Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

İstedikten sonra yapılmayacak hiç bir şey yok, Hoşgeldin :)

günaydın kızlar bir kaç günlük kaçamaktan sonra işte yine buradayım.bu ara bir türlü denge tutturamadım ama kararlıyım.pes etmek yok en son 79,400 gr.dım ama şimdi 81,500 gr. olmuşum şu kabızlık ve grip beni mahvetti.ama artık toparlanma zamanı bugünden itibaren yeniden başlıyorum.bugünkü yiyiceklerim ise;
sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
ara:limonlu ıhlamur
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 kepçe çorba,yoğurt
ikindi:1 portakal,1 bardak süt
akşam:4 kaşık fasulye,yoğurt

bugünkü kilom 81,500 gr.

kızlar kendime hedef koydum mayıs 17'sinde akrabamın düğünü var ve o tarihe kadar 70 olucam.yani tam 2 ay var.ne dersiniz kızlar olur mu sizce ?

Olursun tabi ki ! Bende bu hafta çok az verdim ama bırakmak yok, yaz gelmeden istediğim kiloya inmem lazım... Menün güzel ama kabızlık varsa eğer kefir içmeni tavsiye ederim. Yapabilirsen kendin mayala çok faydasını görürsün... Ve hep söylüyorum akşamdan sıcak suya 3kayısı veya 2incir veyaa 3mürdüm eriği koy sabah suyunu iç tanelerini ye! Kabızlık kilo vermeye çok büyük bir engel kolay gelsin...

günaydın kızlar kitabım daha gelmediği için bakamıyorum elinde olanlar biliyor mu şimdi emzirdiğim için ben 5333 mü yapıcam yoksa kiloma uygun olanı mı

Kızlar ben de kaç gündür çok az yememe rağmen gr bile veremeyince dün abarttım hem de şaşırtmış olayım dedim iki büyük dilim kek ve her öğünde ekmek yedim
Ama bugün tekrar azaltıyorum Perşembe günü tartışacağım için bugün ve yarın dikkat edeceğim yine
Bugün sabah 1 dilim ekmek bir yumurta yeşillik
Öğlen 1 elma ve salata
Akşam 1 dilim ekmek ,pırasa yemeği ve 1 kase yoğurt
3 Lt su ve 3 bardak yeşilçay içmeyi düşünüyorum bide

merhaba kızlar,
son 2. günümdeyim. perşembe sabah barsaklarıma bakılacak. dünden beri sadece sıvı gıda almaktan bıktım. ananas suyu,elma suyu, çorba suyu, normal su, çay, kahve....sulu şeylerin hepsinden nefret ediyorum artık. kilo alırım diye de korkuyorum ama yapacak bir şey yok( yani perşembe şu işlemi bir yaptırayım daha ağzıma bunları koyacağımı sanmıyorum. yani yediğiniz her bir lokmanın kıymetini bilin kızlar, yemek yiyememek çok kötü birşeymiş.

Canım Allah yardımcın olsun hemencik gelir geçer inşallah

geçmiş olsun canım....

çok geçmiş olsun canım ya inşallah herşey yolunda gider çarçabuk biter sende rahat bir nefes alırsın

herkese günaydın bugün çok keyifli uyandım.hava yine olması gerekenden çok güzel,inşallah yazın kuraklık çekmeyiz.neyse şimdilik güzel havanın tadını çıkaralım.ben hemen bugünkü listemi vereyim;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 bardak süt
öğle:islim kebap,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 elma
akşam:2 kepçe çorba,4 kaşık taze fasulye
gece:1 bardak süt

5 tahıl+2 et+3 süt+2 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;
18,03,2014 81,500
19,03,2014 80,700 gr.

günaydın kızlar kitabım daha gelmediği için bakamıyorum elinde olanlar biliyor mu şimdi emzirdiğim için ben 5333 mü yapıcam yoksa kiloma uygun olanı mı

Kitaba göz gezdirdim ama hamilelikle ilgili birşey bulamadım, atlamışta olabilirim tabi...

Güzel haberlerini bekliyoruz ,Allah kolaylık versin...

Son düzenleme:
günaydın kızlar sayfaya zorda olsa girdim.neyse yine çok güzel bir gün bugün tüm gün temizlik yapıcam çünkü yarın kızımın doğum günü yarın da hava güzel olacağından evimizin terasında yapıcaz.o yüzden çok işim var.bu arada sevgili dilekcim seni de merak ettim.bugün filmin çekilecekti galiba inşallah iyi geçer tekrar geçmiş olsun.bugünkü listemi de vereyim;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
ara:1 elma
öğle:3 köfte,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 bardak süt,1 portakal
akşam:2 kepçe çorba
gece:1 bardak süt

5 tahıl+2 et+3 süt+3 meyve+1 yağ

kilo bildirimim ise;
19,03,2014 80,700
20,03,2014 80,500 gr.

günaydın ya Allah Bismillah diyerek başlıyorum
kilom 66.9
menüm de şu yorumlarsanız sevinirim
sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta 1 koca kase salata
öğle:
2 y.k makarna
domates salatalık
ara
1 portakal 1 kivi 1 su b yoğurt
akşam:
4 yk mantar
salata
ara:
1 su b süt

menün gayet güzel ama öğlen ki yemeğin çok az bence yanına biraz sebze de yiyebilirsin.bu kadar az beslenirsen doktorların da söylediği tek şey diyeti çok çabuk bırakırsın.o yüzden yiyeceklerimizi biraz daha normal sınırlar da tutmamız gerekiyor.bu listene göre sen 3 tahıl+3 et+2 süt+3 meyve+1 yağ yemiş oluyorsun.

Kızlar bende geçen hafta dikkat ettim ama gr vermedim hala aynıyım ve anladım ki az yemek değil önemli olan gerçekten çünkü insan hem bıkıyor hemd e üzerine kilo vermediğini görünce morali bozuluyor
Bu hafta tam 4222 yapacağım ne fazla ne az ve 1 hafta boyunca tartılmayacağım size söz veriyorum ki uygulayabileyim
Bugün ki kilom 55.8 haftaya bakayım kaç olacak belki istikrar gerekiyordur bilemedim yani
Bugün sabah 2 ekmek 1 yumurta
Öğlen meyveli müsli ve 1 elma
Akşam çorba kıymalı ıspanak yoğurt
3 Lt su ve 3 fincan yeşil çay

canım tabi ki istikrar gerektiriyor.doktorların hep söylediği şeyler devamlılığı olmazsa zaten versen de geri alırsın.mesela spor ömür boyu yapabileceğiniz sporları seçin diyorlar çünkü bıraktığın tadirde yapılmış olan kaslar yağa dönüşüyor.bu yüzden yaptığımız sporları bile düşünerek yapmamız gerek.birde senin zaten kilon az o yüzden de çok kolay veremiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…