- 18 Nisan 2012
- 1.313
- 670
- 358
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.021
öncelikle merhaba kızlar 2,5 ay önce 2. kızımı dünyaya getirdim. hamileliğim boyunca 10 kilo aldım boyum 163 61.9 ile hamile kalıp 71.9 la doğuma girdim. doğumdan 2 hafta sonra 64 tüm lakin çoğu kişinin yaptığı gibi sütüm azalınca yedim de yedim halbuki ilk kızımda da aynı hatayı yapmış olup bunda yapmayacaktım sözde derken üstüne 3 kilo daha aldım dün ilk kızımın doğum günüydü fotolara baktım ve kendime sinir oldum tostoparlak çıktım resimlerde.şu an aktif olarak emzirdiğim için kalıplaşmış diyet te yapmak istemiyorum dün sitede gezerken dikkatimi çekti yazdıklarınızı da şöyle bir okuyunca bugün motive olmuş bir vaziyetteyim az önce kitabın siparişini de verdim ne dersiniz başarabilir miyim ben de
günaydın kızlar bir kaç günlük kaçamaktan sonra işte yine buradayım.bu ara bir türlü denge tutturamadım ama kararlıyım.pes etmek yok en son 79,400 gr.dım ama şimdi 81,500 gr. olmuşum şu kabızlık ve grip beni mahvetti.ama artık toparlanma zamanı bugünden itibaren yeniden başlıyorum.bugünkü yiyiceklerim ise;
sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
ara:limonlu ıhlamur
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 kepçe çorba,yoğurt
ikindi:1 portakal,1 bardak süt
akşam:4 kaşık fasulye,yoğurt
bugünkü kilom 81,500 gr.
kızlar kendime hedef koydum mayıs 17'sinde akrabamın düğünü var ve o tarihe kadar 70 olucam.yani tam 2 ay var.ne dersiniz kızlar olur mu sizce ?
merhaba kızlar,
son 2. günümdeyim. perşembe sabah barsaklarıma bakılacak. dünden beri sadece sıvı gıda almaktan bıktım. ananas suyu,elma suyu, çorba suyu, normal su, çay, kahve....sulu şeylerin hepsinden nefret ediyorum artık. kilo alırım diye de korkuyorum ama yapacak bir şey yok( yani perşembe şu işlemi bir yaptırayım daha ağzıma bunları koyacağımı sanmıyorum. yani yediğiniz her bir lokmanın kıymetini bilin kızlar, yemek yiyememek çok kötü birşeymiş.
Canım Allah yardımcın olsun hemencik gelir geçer inşallah
merhaba kızlar,
son 2. günümdeyim. perşembe sabah barsaklarıma bakılacak. dünden beri sadece sıvı gıda almaktan bıktım. ananas suyu,elma suyu, çorba suyu, normal su, çay, kahve....sulu şeylerin hepsinden nefret ediyorum artık. kilo alırım diye de korkuyorum ama yapacak bir şey yok( yani perşembe şu işlemi bir yaptırayım daha ağzıma bunları koyacağımı sanmıyorum. yani yediğiniz her bir lokmanın kıymetini bilin kızlar, yemek yiyememek çok kötü birşeymiş.
geçmiş olsun canım....
merhaba kızlar,
günaydın kızlar kitabım daha gelmediği için bakamıyorum elinde olanlar biliyor mu şimdi emzirdiğim için ben 5333 mü yapıcam yoksa kiloma uygun olanı mı
merhaba kızlar,
günaydın ya Allah Bismillah diyerek başlıyorum
kilom 66.9
menüm de şu yorumlarsanız sevinirim
sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta 1 koca kase salata
öğle:
2 y.k makarna
domates salatalık
ara
1 portakal 1 kivi 1 su b yoğurt
akşam:
4 yk mantar
salata
ara:
1 su b süt
o zaman öğleye 1 tahıl daha mı ekleyeyim
Kızlar bende geçen hafta dikkat ettim ama gr vermedim hala aynıyım ve anladım ki az yemek değil önemli olan gerçekten çünkü insan hem bıkıyor hemd e üzerine kilo vermediğini görünce morali bozuluyor
Bu hafta tam 4222 yapacağım ne fazla ne az ve 1 hafta boyunca tartılmayacağım size söz veriyorum ki uygulayabileyim
Bugün ki kilom 55.8 haftaya bakayım kaç olacak belki istikrar gerekiyordur bilemedim yani
Bugün sabah 2 ekmek 1 yumurta
Öğlen meyveli müsli ve 1 elma
Akşam çorba kıymalı ıspanak yoğurt
3 Lt su ve 3 fincan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?