• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Etsiz yağsız sebze yemeği çiğ sebze veya yeşillik bunları ayrıca saymaya gerek yok ki , içine yağ et vs koyarsan sayıyorsun. Kitabın ismi 5333 :)onu alabilirsin bence...
Merhaba kızlar hayırlı Cumalar :3:
uzun zamandır yazmadım size arada bakıyorum şu yazıyı görünce cevaplamadan geçemedim

5333'ün açılımı:
5 tahıl
3 et
3 süt
3 meyve
bir de buna ek olarak 3 yağ var aslında 53333 ama kitapta bir 3 eksik:34: ama içindeki yazılarda hep 53333 diye geçiyor
sebzeye gelince, 1 kilo sebze 2 yemek kaşığı yağla pişirildiği sürece sebzeyi hesaplamalara katmıyoruz zaten 1 tabak yaklaşık olarak 5-6 yemek kaşığı ediyor yani günde 2 öğün 5-6 yk sebze yemeği yemek bu 53333'ün dışında ama kullanma hakkın olan bir şey:34: biraz karışık oldu sanırım ama durum bu...
Bir de Dr. Ayça Kaya'nın başka kitabı yok diye biliyorum 15 Nisan'da çıkan 5333 - sayarak zayıflama kitabı var ve yöntemini kitapta detaylıca anlatmış

tamam kızlar çok teşekkürler cevaplar için:):16::16:
aslında kafadan 5333*33 demekle pek haksızda sayılmazmışım:):1:
5333kitabını alırım artık bende en yakın zamanda.
öpüyorum, kolay gelsin....:54::54:

slm kızlar,

dün dediğim gibi kabızlık için doktora gittim, sonra işe dön iş yoğunluğu giremedim...

doktor bir sürü kan tahlili istedi, bu sabahta gidip kan tahlili yaptırdım. ve sıkı durun kolon grafisi istedi. Yani kalın bağırsağımın filmi gibi...şimdi de onu yaptıracağım yer arıyorum. muayene için o doktorun iyi olduğuna inanark ve çevremden duyarak çalıştığı özel hastaneye gitmiştim ama orda bu işlem 670 tl imiş, pahalı geldi bana çünkü dışarıda 200-300 tl ye yapan özel poliklinikler de var. işte şimdide onları araştıryorum. işlemden önce 2 gün az katı gıda, son gün ise tamamen tanesiz sıvı besinler almalıyıymışım. sonrada ilaçları ve lavmanı(en kötüsü nasıl yapacağımı bile bilmiyorum:((() bunlardan sonra işleme gireceğim.

doktor bağırsağında darlık, tıkanıklık veya bağırsağın normalden uzun olabilir dedi. korkuyorum valla, inşallah kötü bişey çıkmaz

canım geçmiş olsun sağlık bu inş bir şey çıkmaz ama en azından aklınd kalmaz

canım sabah 2 dilm ekmek tükettiğin zamanlarda öğlen tosttu tercih etmen hata olmuş yani sabah ekmek tüketmeden besldiysen öğlen terciihin tost olabilir ama sabah tüketmiş isen öğlen mutlaka başka alternatifler bulmalısın ki sabah 2 dilim ekmek yedikten sonra aslında tahıl grubun oldukça azalar çünkü baklagil yemeğin varsa biliyorsun onuda tahıldan sayıyoruz falan aslında sabah 1 dilim tüketmeye çalışabilirsin

Teşekkür ederim canım bilgin için tahılı azaltmam gerek ama etmeksiz yapamıyorum illa ogunler de olacak 2 den bire düşünerek azaltmaya çalışmalıyım mesela bügünde sabah kahvaltısında biraz kaçırdım ekmegi sonra kendi kendime yemin ettim başka türlü ol ayacak çünkü öğlen aksam ek ek yemeyecegım diye gercektende etmeksiz duruluyormuş ekmek yemedim,...

slm kızlar,

dün dediğim gibi kabızlık için doktora gittim, sonra işe dön iş yoğunluğu giremedim...

doktor bir sürü kan tahlili istedi, bu sabahta gidip kan tahlili yaptırdım. ve sıkı durun kolon grafisi istedi. Yani kalın bağırsağımın filmi gibi...şimdi de onu yaptıracağım yer arıyorum. muayene için o doktorun iyi olduğuna inanark ve çevremden duyarak çalıştığı özel hastaneye gitmiştim ama orda bu işlem 670 tl imiş, pahalı geldi bana çünkü dışarıda 200-300 tl ye yapan özel poliklinikler de var. işte şimdide onları araştıryorum. işlemden önce 2 gün az katı gıda, son gün ise tamamen tanesiz sıvı besinler almalıyıymışım. sonrada ilaçları ve lavmanı(en kötüsü nasıl yapacağımı bile bilmiyorum:((() bunlardan sonra işleme gireceğim.

doktor bağırsağında darlık, tıkanıklık veya bağırsağın normalden uzun olabilir dedi. korkuyorum valla, inşallah kötü bişey çıkmaz

İyi olmuş canım gitmene sevindim senin adına kalbini ferah tut inşallah bişey çıkmaz Allah'ın izniyle acil şifalar diliyorum

günaydın bayanlar hep yazıyorum bende başlıyorum diye sonra gerisi gelmiyor utanıyorum artık ama inş bu kez olacak bu sabah bir bardak ılık sulu elma sirkesi içtim kaç gündür acayip bir şişlik var nerdeyse bir haftadır salata tükettim acaba salatadanmı diye düşünmedim değil sizce ondan olabilirmi ki sütümde arttı dere otlu falan yapıyorum salatamı bundan dolayı bu hafat nasıl oldu anlayamadım ama acayip şiştim neyse sabah çeyrek omlatbelkide çeyrekten biraz fazla bir kaç dilim yumurta haşlaması bol maydonoz dere otu 2 dilim ekmek bir yemek kaşığı reçel biraz tereyağ ve böylelikle nerdeyse bütün hakkımı kahvaltıda tüketmiş gibi oldum böyle bir durumda ne tercih etmeli diye düşündüm aslında salata içinde nohutlu falan salata yiyeceiktim tahıl hakkım dolmuş olduğu için dolaptan patlıcan ve biber közlemesi çıarttım akşam patlıcan biber közlemesi salata yapıp onu tüketeceğim acıktığımda ayran ve süt içmeyi düşünüyorum sabah tartılmadım yarın tartılıp onu baz alacağım birazdandan yüyürüyüşümü yapacağım artık kaç k olur bilmiyorum ama yürüyüşümü hemen hemen hergün yapmaya karar verdim vucudumun şöyle bir şaşırması gerekiyorr inş bakalım aslında şimdiye kadar zayıfmıyım yoksa vermem gereken kilom var mı diye kendime sormakla geçti ve dünde bahsettiğim gibi hala vermem gereken kilom olduguna inandığım çin başaracağım inş.

ayça hanımın kitabı çıkmış dün baktım netten 21 civarı biraz pahalı geldi acaba yeni çıktığı iinmi yoksa hep 21 civarındamı olur dört gözle bekliyordum çıksın hemen alacağım diye aslında bütün tariflerini nerdeyse biliyorum o kadar çok takip ediyorum ki onu onun vermediği tarifleri bile uydurabiliyorum

günaydın kızlar öncelikle dilekcim sana geçmiş olsun.inşallah hiç birşey çıkmaz sende rahat bir nefes alırsın.kızlar üzerime bir rehavet çöktü ve hiç bir şey yapamıyorum.kilom da aynen kaldı zaten.ne yapacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum sanki ilk defa diyete başlar gibi üzerimde bir saçmalık var.bu durumu nasıl atlatacağım:( içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.çok korkuyorum yine eski kilolu günlerime döneceğim diye motivasyonu en yüksek olan bendim şimdi benim motivasyonum yerlerde

Kızlar bende hiç bu kadar kararlı olmamıştım sabah eşime patates kızarttım kahvaltıda bir tane bile almadım:)
1 dilim ekmek peynir ve bol bol domates salatalık yedim
Öğlen salata ve elma
Akşam 4 kaşık makarna ve yoğurt yiyeceğim
3111 oluyor bu hafta kararlıyım böyle geçireceğim inşallah
3 Lt su ve 3 fincan yeşilçay yeşilçayı da Limonlu içiyorum
İnşallah bu istikrarım bozulmaz bu hafta

ayça hanımın kitabı çıkmış dün baktım netten 21 civarı biraz pahalı geldi acaba yeni çıktığı iinmi yoksa hep 21 civarındamı olur dört gözle bekliyordum çıksın hemen alacağım diye aslında bütün tariflerini nerdeyse biliyorum o kadar çok takip ediyorum ki onu onun vermediği tarifleri bile uydurabiliyorum

o kitabın ismi nedir?

günaydın kızlar öncelikle dilekcim sana geçmiş olsun.inşallah hiç birşey çıkmaz sende rahat bir nefes alırsın.kızlar üzerime bir rehavet çöktü ve hiç bir şey yapamıyorum.kilom da aynen kaldı zaten.ne yapacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum sanki ilk defa diyete başlar gibi üzerimde bir saçmalık var.bu durumu nasıl atlatacağım:( içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.çok korkuyorum yine eski kilolu günlerime döneceğim diye motivasyonu en yüksek olan bendim şimdi benim motivasyonum yerlerde

sorma canımya bende aynı şekilde karar alıyorum şöyle yapacam diye ben böyle yaptıkca daha çok yemeye başladım havadanmı bilmiyorum sanki o kadar kiloyu irademe sahip çıkarak vermemişim ilk defa diyet yapıyormuşum gibi gezelemeye başlıyorum akşam bir güzel daha doğrusu ikindin patlıcanlı salatamı yedim ama durmadan mtufağa giidyorum eşime acil süt al gel dedim onu içtim aslında biraz tatmin oldum ama evdekiler akşam tost yaptılar baktım bende tost yemeye doğru giderken hemen biraz ıspanak içine peynir 1 yumurta ekmeğin üstüne koyup fırında kıartıp çayla onu yedim bakalım yarın nasıl geçecek

o kitabın ismi nedir?

sayarak zayıflama mutfakta kitabın adı

sayarak zayıflama mutfakta kitabın adı

tamam teşekkürler, bende eskisi zannediyordum onu:)
şimdi baktımda yeni yazıyor seninde dediğin gibi.
ben önce şu 5333 kitabını alayım, bir okuyayım sonra bu kitabını düşünürüm artık:)
sevgiler...:16:

Son düzenleme:
Dün çok abarttım ama abartacağımı bildiğim için 1gün önce her şeyi 1 azaltmıştım o günün sabahı da sadece domates ve kıvırcık yemiştim... Öğlen 1,5lahmacun akşama 1tabak makarna, kıymalı menemen ve 1kase çekirdek çitledim . Kaç tahıl, kaç et, kaç yağ saymadım artık...Bugün dukandan öğrendiğim 1günlük atak yapmaya karar verdim... Sadece sabah 2incir yedim, yulaflı yoğurt öğlen yiyeceğim, protein beni kabız yapmasın diye, biraz ishal gibi olduğum için sıkıntı yaratmaz inşallah diye düşünüyorum... Arada vücudu şaşırtmak ve dün topladığım ödemden kurtulmak için umarım işe yarar çünkü yarın tartılma günümmm....

ilk kilom 63.500 geçen haftaki kilom 60.400 bugün tartıldım 60.200 bir haftada 200gr. Hiç yoktan iyidir ;)

Gunaydınnn bayanlar hAfta sonu kacamaklarım oldu maalesef hiç duzen falan kalmadı sanki hiç diyette degilmişim gibi yedim bugun yıne bastan aldım her pazartesi oldugu gibi....hemen kilo bildirimimi yazıyım

Gecen hafta : 64.800
Bu hafta : 64.400

400 , 400 gidiyo bakalım hayırlısı bu na da şükür.....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydınnn bayanlar hAfta sonu kacamaklarım oldu maalesef hiç duzen falan kalmadı sanki hiç diyette degilmişim gibi yedim bugun yıne bastan aldım her pazartesi oldugu gibi....hemen kilo bildirimimi yazıyım

Gecen hafta : 64.800
Bu hafta : 64.400

400 , 400 gidiyo bakalım hayırlısı bu na da şükür.....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrikler canım, az olsun temiz olsun dimi...

Dün çok abarttım ama abartacağımı bildiğim için 1gün önce her şeyi 1 azaltmıştım o günün sabahı da sadece domates ve kıvırcık yemiştim... Öğlen 1,5lahmacun akşama 1tabak makarna, kıymalı menemen ve 1kase çekirdek çitledim . Kaç tahıl, kaç et, kaç yağ saymadım artık...Bugün dukandan öğrendiğim 1günlük atak yapmaya karar verdim... Sadece sabah 2incir yedim, yulaflı yoğurt öğlen yiyeceğim, protein beni kabız yapmasın diye, biraz ishal gibi olduğum için sıkıntı yaratmaz inşallah diye düşünüyorum... Arada vücudu şaşırtmak ve dün topladığım ödemden kurtulmak için umarım işe yarar çünkü yarın tartılma günümmm....

canım önceden azalttığın için bişey olmaz die düşünüyorum. hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

öncelikle merhaba kızlar 2,5 ay önce 2. kızımı dünyaya getirdim. hamileliğim boyunca 10 kilo aldım boyum 163 61.9 ile hamile kalıp 71.9 la doğuma girdim. doğumdan 2 hafta sonra 64 tüm lakin çoğu kişinin yaptığı gibi sütüm azalınca yedim de yedim halbuki ilk kızımda da aynı hatayı yapmış olup bunda yapmayacaktım sözde derken üstüne 3 kilo daha aldım dün ilk kızımın doğum günüydü fotolara baktım ve kendime sinir oldum tostoparlak çıktım resimlerde.şu an aktif olarak emzirdiğim için kalıplaşmış diyet te yapmak istemiyorum dün sitede gezerken dikkatimi çekti yazdıklarınızı da şöyle bir okuyunca bugün motive olmuş bir vaziyetteyim az önce kitabın siparişini de verdim ne dersiniz başarabilir miyim ben de

öncelikle merhaba kızlar 2,5 ay önce 2. kızımı dünyaya getirdim. hamileliğim boyunca 10 kilo aldım boyum 163 61.9 ile hamile kalıp 71.9 la doğuma girdim. doğumdan 2 hafta sonra 64 tüm lakin çoğu kişinin yaptığı gibi sütüm azalınca yedim de yedim halbuki ilk kızımda da aynı hatayı yapmış olup bunda yapmayacaktım sözde derken üstüne 3 kilo daha aldım dün ilk kızımın doğum günüydü fotolara baktım ve kendime sinir oldum tostoparlak çıktım resimlerde.şu an aktif olarak emzirdiğim için kalıplaşmış diyet te yapmak istemiyorum dün sitede gezerken dikkatimi çekti yazdıklarınızı da şöyle bir okuyunca bugün motive olmuş bir vaziyetteyim az önce kitabın siparişini de verdim ne dersiniz başarabilir miyim ben de

Tabiki yapabilirsin zaten bu kalıplaşmış diyetlerin dışında
Alınması gerekenleri tam alıyorsun bir şeyden kısıp başka şeye ağırlık vermediğinden uygulanabilir bence
Kolay gelsin

Back