- Konu Sahibi BlackSwann
ctesi istanbulun yağışlı, kasvetli, soğuk havası benim ctesi market, pazar alışverişi koşturmacasını iptal ettirdi. öğlen çıkınca eve gittim. abim,annem sıcacık evde oturup çayla birşeyler yiyorlardı. ucundan kenarındanla başlayan ve kendimi kaybettiğim anlar yaşadım. bisküvi,1-2 lokma börek yedim(akşam yemeği neyse balıktı. akşamdan sonra misafir geldi, çayın yanında yine bisküviler(
pazar günü oruçluydum. akşam annecim mantı yapalım, canım çok istiyor, hepimiz evdeyiz yeriz dedi. allahım beni annecimle böyle bir sınava tabi tuttma desemde, kıramadım, sadece annemin mantısını mantı çorbasına çevirdim. en azından biraz daha masumlaştı.1 tabak mantı yerine çorba içindeki kadar 3-4 kaşık yemiş oldum...
akşamda abim karşımda gofret yiyordu. dayanamadım bir parça aldım ortadan ikiye bölüp yarısını annem yarısını da ben yedim...
bana ne oldu anlayamadım. hep tatlı şeyler için öldüm yani. kendimi bir türlü durduramdım. elim bisküviye gitmeden önce kendimle mücadele ettim, yemiyeceğim dedim gidip kuru kayısı yedim ama 10 dk sonra o el yine bisküviye gitti. yani hep böyle oldu.kendimi kandıramadım bir türlü((
bu hafta kendimi çok sıkıcam ve haftasonları için çözüm bulmam lazım ayrıca...
bugünkü menüm
uyanınca....suda beklemiş 2 günkurusu
kahvaltı......prebiyotik yoğurt ve yarım greyfurt
öğle...........kapuska, 1 bardak ayran
ara............5 badem, yarım yeşil elma
akşam spor var, eve gidince 1 bardak tarçınlı süt yetmezse yanına çiğ sebze
oldukça az oldu ama bikaç gün böyle yapacağım. kendimi cezalandırıyorum....
Gercekten cok az olmuş menün haftasonu yediklerine sayalım hafta içi ne guzel dikkat ediyorsun hafta sonu da hafta içi verdiğin emeği düşünüp yemesen diyorum ama bazen bende yapıyorum böyle olunca da diyet değil koruma gibi bişey oluyo neyse hafta sonunu unutup önümüze bakalım artık haftasonları nasılolsa bozuldu demeyip kaldığımız yerden devam edebiliriz mesela bende bu haftasonu bir davetteydim orda yedim börek çörek ama aksam sadece bir meyve ve 45 dk yürüyüş yaptım...