dayanamıyorum
Geç kahvaltı yapınca ya da kahvaltıda az tüketince daha rahat oluyor
Neyse menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 peynir ve yeşillik
Öğlen pırasa ve 1 dilim ekmek
Akşam çorba pırasa salata yoğurt
Arada 1 meyve
3111 oluyor

sağol canım, elmayı deneyeceğim gayet makul bir şey. bu arada selalmazım nasıl gidiyor, niye pek girmiyorsun artık, bıraktınmı yoksa. buraya girmek bile iyi geliyor insana. seni hergün görebilsek keşke...

aslında hergün bakıyorum neler yaptınız diye ama yüzüm yok her zaman karar aldım diyorum arkası gelmeyince :(benim vücutta direnç halinde galiba eşimde 1-2 kiloalınca aslın 2 gündür sıkı diyetteyiz kurtarıcı lahana çorbamdan yaptım tahıl olarak nerdeyse ben 1 yada2 tüketiyorum bol yeşil elma bol çorbam ve sütlü kahve ve kuru meyve yiyoum falan cumaya kadar şöyle vucudumu şaşırtayım istedim bakalım uzun süreli devam etmeyeceğim en azından böylelikle bir 53 ü görürüm diyorum ama cuma sabah bakalım kaç geleceğim ayça hanımın dediği gibi aslında artık reform yaptım saylır ne kadar motivem yok desemde ne bulursam yiyorum ölçüsüz olmuyor ister istemez sürekli bir hesep halinde oluyorum 2 gündürde adım sayarımı kullanıyorum düzenli dün 17.000 bu günde 15.000 adım atıyorum yürüyüş bandımı bir arkadaşıma verdim yaza kadar daha çok ihtiyacı var diye bundan dolayı adım sayarı düzenli kullanmaya çalışıyorum

merhaba kızlar kotam bitmişti nihayet geldi yazamadım öncelikle dilekçik geçmiş olsun ben de kabızlığı çok yaşarım bazen çok düzenli çıkıyorum bazen 10 günü buluyor inşallah düzelir problemin
benim diyete başlayalı yarın bir haftam olacak bu hafta 2 3 gün sütüm çok azaldığından kuru meyveyi ve bulgur pilavını biraz fazla yedim ama diğer günler uymaya çalıştım

Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak greyfurtsuyu
2 yk yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
5 zeytin

Öğle
2 dilim börek
Ayran

Akşam
Yağsız sebze çorbası
Yoğurt peynir

2 lt su 40 dk yürüyüş

Kızlar bend e 3 gündür saldım kendimi ve haftaya başladığım kilomdayım az birşey vermiştim onuda almışım yani
Havalardanmıdır nedir;))benim hatam sabahları nerdeyse tüm tahıl ve et hakkımı tüketiyorum bide genelde sabah 7buçukta kahvaltı yapıyorum ee sonrada günün gerisi uzun olunca dayanamıyorum
Geç kahvaltı yapınca ya da kahvaltıda az tüketince daha rahat oluyor
Neyse menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 peynir ve yeşillik
Öğlen pırasa ve 1 dilim ekmek
Akşam çorba pırasa salata yoğurt
Arada 1 meyve
3111 oluyor

aslında doğrusu her öğünde dengeli gitmek mesela 1 tahıl almak gibi.. ama olmuyor işte canım. bende bugün kahvaltıda bütün tahılımı kullandım şimdi düşünüyorum bugün ne yesem diye...ama bu menün az. yani et,süt,meyve arttırmalısın. çünkü bunu tecrübelerime dayanarak diyorum ki ben az yediğim günlerin ertesi sabahı kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum....

aslında hergün bakıyorum neler yaptınız diye ama yüzüm yok her zaman karar aldım diyorum arkası gelmeyince :(benim vücutta direnç halinde galiba eşimde 1-2 kiloalınca aslın 2 gündür sıkı diyetteyiz kurtarıcı lahana çorbamdan yaptım tahıl olarak nerdeyse ben 1 yada2 tüketiyorum bol yeşil elma bol çorbam ve sütlü kahve ve kuru meyve yiyoum falan cumaya kadar şöyle vucudumu şaşırtayım istedim bakalım uzun süreli devam etmeyeceğim en azından böylelikle bir 53 ü görürüm diyorum ama cuma sabah bakalım kaç geleceğim ayça hanımın dediği gibi aslında artık reform yaptım saylır ne kadar motivem yok desemde ne bulursam yiyorum ölçüsüz olmuyor ister istemez sürekli bir hesep halinde oluyorum 2 gündürde adım sayarımı kullanıyorum düzenli dün 17.000 bu günde 15.000 adım atıyorum yürüyüş bandımı bir arkadaşıma verdim yaza kadar daha çok ihtiyacı var diye bundan dolayı adım sayarı düzenli kullanmaya çalışıyorum

ya canım benim niye öyle diyorsun, hepimiz insanız her an herşey olabilir hayatımızda, günümüzü bırak saatimiz saatine uymuyorda. plan yaparsın bir bakmışsın misafir gelmiş yemek değişti, bir bakmışsın hasta olmuşsun meyve arttı vs. vs. yani takma kafaya. sen azimli olmasan o kilolardan bu kilolara inemezdin bikerem, tamam mıı.

ayrıca aşkolsun selalmazım, yani sayfaya gir, oku, 2 kelimeye yazma:20:

hadi toparlan bakalım, senin menülerini merakla bekliyoruz....

merhaba kızlar kotam bitmişti nihayet geldi yazamadım öncelikle dilekçik geçmiş olsun ben de kabızlığı çok yaşarım bazen çok düzenli çıkıyorum bazen 10 günü buluyor inşallah düzelir problemin
benim diyete başlayalı yarın bir haftam olacak bu hafta 2 3 gün sütüm çok azaldığından kuru meyveyi ve bulgur pilavını biraz fazla yedim ama diğer günler uymaya çalıştım

canım çok teşekkür ederim. ben ctesiden ctesiye yani haftada 1 çıkıyordum. buradaki şekerler doktora git git dediler,birde tv'de gitmeyip gitmeyip sonra kanser olanları duyunca gittim ve gerisini biliyorsun. yani ihmal etme canım, sende doktora git.

bugünkü günüm facia ile başladı:((

sabah uyanınca 1 çk z.yağ ile 3 mürdüm eriğimi yedim.
sonra annemin misafirlere ikramı için aldığı yağlı gevrek şu bimde satılan...baktım kutu ortada, annem kesin mahsus bırakmış beni yesin diye halbuki kaç kere dedim bak annem benim dayanamadığım şeyleri ortada bırakma sakla diye.zaten dün akşam spordan gelince meyve yoğurt yemiştim ya açtım yani,1 tane aldım ayy o neymiş öyle... dayamadım 1 tane daha aldım ve evden çıktım.
bütün yol boyunca hayıflanarak işe geldim. acaba kaç kalori, işte bir kutuda kaç tane olduğundan tutunda 1 adetinin gramına, kalorine kadar hesaplamaya çalıştım. işe gelince hemen int.de baktım bulamdım, ama hesaplarıma göre 2 tanesi yaklaşık 30 gr ve kalorisi 120 hesapladım. yani 2 tahıl gitmiş bilem:(((
sonra akşamdan hazırladığım içinde herşeyin olduğu benim uydurmam yulaf ezmeli muslimi yemezem diye düşündüm ama ileriki saatlerde daha çok yerim kahvaltı iyi olsun tok kalırım diye onuda yedim ve inanılmaz tokum hala(ee o kadar yiyince tok oluyum dimi) yani daha şu saate kadar 3T+1E+1S+1M+2Y oldu...

artık tahıl almayıp, sebze yoğurt meyve falan yemeliyim. akşama da annem nohut yapacaktı yaaaa...

öğle yemeği için pazı kavurması, salata
ara için elma, ayran
akşam için çorba, nohut, salata,yoğurt, planım vardı....ahh..ahhh

bundan sonra ne yerim bilmiyorum kızlar ama akşamki menünün değişeceği kesin:(((

günaydın bir haftanın sonunda 900 gr vermişim 66.0 olmuşum aslında daha fazla verebilirdim ama emzirince kuru incir çok yiyorum sütüm az diye muhtemelen engelliyor ama olsun az az vereyim bir ay sonra olsun dimi bugün hazırda yemeğim yok menüm de yok kafamda allah kerim diyorum

canım bol bol dere otu salatası falan veya dere otunu yogurtla tüketebilrsin acayip süt yapıyor benim kızda 1 yaşında geçenlerde o kadar çok dere otu yemiştimki sütten 2 gün göğsüm ağrıdı hemen dene farkı göreceksin

ah dilekciğim girip bakıyorum diyorum ama uzun uzudıya duramıyorum benim kız bilgisayara oturunca çıldırıyor hemen klavyeye saldırıyor bazen o kadar zorluklarla yazıyorum saçma sapan cümleler kurabiliyorum ben yazmaya başlayınca oğluma bil. yasak hemen o dibimde bitiyor kız ne anlayorsa yazmak istiyor falan :) neyse bu gün gene devam ettim direnç kırma diyetime inş yarında devam edersem53 ü görebileceğim sabah 54.6 geldim arkadaşlar özellikle yazmak istiyorum ben gün içinde kuru meyve tüketiyorum ama kendi kuruttuğumuz yazın mutlaka kurutun ihmal etmeyin hem gün boyu bnei oyalıyor akşamları çayın yanında kurtarıcımoluyor özellikle okulda kantine gitmemi engelliyor bu kuru meyvelerde neler var ekşi elma kurusu,kayısı, vişne,kiraz ,armut,şeftali benim en büyük kurtarıcım nasıl kurutuyorum vişne ve kiraz normal bütün olarak kurutuyorum armut ve şeftaliyi kalın kalın dilimleyerek elmayıda ister kabuklu isterseniz kabuğunu soyarakta kurutabilirsiniz ama tavsiyem vişne ve ekşi elmayı çok kurutmanınz şeker oranı düşük olduğu için ha bunların arasınada birde beyaz leblebi ve kuru siyah çekirdekli üzüm katarak yiyorum

Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak greyfurtsuyu
2 yk yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
5 zeytin

Öğle
2 dilim börek
Ayran

Akşam
Yağsız sebze çorbası
Yoğurt peynir

2 lt su 40 dk yürüyüş

Afiyet olsun..kilo verdikçe yazmak iyi olacak...daha da motive oluruz:)

slm kızlar , herkesler nasıl iyisinizidr inş yazamadım ne zamandır ama mutlaka takip ediyorum burayı,kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum inş böyle devam edersini,dilekcik canım çok geçmiş olsun sanada bi süre sağlığın için fedakarlık yapman gerekecek sanırım bozma moralini sağlık herşeyden önemli, bişey sormak istiyorum size siz ne zaman tartılıyorsunuz gün içinde,ben mesela sabah kalktığımda bir tartılıyorum birde gün içinde karnım açken tartılıyorum ama en az 500 600 gr fazla çıkıyorum sizinde böyle oluyormu yoksa yine o kabus dolu duraklamaya mı girdim anlamadım yaa

aslında doğrusu her öğünde dengeli gitmek mesela 1 tahıl almak gibi.. ama olmuyor işte canım. bende bugün kahvaltıda bütün tahılımı kullandım şimdi düşünüyorum bugün ne yesem diye...ama bu menün az. yani et,süt,meyve arttırmalısın. çünkü bunu tecrübelerime dayanarak diyorum ki ben az yediğim günlerin ertesi sabahı kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum....

Aynen öyle bunlarla doymadığım için daha çok acıkıyor insan bugün 4222;)

günaydın bir haftanın sonunda 900 gr vermişim 66.0 olmuşum aslında daha fazla verebilirdim ama emzirince kuru incir çok yiyorum sütüm az diye muhtemelen engelliyor ama olsun az az vereyim bir ay sonra olsun dimi bugün hazırda yemeğim yok menüm de yok kafamda allah kerim diyorum

Boşver az olsun yeterli sütün olsun bebişe
Sütün azalırsa diyet yaparken eğer pişman olursun
Zaten nerdeyse 1 kilo vermişsin az değil ki

canım bol bol dere otu salatası falan veya dere otunu yogurtla tüketebilrsin acayip süt yapıyor benim kızda 1 yaşında geçenlerde o kadar çok dere otu yemiştimki sütten 2 gün göğsüm ağrıdı hemen dene farkı göreceksin

sağol canım tavsiyen için yiyorum dereotu 4 lt yakın su içiyorum her öğün yeşillik yemeye çalışıyorum süt içiyorum kuru incir ve dut kurusu elimin altında ama çok yoruluyorum ikinci çocuğum tekim evde gece uykusu da az olunca bazen süt olmuyor kızımda mama içmiyor denemediğim mama kalmadı ama almıyor işte mecburen 1,5 ay daha sıkamıycam kendimi ama sonra daha sıkı uygulayacağım inşallah

slm kızlar , herkesler nasıl iyisinizidr inş yazamadım ne zamandır ama mutlaka takip ediyorum burayı,kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum inş böyle devam edersini,dilekcik canım çok geçmiş olsun sanada bi süre sağlığın için fedakarlık yapman gerekecek sanırım bozma moralini sağlık herşeyden önemli, bişey sormak istiyorum size siz ne zaman tartılıyorsunuz gün içinde,ben mesela sabah kalktığımda bir tartılıyorum birde gün içinde karnım açken tartılıyorum ama en az 500 600 gr fazla çıkıyorum sizinde böyle oluyormu yoksa yine o kabus dolu duraklamaya mı girdim anlamadım yaa

Ben zırt pırt tartılıyorum ve tabiki sabah ki kilodan fazla çıkıyorum diğerlerinde

Back