- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.001
Etsiz yağsız sebze yemeği çiğ sebze veya yeşillik bunları ayrıca saymaya gerek yok ki , içine yağ et vs koyarsan sayıyorsun. Kitabın ismi 5333 :)onu alabilirsin bence...
Merhaba kızlar hayırlı Cumalar
uzun zamandır yazmadım size arada bakıyorum şu yazıyı görünce cevaplamadan geçemedim
5333'ün açılımı:
5 tahıl
3 et
3 süt
3 meyve
bir de buna ek olarak 3 yağ var aslında 53333 ama kitapta bir 3 eksikama içindeki yazılarda hep 53333 diye geçiyor
sebzeye gelince, 1 kilo sebze 2 yemek kaşığı yağla pişirildiği sürece sebzeyi hesaplamalara katmıyoruz zaten 1 tabak yaklaşık olarak 5-6 yemek kaşığı ediyor yani günde 2 öğün 5-6 yk sebze yemeği yemek bu 53333'ün dışında ama kullanma hakkın olan bir şeybiraz karışık oldu sanırım ama durum bu...
Bir de Dr. Ayça Kaya'nın başka kitabı yok diye biliyorum 15 Nisan'da çıkan 5333 - sayarak zayıflama kitabı var ve yöntemini kitapta detaylıca anlatmış
slm kızlar,
dün dediğim gibi kabızlık için doktora gittim, sonra işe dön iş yoğunluğu giremedim...
doktor bir sürü kan tahlili istedi, bu sabahta gidip kan tahlili yaptırdım. ve sıkı durun kolon grafisi istedi. Yani kalın bağırsağımın filmi gibi...şimdi de onu yaptıracağım yer arıyorum. muayene için o doktorun iyi olduğuna inanark ve çevremden duyarak çalıştığı özel hastaneye gitmiştim ama orda bu işlem 670 tl imiş, pahalı geldi bana çünkü dışarıda 200-300 tl ye yapan özel poliklinikler de var. işte şimdide onları araştıryorum. işlemden önce 2 gün az katı gıda, son gün ise tamamen tanesiz sıvı besinler almalıyıymışım. sonrada ilaçları ve lavmanı(en kötüsü nasıl yapacağımı bile bilmiyorum(() bunlardan sonra işleme gireceğim.
doktor bağırsağında darlık, tıkanıklık veya bağırsağın normalden uzun olabilir dedi. korkuyorum valla, inşallah kötü bişey çıkmaz
canım sabah 2 dilm ekmek tükettiğin zamanlarda öğlen tosttu tercih etmen hata olmuş yani sabah ekmek tüketmeden besldiysen öğlen terciihin tost olabilir ama sabah tüketmiş isen öğlen mutlaka başka alternatifler bulmalısın ki sabah 2 dilim ekmek yedikten sonra aslında tahıl grubun oldukça azalar çünkü baklagil yemeğin varsa biliyorsun onuda tahıldan sayıyoruz falan aslında sabah 1 dilim tüketmeye çalışabilirsin
slm kızlar,
dün dediğim gibi kabızlık için doktora gittim, sonra işe dön iş yoğunluğu giremedim...
doktor bir sürü kan tahlili istedi, bu sabahta gidip kan tahlili yaptırdım. ve sıkı durun kolon grafisi istedi. Yani kalın bağırsağımın filmi gibi...şimdi de onu yaptıracağım yer arıyorum. muayene için o doktorun iyi olduğuna inanark ve çevremden duyarak çalıştığı özel hastaneye gitmiştim ama orda bu işlem 670 tl imiş, pahalı geldi bana çünkü dışarıda 200-300 tl ye yapan özel poliklinikler de var. işte şimdide onları araştıryorum. işlemden önce 2 gün az katı gıda, son gün ise tamamen tanesiz sıvı besinler almalıyıymışım. sonrada ilaçları ve lavmanı(en kötüsü nasıl yapacağımı bile bilmiyorum(() bunlardan sonra işleme gireceğim.
doktor bağırsağında darlık, tıkanıklık veya bağırsağın normalden uzun olabilir dedi. korkuyorum valla, inşallah kötü bişey çıkmaz
ayça hanımın kitabı çıkmış dün baktım netten 21 civarı biraz pahalı geldi acaba yeni çıktığı iinmi yoksa hep 21 civarındamı olur dört gözle bekliyordum çıksın hemen alacağım diye aslında bütün tariflerini nerdeyse biliyorum o kadar çok takip ediyorum ki onu onun vermediği tarifleri bile uydurabiliyorum
günaydın kızlar öncelikle dilekcim sana geçmiş olsun.inşallah hiç birşey çıkmaz sende rahat bir nefes alırsın.kızlar üzerime bir rehavet çöktü ve hiç bir şey yapamıyorum.kilom da aynen kaldı zaten.ne yapacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum sanki ilk defa diyete başlar gibi üzerimde bir saçmalık var.bu durumu nasıl atlatacağımiçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.çok korkuyorum yine eski kilolu günlerime döneceğim diye motivasyonu en yüksek olan bendim şimdi benim motivasyonum yerlerde
o kitabın ismi nedir?
sayarak zayıflama mutfakta kitabın adı
Gunaydınnn bayanlar hAfta sonu kacamaklarım oldu maalesef hiç duzen falan kalmadı sanki hiç diyette degilmişim gibi yedim bugun yıne bastan aldım her pazartesi oldugu gibi....hemen kilo bildirimimi yazıyım
Gecen hafta : 64.800
Bu hafta : 64.400
400 , 400 gidiyo bakalım hayırlısı bu na da şükür.....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün çok abarttım ama abartacağımı bildiğim için 1gün önce her şeyi 1 azaltmıştım o günün sabahı da sadece domates ve kıvırcık yemiştim... Öğlen 1,5lahmacun akşama 1tabak makarna, kıymalı menemen ve 1kase çekirdek çitledim . Kaç tahıl, kaç et, kaç yağ saymadım artık...Bugün dukandan öğrendiğim 1günlük atak yapmaya karar verdim... Sadece sabah 2incir yedim, yulaflı yoğurt öğlen yiyeceğim, protein beni kabız yapmasın diye, biraz ishal gibi olduğum için sıkıntı yaratmaz inşallah diye düşünüyorum... Arada vücudu şaşırtmak ve dün topladığım ödemden kurtulmak için umarım işe yarar çünkü yarın tartılma günümmm....
canım önceden azalttığın için bişey olmaz die düşünüyorum. hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...
öncelikle merhaba kızlar 2,5 ay önce 2. kızımı dünyaya getirdim. hamileliğim boyunca 10 kilo aldım boyum 163 61.9 ile hamile kalıp 71.9 la doğuma girdim. doğumdan 2 hafta sonra 64 tüm lakin çoğu kişinin yaptığı gibi sütüm azalınca yedim de yedim halbuki ilk kızımda da aynı hatayı yapmış olup bunda yapmayacaktım sözde derken üstüne 3 kilo daha aldım dün ilk kızımın doğum günüydü fotolara baktım ve kendime sinir oldum tostoparlak çıktım resimlerde.şu an aktif olarak emzirdiğim için kalıplaşmış diyet te yapmak istemiyorum dün sitede gezerken dikkatimi çekti yazdıklarınızı da şöyle bir okuyunca bugün motive olmuş bir vaziyetteyim az önce kitabın siparişini de verdim ne dersiniz başarabilir miyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?