- Konu Sahibi BlackSwann
-
tahıl hakkımı misafirliğe saklamıştım ama aç geldimhazır şeyler vardı yiyesim gelmedi:)
Arkadaşlar utanarak ve üzülerek söylüyorum akşam diyeti bozdum özel günümdeyim ondan herhalde tatlı yedim hem de çok ve çooook mutsuzum bugün yeniden başlıyorum buraya yazıyorum çünkü beni tetiklesin diye;(
Şok diyetlerden mi yapsam acaba diyorum ama onların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Neyse bugün tekrardan sıfırdan başlıyorum;((
Arkadaşlar utanarak ve üzülerek söylüyorum akşam diyeti bozdum özel günümdeyim ondan herhalde tatlı yedim hem de çok ve çooook mutsuzum bugün yeniden başlıyorum buraya yazıyorum çünkü beni tetiklesin diye;(
Şok diyetlerden mi yapsam acaba diyorum ama onların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Neyse bugün tekrardan sıfırdan başlıyorum;((
canım olur böyle şeyler şok düyetler değilde hafif yiyerek yaapabilirsin örneğin akşam sadece sütlü kahve içerek falan ben yapıyorum heme hakkımı sabah ve öğlen tüketirsem akşam sütlü kahve içiyorum daha haifi beslenmiş oluyorum aslında haklarımıda kullanmış oluyorum
selam arkadaşlar bir sorum olacaktı kesme şeker büyüklüğünde bir bitter çikolataya ne olarak saymamız lazım tahıl mı? yağ mı? yoksa meyve mi?
evet canım kesinlikle hatta hesaplayarak yediği için insan artık alışkanlık oluyor bazen diyorum ben zaten istediğim kiloya ulaştım aslında bu günde şunu şöyle yiyecem diyorum sonra kensdime ihanet ediyormuşum giib geliyor o gün abartsamda hemen kendime cezamı koyuyorumya ertesi gün yayogurt yada süt içerek yani ister istemez insan alışıyor ki ben gerçekten bazen ciddi kaçamaklar yapıyorum ama kilo alma giib bir olay olmuyor inş böyle giderKızlar bende dün çok az yedim önceki gün bozduğum için 2121 yedim tabi açıktırm ama yemedim
Vee kaldığım yerden devam ediyorum yani bozduğum günü saymazsak bugün 6. Günüm 1.300 vermişim 58.5 ile başladım bugün 57.2 yim hedefim haftada 1 vermekti zaten çok mutluyum)
Hedef 53 şimdilik
İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız ama bu diyet çok iyi bence insan kendini kontrol etmeyi öğreniyor
canım 1 tane lahmacunda canını bu kadar sıkma hemde öğlen o kadar kaçamak mümkünselam kızlar evde yoktum yeni geldim.
sabah :2 dilim ekmek süzme yoğurt
öğlen:1 lahmacunbol yeşillikli
ikindi:2 ceviz
akşam:yoğurt,meyve
bugünlük bu kadar kilo bildirimim ise;
16,02,2014 80,200
17,02,2014 80,100 gr.
menü o kadarda kötü değil canım ya ama kaşar yerine loru tercih edersen daha iyi olurBugün
Sabah: tost (2dl çavdar,1 dl kaşar)
Öğle : döner,2 yk pilav ,1 kase yogurt,turşu
Ara:1 muz , yarım dl tiramisu
Akşam :y. Mercimek ,1 kase yogurt
Kötü oldu ama sporlarımla telafi edicem inş
ve arkadaşlar sizlere o kadar kaçamak mümkün falan diyerek ortam hazırladıktan sonra kendi kaçamkalarımı yazayım :)
bu gün herşey çok normaldi her zmaan takılmış olduğum gibi 54.9 geldim sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta ile başlayıp öğlende 1 yeşil elma ve yogurt yiyecektim ki okula hurma getirmişler ortada çok çok durunca ben girdim çık girdim çıktım yedim tabiki okula yeni gelen 2 öğrenci ile karşılaşınca sabah hemde 1. sınıfkendimi hurmaya vurdum galiba neyse akşam yemeğim yoktu süt içerim artık bu saatten sonra derken ailecek sucuk ekmek kaçamağı yaptık kötü başlayıp kötü gitti bu gün ve saat 5 den sonra ağzıma hiç bir şey koymayarak ceza verdim sadece yeşil çay
ve arkadaşlar sizlere o kadar kaçamak mümkün falan diyerek ortam hazırladıktan sonra kendi kaçamkalarımı yazayım :)
bu gün herşey çok normaldi her zmaan takılmış olduğum gibi 54.9 geldim sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta ile başlayıp öğlende 1 yeşil elma ve yogurt yiyecektim ki okula hurma getirmişler ortada çok çok durunca ben girdim çık girdim çıktım yedim tabiki okula yeni gelen 2 öğrenci ile karşılaşınca sabah hemde 1. sınıfkendimi hurmaya vurdum galiba neyse akşam yemeğim yoktu süt içerim artık bu saatten sonra derken ailecek sucuk ekmek kaçamağı yaptık kötü başlayıp kötü gitti bu gün ve saat 5 den sonra ağzıma hiç bir şey koymayarak ceza verdim sadece yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?