- 23 Mart 2014
- 120
- 168
- 53
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.081
hayır canım, herkes ayça kaya sayarak zayıfla yöntemine göre günlük neler yediğini ve kilosunu paylaşıyor. kilolar moralimizi çabuk etkilediğinden hergün değil de, en hafif çıktığımız günlerde paylaşılıyor genelde:)))
sağol canım, elmayı deneyeceğim gayet makul bir şey. bu arada selalmazım nasıl gidiyor, niye pek girmiyorsun artık, bıraktınmı yoksa. buraya girmek bile iyi geliyor insana. seni hergün görebilsek keşke...
Kızlar bend e 3 gündür saldım kendimi ve haftaya başladığım kilomdayım az birşey vermiştim onuda almışım yani
Havalardanmıdır nedir)benim hatam sabahları nerdeyse tüm tahıl ve et hakkımı tüketiyorum bide genelde sabah 7buçukta kahvaltı yapıyorum ee sonrada günün gerisi uzun olunca dayanamıyorum
Geç kahvaltı yapınca ya da kahvaltıda az tüketince daha rahat oluyor
Neyse menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 peynir ve yeşillik
Öğlen pırasa ve 1 dilim ekmek
Akşam çorba pırasa salata yoğurt
Arada 1 meyve
3111 oluyor
aslında hergün bakıyorum neler yaptınız diye ama yüzüm yok her zaman karar aldım diyorum arkası gelmeyincebenim vücutta direnç halinde galiba eşimde 1-2 kiloalınca aslın 2 gündür sıkı diyetteyiz kurtarıcı lahana çorbamdan yaptım tahıl olarak nerdeyse ben 1 yada2 tüketiyorum bol yeşil elma bol çorbam ve sütlü kahve ve kuru meyve yiyoum falan cumaya kadar şöyle vucudumu şaşırtayım istedim bakalım uzun süreli devam etmeyeceğim en azından böylelikle bir 53 ü görürüm diyorum ama cuma sabah bakalım kaç geleceğim ayça hanımın dediği gibi aslında artık reform yaptım saylır ne kadar motivem yok desemde ne bulursam yiyorum ölçüsüz olmuyor ister istemez sürekli bir hesep halinde oluyorum 2 gündürde adım sayarımı kullanıyorum düzenli dün 17.000 bu günde 15.000 adım atıyorum yürüyüş bandımı bir arkadaşıma verdim yaza kadar daha çok ihtiyacı var diye bundan dolayı adım sayarı düzenli kullanmaya çalışıyorum
merhaba kızlar kotam bitmişti nihayet geldi yazamadım öncelikle dilekçik geçmiş olsun ben de kabızlığı çok yaşarım bazen çok düzenli çıkıyorum bazen 10 günü buluyor inşallah düzelir problemin
benim diyete başlayalı yarın bir haftam olacak bu hafta 2 3 gün sütüm çok azaldığından kuru meyveyi ve bulgur pilavını biraz fazla yedim ama diğer günler uymaya çalıştım
merhaba kızlar kotam bitmişti nihayet geldi yazamadım öncelikle dilekçik geçmiş olsun ben de kabızlığı çok yaşarım bazen çok düzenli çıkıyorum bazen 10 günü buluyor inşallah düzelir problemin
benim diyete başlayalı yarın bir haftam olacak bu hafta 2 3 gün sütüm çok azaldığından kuru meyveyi ve bulgur pilavını biraz fazla yedim ama diğer günler uymaya çalıştım
merhabalr. ne güzel kilo vermişsin. devamını dilerim
Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak greyfurtsuyu
2 yk yulaf ezmesi
1 kase yoğurt
5 zeytin
Öğle
2 dilim börek
Ayran
Akşam
Yağsız sebze çorbası
Yoğurt peynir
2 lt su 40 dk yürüyüş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslında doğrusu her öğünde dengeli gitmek mesela 1 tahıl almak gibi.. ama olmuyor işte canım. bende bugün kahvaltıda bütün tahılımı kullandım şimdi düşünüyorum bugün ne yesem diye...ama bu menün az. yani et,süt,meyve arttırmalısın. çünkü bunu tecrübelerime dayanarak diyorum ki ben az yediğim günlerin ertesi sabahı kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum....
günaydın bir haftanın sonunda 900 gr vermişim 66.0 olmuşum aslında daha fazla verebilirdim ama emzirince kuru incir çok yiyorum sütüm az diye muhtemelen engelliyor ama olsun az az vereyim bir ay sonra olsun dimi bugün hazırda yemeğim yok menüm de yok kafamda allah kerim diyorum
canım bol bol dere otu salatası falan veya dere otunu yogurtla tüketebilrsin acayip süt yapıyor benim kızda 1 yaşında geçenlerde o kadar çok dere otu yemiştimki sütten 2 gün göğsüm ağrıdı hemen dene farkı göreceksin
slm kızlar , herkesler nasıl iyisinizidr inş yazamadım ne zamandır ama mutlaka takip ediyorum burayı,kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum inş böyle devam edersini,dilekcik canım çok geçmiş olsun sanada bi süre sağlığın için fedakarlık yapman gerekecek sanırım bozma moralini sağlık herşeyden önemli, bişey sormak istiyorum size siz ne zaman tartılıyorsunuz gün içinde,ben mesela sabah kalktığımda bir tartılıyorum birde gün içinde karnım açken tartılıyorum ama en az 500 600 gr fazla çıkıyorum sizinde böyle oluyormu yoksa yine o kabus dolu duraklamaya mı girdim anlamadım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?