- Konu Sahibi BlackSwann
-
Boşver canım bak aslında köstek olmaları iyi olmuş hırslandırmışlar seni
Ben de diyete başlayacağım dediğimde eşim dalga geçer gibi gülmüştü ben de ondan hırs yaptım zayıflayacağım bu gülüşünü iade edeceğim dedim bakalım nolcak bugün daha 2. Günüm
eşim şimdi çiğ köfte almaya gitti şimdi size yazayımda yemeyeyim gelince sadece 1 parça alacağım söz bakalım yarın sabah size yazarım sözümü tutabildimmi yoksa irademe sahip çıkamadım mı ? size hemen yazmak istedim ki yazdığım için yemeyeyim :) güzel bir takdik değil mi ?
selalmaz kesinlikle katılıyorum sana, dün acaba yarın kaç çıkarım diyordum ya, dün akşamda işten geç çıktım, birde markete gitmem gerekiyordu...derken evde olduğumda saat 8 e geliyordu. dedimki bu saat geç, zaten yorulmuşum, oturup kalacağım en iyisi az yiyimde kızlara....yarını merak ediyorum, MAHÇUP OLMAYAYIM, yazmaya yüzüm olsun dedim:) yazdıklarımı yedim ama miktarını azaltarak...ve bu sabahta 54.0 gördüm...yani gerçek kilom buymuş:))
sabahın 7.30 da tartıda rakamı görünce ilk aklıma gelen sen oldun SELALMAZ ve dünkü dediklerin canım:)))
diyeceğim şu ki dün onları buraya yazmasaydım, sizinle paylaşmasaydım dün akşam daha çok yiyebilirdim...ve böyle yüzüm gülmezdi:)))
bu arada çiğ köfte etsiz olnalardanmı? onları bende merak ediyorum, hiç almadım....acaba kaç tanesi ne oluyor?
bu arada bir önceki measajımdaki sayıları oğlum yazmış sonradan fark ettim neyse asıl size bir tarif vereceğim denenmiş ve şu anda keyifle tüketilen bir tarif kurabiye yaptım ben genelde hafta sonu yorgunluğumu en çok cuma akşamları bir şeyler yiyeek atıyorum çayın yanında dedim diyet kurabiye yok yok yanlış oldu sağlıklı kurabiye yapmaya karra verdim marketten yulaf ezmesi kepekli un aldım malzemeler
1 yemek kaşığı tere yağ
3 yemek kaşığı pekmez
2 yumurta
3-4 kaşık yulaf ezmesi
ne kadar tam bilmiyom da kepekli un
3-4 tane ceviz isterseniz tarçın yada portakal kabuğu yada limon kabuğu falanda rendeleyebilirsiniz benim sonradan aklıma geldi ama yakışırmış neyse şekil verdim ki kurabiyelerim büyükte oludlar yani 2tanesi rahat doyurucu bu kadar az malemeden 22 tane çıktı eşim az önce şaka maka yeniyor diyor düşünün yani oda beğendi ben daimi yaparım artık bazen çayın yanına bisküvi falan koyuyordum 1-2 tanede olsa ama en azından bu daha sağlıklı yapar 1-2- tane bundan yerim :)
slm kızlar. umarım iyisinizdir. ben dünden beri moral bozukluğu yaşıyorum.işyerinde bazı can sıkıcı olaylar yüzünden.esasında tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali. tavşan ben, dağ ise patronum...o yüzden biraz kabuğuma çekildim.sabah tartıda 53 lü rakamlar görmeme bile sevinemedim yani...
neyse sabah yine son 3 gündür yediğim yulaf ezmeli muslimi yedim...1T+1E+1S+1M
birazdan çıkıcam,market,pazar koşturmaca...artık arada ne yerim bilmiyorum..
akşama çorba,pırasa yemeği,salata,yoğurt var....1T+1S
çaylada 1 meyve yerim...1M
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekme 1 yumurta Domates yeşillik
Öğlen. Ispanak ve yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 dilim ekmek tavuk yoğurt salata aralarda 2 meyve
4-2-2-2
Ben de önceki diyetimde 5333 yapıyordum ve hergün 3 km yürüyordum ve bence o yürüyüş sayesinde verdim çünkü arada kaçırıyordum
Ama daha bu sefer başlayamadım yürüyüşe soğuk diye bir de 2 gündür kar var çıkamadım
Ama evde kendi çapımda yapıyorum oğlumu bacaklarıma oturtup mekik çekiyorum
Ben spor yapıyorum o da oyun zannediyor bir taşla iki kuş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?