Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

ayşecim motivasyonum çok düştü. o kadar karışığımki... bi tarftan sal gitsin diyorum bi tarftan bu sen değilsin dilek hadi toparlan diyorum, bi tarftan azıcık arttır bişey olmaz diyorum bi tarfatan yersem kilo alırım eski günlere dönerim diye korkuyorum

hadi böyle olmaz ama toparla kendini bak aynı sorunlar bende de var.bende sağlık ocağındaki doktorumu dinledim geçen gün 3 gün günde 1 litre kayısı,şeftali suyu içtim.tabi ki düzene girdim. ama tartı da 83 kilo geldim ama inan bana 2 gün kendimi sıktım.tekrar 80,500 gr.oldum.yani bir süre tartıdaki kiloya kafanı takma be canım kiloyu nasıl olsa verirsin ve vermişsin de ama hastalık öyle mi sen şimdi doktorunu dinle ve dediklerini uygula kendini de fazla üzme canım bak biz hep burdayız

Doktor deneyerek bulacaksın demiş dilekcik, meyve hakkını 3'e çıkar önce lif oranı yüksek meyvelerle başla ,akşam yatmadan önce zeytinyağı iç gün içerisinde 3yağ yeme hakkın var ama sen bunu bile kısmışsın , pırasayı, brokoliyi, karnıbaharı yağsız yapabilirsin çünkü onlar lif oranı yüksek yiyecekler, müsli tamam, lif oranı yüksek ekmekler kepek çavdar gibi önce bir normale dön, eksiltmişsin onları tamamla ok... Sonra 2-3gün sonra duruma bakalım

canım çok sağol. sende bu konuda müzdaripsin biliyorum. hatta seni dinleyerek sabahları bir ara 1 çay kaşığı yağ içiyordum,ilk hafta iyiydim sonra işe yaramadı bıraktım. canım peki akşam yağ içmek kilo aldırmazmı, sen ne kadar içiyorsun ve içmen seni hergün tuvalete çıkarıyormu? birde ayça kaya hep diyor ya yağ alarak yağ yakamazsınız diye....

Dilekcik öncelikle çok geçmiş olsun ama bence çok takma kafana sonuçta meyve çok kilo aldıran bir şey değil yağdan korkabilirsin ama zaten spor yaparsan o da mühim değil hatta tahılını belki bir azaltabilirsin zaten çok değil kilon bu aşamada sağlık daha önemli
Biliyorum aynı zamanda kilo da vermek istiyorsun ama yaktığın sürece istediğini yersin sonuçta spor yapıp yaktıktan sonra ne kadar etkileyebilir ki

Kaldı ki hepimizin kaçamakları oluyor senin ki de kayısı olsun varsın
Bide şekersiz kayısı kompostosu yapabilirsin

Bugnkü menüm

Sabah
1 dilim peynir
1.5 dilim ekmek
5 zeytin
1 bardak greyfurtsuyu
Kurudomates

Öğle
2 kase yağsız sebze çorbası

Ara
Yarım çb boza

Akşam
1 tabak sulu köfte
Yoğurtlu kırmızı lahana

2 lt su 30 dk yürüyüş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar,

geçen hafta barsak filmi için 3 gün sadece sıvı beslenmiştim ya (kızlar varya insan çiğnemeyince doymuyormuş her bir lokmamın kıymetini anladım o kötü günlerde) ee vücut vitamin alamayınca hemen düştü, geçen haftadan beri gribim hala geçmedi. hapşır fışkır satamadım kimseye:)) ilaç, vitamin alıyorum ama hala kötüyüm...

herşeye rağmen kaldığımız yerden burada devam ediyorummmm ve edeceğimde...

SİZLER VARKEN BEN HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİRİM

bugünkü menüm,

uyanınca__1 çk z.yağ, 3 mürdüm eriği
kahvaltı___2 yk.yulaf ezmeli,keten tohumlu,çörekotlu, lor peynirli,yoğurtlu benim uydurmam muslim
öğlen_____zeytınyağlı taze fasülye, 1 dlm ekmek, 1 bardak ayran
ikindi_____1 yeşil elma, 5 badem
akşam____çorba, z.fasülye, salata, yoğurt
ara______ şekersiz, tarçınlı kabak tatlısı

31323 oluyor....

Canım günde 3yağ yeme hakkın var oldumu bunun bir tanesini akşam yatmadan önce 1yemek kaşığı olarak tüketeceksin, sabah kayısı ,mürdüm ,incir baktın bunlara alıştı değiştireceksin otur düzene koy ama yağ zannedildiğinden daha önemli vücududa yağlamak gerekiyor bunu asla unutma. Kilo yağ içtiğim için almadım, beni şişiren turşu :) dayanamayıp yeyince kilom fazla çıkıyor neredeyse 2gün sonra atabiliyorum suyu birde reglm yakın . Yağ abartma ama günde 3taneyi unutma , üzülme bağırsaklar duygulardan çok etkilenir geçecek bunlar rahatla azıcık ok.Ve spor özellikle yürüyüş 45dk orta tempoda çok iyi gelecek,fazlası dizlerini zorlar zamanla 1saat çıkar yeter sevgiler ikimizede kolay gelsin

canım öncelikle çok geçmiş olsun sen zaten zayıfsın sağlığın her şeyin önünde gelirki doktorunun dediği gibi daha anne olacaksın o zaman dahada sağlıklı bir insan olman gerekecek önceliğin sağlığın olsun ki zaten kabız olmamak için yapacağın şeylerde sana o kadarda kilo aldırmaz canını sıkma ben bir aralar sabah kalkar kalkmaz elma yiyordum ve o kadar rahat çıkıyordumki wc ye isterse dene tabi kırmızı elma yerine yeşil tüketirsin bence sen kilo vereceğin besinleri değilde kabız oldurmayan besinlerini say canımya baklagillerini haftalık tüketmeye falan çalış sen zaten biliyorsun dur

günaydın kızlar kaç gündür doğru dürüst bir şey ne yazabildim ne de yapabildim.neden bilmiyorum bu aralar bir tuhaf oldum.o da valla benden değil burcumdan kaynaklanıyormuş.dün tv de seyrettim biraz terazi burçları durma ve yavaşlama dönemindelermiş aman neyse ne bize bahane mi yok işte neyse bahanelerimizi bir kenarı bırakıp başlayalım işte listem;
sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
öğle:4 kaşık nohut,1 dilim ekmek,salata,yoğurt
ikindi:1 kivi
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt

google a bioritm yaz ilk çıkan linke tıkla sitenin adını şu an hatırlamıyorum oraya doğum günün ve saatini girince gün gün astrolojik olarak bioritmini gösteren bir grafik çıkıyor
o gün duygusal, zihinsel, bedensel olarak aktif misin pasif misin ne durumdasın grafikte gösteriyor ben denedim çoğunlukla doğru çıkıyor

sağol canım benim,dediklerini yapacağım.ikimizede kolay gelsin:)

sağol canım, elmayı deneyeceğim gayet makul bir şey. bu arada selalmazım nasıl gidiyor, niye pek girmiyorsun artık, bıraktınmı yoksa. buraya girmek bile iyi geliyor insana. seni hergün görebilsek keşke...

arkadaşlar burada haftalık liste hazırlamıyor musunuz geçmişte göremedim

hayır canım, herkes ayça kaya sayarak zayıfla yöntemine göre günlük neler yediğini ve kilosunu paylaşıyor. kilolar moralimizi çabuk etkilediğinden hergün değil de, en hafif çıktığımız günlerde paylaşılıyor genelde:)))

evet kızlar, bugünkü menüm,

uyanınca__1 çk z.yağ, 3 mürdüm eriği, 1 dilim armut
kahvaltı___2 dl ekmek, 1 yk lor peyniri, az dereotu
öğlen_____ton balıklı salata, 1 dlm ekmek, 1 bardak ayran
ikindi_____sabahki 1 dilim yediğim armutumun kalanı, 5 fındık
akşam____spor var.eve gidince 1 çk.keten tohumlu tarçınlı yoğurt, portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…