bugünkü günüm facia ile başladı
(
sabah uyanınca 1 çk z.yağ ile 3 mürdüm eriğimi yedim.
sonra annemin misafirlere ikramı için aldığı yağlı gevrek şu bimde satılan...baktım kutu ortada, annem kesin mahsus bırakmış beni yesin diye halbuki kaç kere dedim bak annem benim dayanamadığım şeyleri ortada bırakma sakla diye.zaten dün akşam spordan gelince meyve yoğurt yemiştim ya açtım yani,1 tane aldım ayy o neymiş öyle... dayamadım 1 tane daha aldım ve evden çıktım.
bütün yol boyunca hayıflanarak işe geldim. acaba kaç kalori, işte bir kutuda kaç tane olduğundan tutunda 1 adetinin gramına, kalorine kadar hesaplamaya çalıştım. işe gelince hemen int.de baktım bulamdım, ama hesaplarıma göre 2 tanesi yaklaşık 30 gr ve kalorisi 120 hesapladım. yani 2 tahıl gitmiş bilem
((
sonra akşamdan hazırladığım içinde herşeyin olduğu benim uydurmam yulaf ezmeli muslimi yemezem diye düşündüm ama ileriki saatlerde daha çok yerim kahvaltı iyi olsun tok kalırım diye onuda yedim ve inanılmaz tokum hala(ee o kadar yiyince tok oluyum dimi) yani daha şu saate kadar 3T+1E+1S+1M+2Y oldu...
artık tahıl almayıp, sebze yoğurt meyve falan yemeliyim. akşama da annem nohut yapacaktı yaaaa...
öğle yemeği için pazı kavurması, salata
ara için elma, ayran
akşam için çorba, nohut, salata,yoğurt, planım vardı....ahh..ahhh
bundan sonra ne yerim bilmiyorum kızlar ama akşamki menünün değişeceği kesin
((