Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

aramıza hoşgeldin sayyar. daha önceden yaptığına göre şimdide yapabilirsin canım. hele aramızda olursan daha iyi olur,çünkü insan isteristemez kontroldeymiş gibi hissediyor yani en azından ben böyleyim :)))

selalmaz kesinlikle katılıyorum sana, dün acaba yarın kaç çıkarım diyordum ya, dün akşamda işten geç çıktım, birde markete gitmem gerekiyordu...derken evde olduğumda saat 8 e geliyordu. dedimki bu saat geç, zaten yorulmuşum, oturup kalacağım en iyisi az yiyimde kızlara....yarını merak ediyorum, MAHÇUP OLMAYAYIM, yazmaya yüzüm olsun dedim:) yazdıklarımı yedim ama miktarını azaltarak...ve bu sabahta 54.0 gördüm...yani gerçek kilom buymuş:))

sabahın 7.30 da tartıda rakamı görünce ilk aklıma gelen sen oldun SELALMAZ ve dünkü dediklerin canım:)))

diyeceğim şu ki dün onları buraya yazmasaydım, sizinle paylaşmasaydım dün akşam daha çok yiyebilirdim...ve böyle yüzüm gülmezdi:)))

bu arada çiğ köfte etsiz olnalardanmı? onları bende merak ediyorum, hiç almadım....acaba kaç tanesi ne oluyor?

uyanınca...1 hurma
sabah...... 2 yk.yulaf ezmesi,2 yk yoğurt, 1 yk lor peyniri,1 kuru kayısı,1 çk keten tohumlu, az çörekotlu muslim.....1T+1E+1S+1Y
öğle.........1 dlm ekmek,haşlanmış brokoli,1 brd ayran........1T+1S
ara...........yarım elma..........1M
akşam......spor olduğu için eve gidince 1brd. sütlü,tarçınlı kahve, 1 kivi yerim belki......1S+1 M

2132 oluyor....

06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
12.02 :58.5
13.02 :58.4
14.02 :58.3

Benimde bugün 3. Günüm ve 1 kilo az gösterdi tartı ama inanamadım
Daha bugün ekmek hiç yemedim pasta yapmıştım akşama ondan azıcık yemek için tahıl tüketmiyorum bugün )

Arkadaşlar iki çiğköfye 1 tahıl ediyor ona göre yani)

evet bayanlar yorucu bir haftanın bitiminde ancak fırsat bulabildim dün size söz verdiğim giib bir parça yedim sabah yine 55.0 geldim artık takılırım 55.0 54.9 :) bu arada hep bu diyetin güzelliğinden bahsediyoruzya bir örnek vereyim size bu gün okulda arkadaşlar yemek ısmarlaayacaklardı önceden haberim vardı bundan dolayı sabah sadece süt içtim yani et ve tahıl hakkımı öğlen kullandım :) et tahıl yogurt hepsini kullandım yani herkes yemekyerken aman yiyemem demedim :)

bu arada bir önceki measajımdaki sayıları oğlum yazmış sonradan fark ettim neyse asıl size bir tarif vereceğim denenmiş ve şu anda keyifle tüketilen bir tarif kurabiye yaptım ben genelde hafta sonu yorgunluğumu en çok cuma akşamları bir şeyler yiyeek atıyorum çayın yanında dedim diyet kurabiye yok yok yanlış oldu sağlıklı kurabiye yapmaya karra verdim marketten yulaf ezmesi kepekli un aldım malzemeler
1 yemek kaşığı tere yağ
3 yemek kaşığı pekmez
2 yumurta
3-4 kaşık yulaf ezmesi
ne kadar tam bilmiyom da kepekli un
3-4 tane ceviz isterseniz tarçın yada portakal kabuğu yada limon kabuğu falanda rendeleyebilirsiniz benim sonradan aklıma geldi ama yakışırmış neyse şekil verdim ki kurabiyelerim büyükte oludlar yani 2tanesi rahat doyurucu bu kadar az malemeden 22 tane çıktı eşim az önce şaka maka yeniyor diyor düşünün yani oda beğendi ben daimi yaparım artık bazen çayın yanına bisküvi falan koyuyordum 1-2 tanede olsa ama en azından bu daha sağlıklı yapar 1-2- tane bundan yerim :)

kabartma tozunu unutmuşum

Selalmaz kurabiye iyi fikir dolaba atıp azar azar çıkRıp yenilir. Tarif için saol canım.

Dün iyiydi menüm Akşm burgerde burger ayran yedim artıdayım. Bügünde sporla ve hafif başladım. Öglen arkadaşımla buluşucaz kaçırsamda akşama annemle balık salata yapıp erken kapatıcam inş

günaydın kızlar bugün işim çok o yüzden hemen yazıp çıkıcam işte listem;

sabah:2 dilim peynirli fırınlamış ekmek,5 zeytin,1 bardak kefir
ara:1 muz
öğlen:1 küçük haşlanmış patates,4 kaşık nohut,salata,yoğurt
ikindi:5 badem,2 ceviz,1 elma
akşam:1 küçük ton balığı,salata,1 dilim ekmek
gece:1 bardak kefir

4 tahıl+3 et+3 süt+3 meyve+3 yağ

Son düzenleme:
slm kızlar. umarım iyisinizdir. ben dünden beri moral bozukluğu yaşıyorum.işyerinde bazı can sıkıcı olaylar yüzünden.esasında tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali. tavşan ben, dağ ise patronum...o yüzden biraz kabuğuma çekildim.sabah tartıda 53 lü rakamlar görmeme bile sevinemedim yani...

neyse sabah yine son 3 gündür yediğim yulaf ezmeli muslimi yedim...1T+1E+1S+1M
birazdan çıkıcam,market,pazar koşturmaca...artık arada ne yerim bilmiyorum..
akşama çorba,pırasa yemeği,salata,yoğurt var....1T+1S
çaylada 1 meyve yerim...1M

canım takmamaya çalış kimlerin sorunu yokki çalışma ortamında oh diyerek çalışanı hiç görmedim ki

Benim de bugün 4 günüm dünkü kilom doğruymuş çok mutlu oldum 1.300 vermişim galiba 5 kilo vermem 1 ay sürmeyecek
Bide akşam pasta yedim tahıl hakkımı orda kullandım ama 2. Dilimi yememek için zor tuttum kendimi onun yerine hemen 1 elma yedim elmayla kapattım)
Aslında ideal kiloma 10 kilo var ama kendi kendime 5 hedef koymuştum hedefi az tutayım dedim önce )

Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekme 1 yumurta Domates yeşillik
Öğlen. Ispanak ve yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 dilim ekmek tavuk yoğurt salata aralarda 2 meyve

4-2-2-2

Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim ekme 1 yumurta Domates yeşillik
Öğlen. Ispanak ve yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 dilim ekmek tavuk yoğurt salata aralarda 2 meyve

4-2-2-2

sayyar menün güzel maşallah ilk başlangıçta o şekilde hızlı oluoyr iniş ama sonra biraz takılabiliyorsun o zaman canını sıkma şimdiden söyleyeyim

bu gün ne yedim sabah 1 yumurta lor peynir ve soğan kavurması 2 kaşık reçel çeyrek ekmek yani yarım tahıl,2 et,2 meyve
öğlen sütlü kahve ve 2 tane diyet kurabiye 1 süt 1 tahıl az öncede salata yedim bir tane daha diyet kurabiye etti
2 tahıl 2 et 1 süt 2 meyveakşam misafirliğe gideceğiz tahıl hakkımı oraya sakladım:) biraz süt hakkım az oldu belki evden çıkmadan süt içebilirim tok gitmek için ve yeşil çay tabiki spor yapacaktım ev işlerim yeni bitti yarın inş. spor aslında spor günlerimi bir oturtsam daha hızlı olacak en azından sıkılaşırım

Ben de önceki diyetimde 5333 yapıyordum ve hergün 3 km yürüyordum ve bence o yürüyüş sayesinde verdim çünkü arada kaçırıyordum
Ama daha bu sefer başlayamadım yürüyüşe soğuk diye bir de 2 gündür kar var çıkamadım
Ama evde kendi çapımda yapıyorum oğlumu bacaklarıma oturtup mekik çekiyorum
Ben spor yapıyorum o da oyun zannediyor bir taşla iki kuş)

kar mı ?kara hasret kaldık bu sene siz nerde yaşıyorsunuz .ya aslında ben hep ah şu kilolardan kurtulsam sadece yediklerimi eritmek için yürüsem derdimşimdi o konuma geldim şükür ama fırsat bulamıyorum yarın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…