• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

merabaaaa kızlar :)
dünki menüm sabah bir dilim ekmek,bir buçuk kk peynir,bir bardak süt. 1 T, 15E,1S
öğlen 4köfte,bir ekmek,2 kepçe çorba.1,5E , 3T
akşam kabak yemeği,1 ekmek,bir buçuk bardak tarçınlı süt. 1T, 1,5S
gece greyfurt yarım. 1M
Ama sabah kilo olarak hiç azalma yoktu.uzun soluklu bi diyete ihtiyacım var sanırım:))

Ayse öncelikle menün çok iyi .inş en kuşa zamnda eski kilona ulaşırsın. Hep ne geliyorsa en yakınlardan geliyor zaten hayat böyle :( bende diyete başladığımda herkes ama herkes sen boğazlasın yemesini seviyorsun veremezsin vs... Hep olumsuz. Inat ettim önce kendim için tabi doğumdan önceki kiloma indim. O sırada bi sürü düğün nişan hep bana inanmayanların . Şık kıyafetler ogluşumla süzüldüm salonlarda :16:iltifatlar yağdı hepsi duyup yüz buruşturdu en büyük keyfim bu bana yetti:16:

Dilek : ayy Mart ayı uğurlu geldin hepimize öyleyse :))

günaydın şekerler....

13 şubat...54.0... dün spordan dolayı az çıkarım demiştim ya aynen öyle oldu. o yüzden bu gerçek sayılmaz ama gerçek olmasını çok isterdim, yarın bakalım ne çıkacak...ayyy şimdiden aldı beni bir merak:18:

menüme gelince...

uyanınca..1 kare haşlanmış balkabağı........şekersiz olunca sanırım bu birşey sayılmaz, bilenler varsa söylesin kızlar???
sabah......2 yk.yulaf ezmesi,2 yk yoğurt, yine 1 kare balkabağı, 1 kuru kayısı,1 çk keten tohumlu, az çörekotu......yani ne aklıma geldiyse koydum:)...1T+1S+1Y
öğle........1 dlm ekmek,kıymalı karnabahar yemeği,1 brd ayran........1T+1E
ara.........yarım armut,1 çb ayran......1M+1S
akşam.....çorba,kıymalı karnabahr,salata,yoğurt......1T+1E+1S

3231 oluyor....

herkese günaydın diyete başlayalı bugün tam 100 gün oldu.hayatımda ilk defa bu kadar uzun diyet yaptım.mükafatını da aldım.ilk başladığımda tam 90 kiloydum hatta küsüratı da vardı da ben saymadım neyse şuan tam 80,500 gramım. şuan o kadar mutluyum ki eski sağlıklı günlerime geri döndüm.eski kıyafetlerim bile oluyor artık ama ben ilk evlendiğim ki kilom olan 55 e inmek istiyorum hatta inicem. hatta bu zamandan sonra veremezsin diyenlere inat vericem. ya aslında inat da değil de bazı insanlar karşısındakinin kırılıp üzüleceğini düşünmeden bazen saçma sapan konuşuyorlar.destek olmaktan çok köstek oluyorlar insanı en çok kıran şeyde bu kişilerin çok yakınımızda olmaları,oysaki bakın biz hiç birbirimizi tanımadan bilgisayar başında birbirimize destek olup birde tavsiyelerde bulunuyoruz.neden herkes bu kadar sağ duyulu olamıyorlar bu kadar zor bir şey mi ki bu neyse bugün lafı fazla uzattım işte bugünkü listem;

sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık nohut,salata,yoğurt
ikindi:2 ceviz,3 badem,1 mandalina
akşam:1 dilim ekmek,1 küçük kutu ton balığı salata
gece:1 bardak süt

4 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve+2 yağ

ah ayşe ah...benimde biliyorsunuz spordaki en yakın arkadaşlarımın dediklerini:(((

ama sizden aldığım moral ile artık öyle diyen olsa bile umursamam, ben kendimi biliyorum ya önemli olan bu.

sende ayçecim ben sana kendimden bile çok güveniyorum, o kadar yani:))) önceden de demiştim ya, yani hiç mi canı çekmez insanın, hiç mi kaçamak yapmaz ama sen yapmıyorsun haftanın 7 günüde aynı düzen...o yüzden GÜL GEÇ onlara. zaten ne gelirse insanın başına en yakınlarından geliyor ya:(((

Ayse öncelikle menün çok iyi .inş en kuşa zamnda eski kilona ulaşırsın. Hep ne geliyorsa en yakınlardan geliyor zaten hayat böyle :( bende diyete başladığımda herkes ama herkes sen boğazlasın yemesini seviyorsun veremezsin vs... Hep olumsuz. Inat ettim önce kendim için tabi doğumdan önceki kiloma indim. O sırada bi sürü düğün nişan hep bana inanmayanların . Şık kıyafetler ogluşumla süzüldüm salonlarda :16:iltifatlar yağdı hepsi duyup yüz buruşturdu en büyük keyfim bu bana yetti:16:

Dilek : ayy Mart ayı uğurlu geldin hepimize öyleyse :))

ebrucum inşallah...valla banada sen zayıflamışsın diyince öyle mutlu oluyorum ki anlatamam. eğer açsam birden iştahım kesiliyor, yemekten içmekten bile kesiliyorum,o kadar yani :)) sende önceden inebildiyesen şimdidde yapabilirsin canım, hatta yapacaksın...sana güveniyoruz...

ah ayşe ah...benimde biliyorsunuz spordaki en yakın arkadaşlarımın dediklerini:(((

ama sizden aldığım moral ile artık öyle diyen olsa bile umursamam, ben kendimi biliyorum ya önemli olan bu.

sende ayçecim ben sana kendimden bile çok güveniyorum, o kadar yani:))) önceden de demiştim ya, yani hiç mi canı çekmez insanın, hiç mi kaçamak yapmaz ama sen yapmıyorsun haftanın 7 günüde aynı düzen...o yüzden GÜL GEÇ onlara. zaten ne gelirse insanın başına en yakınlarından geliyor ya:(((

çok teşekkürler dilekcim ya sizden bu güzel sözleri duymak o kadar güzel ki anlatamam çok sağol canım:)

O zaman 1.5 et olmuş oluyor.saol canım. Az önce kurupasta ve kek ikram ettiler zor hayır dedim:5:
canım ben artık eskisi gib hazır gıdaları tüketmiyorum ayça hanımda diyordu kendinizi tiksindirin nasıl yapıldı içinde ne var acaba diye zamanla gerçekten bu bilinç oluşuyor eskisi gibi gözümde kalmıyor içinde Allah bilir ne vardır diyorum onun yerine evde şunu yapar hakkımı öyle kullanırım diyorum :)

herkese günaydın diyete başlayalı bugün tam 100 gün oldu.hayatımda ilk defa bu kadar uzun diyet yaptım.mükafatını da aldım.ilk başladığımda tam 90 kiloydum hatta küsüratı da vardı da ben saymadım neyse şuan tam 80,500 gramım. şuan o kadar mutluyum ki eski sağlıklı günlerime geri döndüm.eski kıyafetlerim bile oluyor artık ama ben ilk evlendiğim ki kilom olan 55 e inmek istiyorum hatta inicem. hatta bu zamandan sonra veremezsin diyenlere inat vericem. ya aslında inat da değil de bazı insanlar karşısındakinin kırılıp üzüleceğini düşünmeden bazen saçma sapan konuşuyorlar.destek olmaktan çok köstek oluyorlar insanı en çok kıran şeyde bu kişilerin çok yakınımızda olmaları,oysaki bakın biz hiç birbirimizi tanımadan bilgisayar başında birbirimize destek olup birde tavsiyelerde bulunuyoruz.neden herkes bu kadar sağ duyulu olamıyorlar bu kadar zor bir şey mi ki bu neyse bugün lafı fazla uzattım işte bugünkü listem;

canım tebrikler dahada fazlası olacak emin ol ben şu anda hayatımda oldugum en düşük kilolardayım ki ben hep kilolu bir insandım boyda kısa olunca tombik tombik geziyordum ama bu gün dilimle söylesem bile olmayacağına inandığım kilodayım hala inanamıyorum yani oluyor senin nerden baksan 3 ayda 10 kilo bir 6 ay daha dikkat etsen 20 kilo ve bu da senin 60 olacağını gösterir ne den olmasın bak benim 22 şubatta kızım bir yaşına basacak ve ben 12 aydır dikkat ediyorum yani olabiliyor etrafta çok duyuyoruz yeme yeme ne zaman kadar diye dalga geçiyorlar benim 12 ay olacak ve ben şu anda 18 kilo vermiş bulunuyorum eee 12 ayda kim karlı çıktı konuşanlarmı ben mi :) sendede aynısı olacak bırak onlar konuşsun biz at gözlüğü takıp devam..

günaydın şekerler....

13 şubat...54.0... dün spordan dolayı az çıkarım demiştim ya aynen öyle oldu. o yüzden bu gerçek sayılmaz ama gerçek olmasını çok isterdim, yarın bakalım ne çıkacak...ayyy şimdiden aldı beni bir merak:18:

menüme gelince...

uyanınca..1 kare haşlanmış balkabağı........şekersiz olunca sanırım bu birşey sayılmaz, bilenler varsa söylesin kızlar???
sabah......2 yk.yulaf ezmesi,2 yk yoğurt, yine 1 kare balkabağı, 1 kuru kayısı,1 çk keten tohumlu, az çörekotu......yani ne aklıma geldiyse koydum:)...1T+1S+1Y
öğle........1 dlm ekmek,kıymalı karnabahar yemeği,1 brd ayran........1T+1E
ara.........yarım armut,1 çb ayran......1M+1S
akşam.....çorba,kıymalı karnabahr,salata,yoğurt......1T+1E+1S

3231 oluyor....
vallahi maşallah süper neden 54.0 gerçek değil diyorsun ki nasrettin hocanın fırksındaki gibi yediğinde 56 çıktığında sanki gerçek kilonmuş giib üzülüyorsunda 54 çıktığında neden gerçek kilonmuş gibi sevinmeyesin ( belki fıkrayı hatırlayamayanlar olur dip not :) kazanın doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanmıyorsun .:))şaka bir tarafa ben seni yakalamaya çalıştıkça sen kaçıyorsun 54.9 oldum dilekciği yaklıcam derken sen 53 leri göreceksin :)

sabah gene 54.9 geldim sabah 2 yumurta yedim yarım kek yedim öğlen okulda yeşil elmamı bile zor yedim etti 2 tahıl 2 et 1 meyve evdede süt içerim birde sebze haşlamasına yogurt döküp yersem yogrt hakkımda gider yarımda kek yersem tahıl hakkımda gider çayın yanındada kuru kayısı gün bitti:) vallahi çalışınca daha kolay oluyor az yemek evdeyken daha çok nefsimle mücadele içindeydim ama şimdi yoğunluktan evdede vakit hemen geçiyor çay iiçebildiğme sevinir halim oluyor vakitsizlikten

doğru söylüyorsun valla ya 12 ay kendimizi sıkıp bir ömür rahat edicez.yada yemeye devam edip ortada obez obez gezcez :( bu arada size komik bir şey söyliyim,beni gören bir komşum çok kilo vermişsin hasta olursun daha fazla verme diyor.dedim gözlerinde bir problem mi var yoo o da yok dedim ben daha 80 kiloyum ama olsun sana böyle yakışıyor demesin mi şimdi sevineyim mi üzüleyim mi siz söyleyin:)

vallahi maşallah süper neden 54.0 gerçek değil diyorsun ki nasrettin hocanın fırksındaki gibi yediğinde 56 çıktığında sanki gerçek kilonmuş giib üzülüyorsunda 54 çıktığında neden gerçek kilonmuş gibi sevinmeyesin ( belki fıkrayı hatırlayamayanlar olur dip not :) kazanın doğurduğuna inanıyorsunda öldüğüne neden inanmıyorsun .:))şaka bir tarafa ben seni yakalamaya çalıştıkça sen kaçıyorsun 54.9 oldum dilekciği yaklıcam derken sen 53 leri göreceksin :)

canım selalmazım benim sen ne güzel konuşmuşsun öyle ya, ağzından bal damlamış sankim. bi sevindimki bak böyle uçtum:16:

ne bileyim canım ya aslında haksız da sayılmazsın, hani işime de gelir ama sevinmeye korkuyorum...

doğru söylüyorsun valla ya 12 ay kendimizi sıkıp bir ömür rahat edicez.yada yemeye devam edip ortada obez obez gezcez :( bu arada size komik bir şey söyliyim,beni gören bir komşum çok kilo vermişsin hasta olursun daha fazla verme diyor.dedim gözlerinde bir problem mi var yoo o da yok dedim ben daha 80 kiloyum ama olsun sana böyle yakışıyor demesin mi şimdi sevineyim mi üzüleyim mi siz söyleyin:)

herkes kendini aynada başka görür ayşecim. bana spor salonunda sen niye geliyorsun ki zaten zayıfsın diyorlar, bende basenlerim var diyorum ve ben kendimi aynaya baktığımda zayıf olarak değil normal olarak görüyorum. keza aynı şekilde ay göbeğim çok var diyene bende yooo az bişey çıkıyor diyorum.

aynı şekilde annem yeter artık yanakların eridi gitti, yok üstün çocuk kadar kaldı, hatta gülmeyin kızlar...seni böyle zayıf kimse beğenmez kısmetlerini bağlama...diye habire beni dürtüyor....ama ben ise beğenen böyle beğensin ha..hahaaa diyorum:))

yani şekerim senin aynada gördüğün ve görmek istediğinle alakalı bu...

Bugün :lor peynirle biber,1 dl ekmek
Öğle : 1 kepçe sulu köfte,1 dl börek 4 çatal haşlanmış sebze
Ara:1 metro(arkadaşa kırıldım o da farkedip nescafe ve çiko almış ye lütfen dedi yedim)
Ara:1kepçe yogurt,yarım muz
Akşam:mantar sote ,1 kase cacık

Kaçamaklı oldu bugün:(yarından ümidim yok:( hevesim kırılacak Bırakıcam die çok korkuyorum:5:Akşm temizlik günüm fırsat kalırsa mekik çekerim

Merhaba kızlar
Bu bloğu yeni gördüm ben de ayça Kaya ınn diyeti ile doğum kilolarımı vermiştim hem sağlıklı hem de herşeyi yiyebiliyorsun hesaplayarak aç kalmadan vermiştim kiloları 5333 kitabını okumuştum ve başlamıştım hemen
Ama şimdi 5 kilo fazlam var bende dün tekrar başladım ama bu defa 4222 yapıyorum yani birer azaltılabilir demişti azaltıyorum çünkü 5 kilo çok değil aslında ve çok sürmesini istemiyorum
Inşallah verebilirim bugün 2. Günüm ve hedefim bir ay..

Boşver canım bak aslında köstek olmaları iyi olmuş hırslandırmışlar seni;)
Ben de diyete başlayacağım dediğimde eşim dalga geçer gibi gülmüştü ben de ondan hırs yaptım zayıflayacağım bu gülüşünü iade edeceğim dedim bakalım nolcak bugün daha 2. Günüm;)

Arkadaşlar ayça kaya diyor ki azaltacaksınız herseyden azalacak diyor 5333 e göre yani et yerine tahıl olmaz denklem bu;)
Eğer tahıl 4 ise et de 2 olmalı

herkes kendini aynada başka görür ayşecim. bana spor salonunda sen niye geliyorsun ki zaten zayıfsın diyorlar, bende basenlerim var diyorum ve ben kendimi aynaya baktığımda zayıf olarak değil normal olarak görüyorum. keza aynı şekilde ay göbeğim çok var diyene bende yooo az bişey çıkıyor diyorum.

aynı şekilde annem yeter artık yanakların eridi gitti, yok üstün çocuk kadar kaldı, hatta gülmeyin kızlar...seni böyle zayıf kimse beğenmez kısmetlerini bağlama...diye habire beni dürtüyor....ama ben ise beğenen böyle beğensin ha..hahaaa diyorum:))

yani şekerim senin aynada gördüğün ve görmek istediğinle alakalı bu...

hayattaki en büyük pişmanlığım bu kilo verme hırsını evlenmeden önce neden yapmadım diye hala kendime kızarım 68 ile 155 boy ile tombul bir gelindim inanki millet aylarca gelinlik begenmeziken sanki ben içine girdiğime dua edercesine hemen karar verip aldığım bir gelinliğim oldu ah şimdiki kafam olsa şimdiki kilomda olur ay ne güzel gelinlikle giyerdim ama neyse Rabbim şükürler olsun evlilikten yana güldürdü yüzümü sen etraftakilere bakma benimde boyum kısa olduğu için kilo verince ilk tepki çocuk gibi olmursun:):)

eşim şimdi çiğ köfte almaya gitti şimdi size yazayımda yemeyeyim gelince sadece 1 parça alacağım söz bakalım yarın sabah size yazarım sözümü tutabildimmi yoksa irademe sahip çıkamadım mı ? size hemen yazmak istedim ki yazdığım için yemeyeyim :) güzel bir takdik değil mi ?

günaydın kızlar bugün evde olamiycam o yüzden yiyeceklerimi bilemiyorum akşama yazarım ama sabah ve ara öğünüm belli onları yazıyorum.
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı acı sos
ara:sütlü kahve

kilo bildirimim ise:
13,02,2014 80,5
14,02,2014 80,4 gr.

bu arada yeni arkadaşlar vardı ama yine de bizden başka kimse ne yediklerini ne de kilosunu paylaşıyor anlamadım neyse

Back