- Konu Sahibi BlackSwann
-
dilek ayşe selalmaz nasılsınzı kızlar?Bi bakayım dedim size ben saldım kendimi nolcak sonum hayrolsun.
merhaba ben 160 boyunda 50 kiloyum ve korumak istiyorum acaba 3232 yi mi uygulamam llazım birde mesela yağdan bir eksiltip tahıla ekleyebiliyor muyuz mesela 42321 gibi teşekkürler
dilek ayşe selalmaz nasılsınzı kızlar?Bi bakayım dedim size ben saldım kendimi nolcak sonum hayrolsun.
bende bir haftadır ayça kayanın 5333ünü yapıyorum, yalnız ben kafamdan birde 3sebze 3de yağ gurubu ekledim, yani günlük hesabım 5333*33 oldu:)
değişim listem şuan için klasik doktorların verdiği tablo.
pek bir bilgim yok 5333 hakkında aslında, çok az bilgiliyim, ama mantıklı ve rahat geliyo bana, yakında da kitabınıda almak istiyorum.
acaba ayça kayanın kaç kitabı var? hangisini alsam? ben sayarak zayıflamanın yollarını öğrenmek istiyorum....
birde zayıflama şifresinden bahsetmişsiniz? o da nedir? nasıl belirleniyo? kitapta yazıyormu acaba? benimki ne?:)
ah bana biri cevap yazsa burada:)
canım sabah 2 dilm ekmek tükettiğin zamanlarda öğlen tosttu tercih etmen hata olmuş yani sabah ekmek tüketmeden besldiysen öğlen terciihin tost olabilir ama sabah tüketmiş isen öğlen mutlaka başka alternatifler bulmalısın ki sabah 2 dilim ekmek yedikten sonra aslında tahıl grubun oldukça azalar çünkü baklagil yemeğin varsa biliyorsun onuda tahıldan sayıyoruz falan aslında sabah 1 dilim tüketmeye çalışabilirsinSelam bayanlar dün giremedim bugün ku menumu yazıyım
Sabah : 2 dilim tam buğday ekmegi, küçük bir parça peynir , 4 zeytin, 1 yumurta domates salatalık
Ara : 1 armutlu beyaz cay
Öğlen : 2 dilm tam buğday ekmegine tost, 1 kutu ayran
Aksam : bir tabak ıspanak yemeği, 3-4 kasık yoğurt 2 dilim ekmek...
Yaa ben su sayma işini pek yapamıyorum
6 tahıl 3 et 2 süt meyve yok mesela bugün tahıl 6 oluyo hep nedense onu bi azaltmıyorum
günler süren boşlamalarımın ardından gene bir kendii motive etme yazısı olacak ama inş bu yazınn arkası gelir biliyorsunuz çevremdekilerin yeter demesinden çok etkilenip tam anlamıyla kilo vermeye çalışmayıp bir nevi kilo korumaya dönüştü benimkisi ama bu gün kendime bir baktım yok daha vermem gereken 2-3 kilo olduna karar verdim ve yarın sabahtan bende tam anlamıyla sayıp sporu çoğaltacağım sporu haftada 1 yapabiliyorum hem yogunluğumdan hemde dediya yeter artık diye düşündüğümden spor günümü arttırıp birde sayarsam yediklerimi eminim kısa sürede vereceğim 2-3- kiloyu ama artıkvucut direncimi kırmam gerekiyornerdeyse 2aydır 55-54.7 lerdeyim hadi bakalım
Dilekcik bir yerden başlamışsın işte inşallah kötü birşey çıkmaz için rahatlarslm kızlar,
dün dediğim gibi kabızlık için doktora gittim, sonra işe dön iş yoğunluğu giremedim...
doktor bir sürü kan tahlili istedi, bu sabahta gidip kan tahlili yaptırdım. ve sıkı durun kolon grafisi istedi. Yani kalın bağırsağımın filmi gibi...şimdi de onu yaptıracağım yer arıyorum. muayene için o doktorun iyi olduğuna inanark ve çevremden duyarak çalıştığı özel hastaneye gitmiştim ama orda bu işlem 670 tl imiş, pahalı geldi bana çünkü dışarıda 200-300 tl ye yapan özel poliklinikler de var. işte şimdide onları araştıryorum. işlemden önce 2 gün az katı gıda, son gün ise tamamen tanesiz sıvı besinler almalıyıymışım. sonrada ilaçları ve lavmanı(en kötüsü nasıl yapacağımı bile bilmiyorum(() bunlardan sonra işleme gireceğim.
doktor bağırsağında darlık, tıkanıklık veya bağırsağın normalden uzun olabilir dedi. korkuyorum valla, inşallah kötü bişey çıkmaz
bende bir haftadır ayça kayanın 5333ünü yapıyorum, yalnız ben kafamdan birde 3sebze 3de yağ gurubu ekledim, yani günlük hesabım 5333*33 oldu:)
değişim listem şuan için klasik doktorların verdiği tablo.
pek bir bilgim yok 5333 hakkında aslında, çok az bilgiliyim, ama mantıklı ve rahat geliyo bana, yakında da kitabınıda almak istiyorum.
acaba ayça kayanın kaç kitabı var? hangisini alsam? ben sayarak zayıflamanın yollarını öğrenmek istiyorum....
birde zayıflama şifresinden bahsetmişsiniz? o da nedir? nasıl belirleniyo? kitapta yazıyormu acaba? benimki ne?:)
ah bana biri cevap yazsa burada:)
slm kızlar,
dün dediğim gibi kabızlık için doktora gittim, sonra işe dön iş yoğunluğu giremedim...
doktor bir sürü kan tahlili istedi, bu sabahta gidip kan tahlili yaptırdım. ve sıkı durun kolon grafisi istedi. Yani kalın bağırsağımın filmi gibi...şimdi de onu yaptıracağım yer arıyorum. muayene için o doktorun iyi olduğuna inanark ve çevremden duyarak çalıştığı özel hastaneye gitmiştim ama orda bu işlem 670 tl imiş, pahalı geldi bana çünkü dışarıda 200-300 tl ye yapan özel poliklinikler de var. işte şimdide onları araştıryorum. işlemden önce 2 gün az katı gıda, son gün ise tamamen tanesiz sıvı besinler almalıyıymışım. sonrada ilaçları ve lavmanı(en kötüsü nasıl yapacağımı bile bilmiyorum(() bunlardan sonra işleme gireceğim.
doktor bağırsağında darlık, tıkanıklık veya bağırsağın normalden uzun olabilir dedi. korkuyorum valla, inşallah kötü bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?