• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Ben de bugün tam 1 hafta oldu 1.5 kilo gitmiş
ilk hedefime kaldı 3.5;))
Menüm
Sabah elma
Öğlen çorba ve ekmek
Akşam 4 köfte yoğurt salata
Arada 2 meyve
3 2 2 2

Ben de bugün tam 1 hafta oldu 1.5 kilo gitmiş
ilk hedefime kaldı 3.5;))
Menüm
Sabah elma
Öğlen çorba ve ekmek
Akşam 4 köfte yoğurt salata
Arada 2 meyve
3 2 2 2

tebrikler canım çok iyi vermişsin, haftada 1.5....menün güzelde, bence sabah daha doyurucu olmalı... birazda az olmuş sankim :)

Dilek: beni sormuşsun canım. Tiramisudan sonra az çıktım desem inanır mısın?😳bende şaşırdım spor yok tiramisu var tartıda eksiyim töbe töbe. Sen az yiyorsun ne güEl bense 2 katını yiyorum :5:

benimde herzamn böyle olmuyor canım, 3232 uygulamaya çalışıyorum aslında da, işler yoğun olunca bunları bile yiyemediğim oluyor ama yediğimde oluyor...birde canım istemediği zamn kendimi zorlamıyorum. mesela bugün barbunyalı salatamın yanında 1 dlm ekmek getirmiştim ama doydum diye yemedim...

HOCA HANIM HOCA HANIM NERELERDESİN?

İkimiz yokken kızlar hiç eksikliğimizi yaşamamışlar. şimdi bende geldim, eksik bi sensin...

Sayyar : bravo canım . Bu kadarcık yersen verirsin kuş kadar :1:keşke bende az yiyebilsem :5:

Dilek: ne güzel canım eski iradem yok nefsim hep ye ye diyor :5:

Sayyar : bravo canım . Bu kadarcık yersen verirsin kuş kadar :1:keşke bende az yiyebilsem :5:

Zaten her şeyi bozan şu nefislerimiz yok mu
Ama insan bir yerden başlamalıymış ben önceden diyet yapıp verdim diye bıraktım tekrar kilo aldım insanın aklında hep dikkat etmek olmalı ama zor bir şey tabi
Bir de nasıl olsa kaçırdım artık dememeliyiz kaçırdığımız günün ertesi günü azıcık azaltıp kapatabiliriz aslında benim hatam buydu hep kaçamak yapınca amaaaan nasıl olsa bozuldu diyet diyordum bir daha karar verip başlayana kadar da almaya devam ediyordum

HOCA HANIM HOCA HANIM NERELERDESİN?

İkimiz yokken kızlar hiç eksikliğimizi yaşamamışlar. şimdi bende geldim, eksik bi sensin...

sorma canım ya bir yogunum bir yogunum anlatamam bende dün seni göremeyince yazacaktım nerelerdesiin diye oğluşum hasta hafta sonuna kızımın doğum günü var onun telaşı okulda giriyordum ondada sınıfıma okulayani başlayan 3öğrencigeldi çayımı bile içemiyom falan bu gün spor yapacaktım ancak yeni oturabildim bu sabah 54.7 geldim ama hafta sonu kızın doğum günü var çok yesemde hzırlşık aşamasın kalori yakarım galiba:)neyse ben kızımın tütüsünü yapmaya devam:)

herkese günaydın yeni bir gün yeni kararlarla oluşturacağım bugünkü listem;

sabah:2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi,1 portakal
öğlen:1 tabak sebze yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt,salata
akşam:1 kepçe çorba,sebze yemeğim
gece:1 bardak süt

4 tahıl +3 süt+2 meyve

bir kaç gün böyle hafif uygulamak istiyorum,bakalım değişiklik olacak mı :)

sorma canım ya bir yogunum bir yogunum anlatamam bende dün seni göremeyince yazacaktım nerelerdesiin diye oğluşum hasta hafta sonuna kızımın doğum günü var onun telaşı okulda giriyordum ondada sınıfıma okulayani başlayan 3öğrencigeldi çayımı bile içemiyom falan bu gün spor yapacaktım ancak yeni oturabildim bu sabah 54.7 geldim ama hafta sonu kızın doğum günü var çok yesemde hzırlşık aşamasın kalori yakarım galiba:)neyse ben kızımın tütüsünü yapmaya devam:)

şeker senin o koşturman zaten spora bedeldir yani yapamadım diye üzülme...bu arda oğluşun için çok geçmiş olsun,allah şifa versin.kızın yaş yaşına giriyor,bu arda sen okuldayken onlara kim bakıyor canım. ama bravo yani bu tempoda yani okul, ev ve 2 ufak çocuk, allah yardımcın olsun...

canım eski iradem yok deme, ye ye nereye kadar. üstelik yedikçe yaşayacağın mutsuzluk,değer mi sence? yiyecekler olduğu yerde duruyor,onlar bitmiyor yani hep yiyebilirisnki sadece ölçülü yiyeceksin o kadar...

herkese günaydın yeni bir gün yeni kararlarla oluşturacağım bugünkü listem;

sabah:2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi,1 portakal
öğlen:1 tabak sebze yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt,salata
akşam:1 kepçe çorba,sebze yemeğim
gece:1 bardak süt

4 tahıl +3 süt+2 meyve

bir kaç gün böyle hafif uygulamak istiyorum,bakalım değişiklik olacak mı :)

olur ayşem merak etme, sadece sabır...o da zaten sende var.
yeni kararların neymiş, paylaşsana belki burdakilere de faydası olur

kızlar merhaba,bende kilomdan çok rahatsızım,doğum yaptım 95 kg ile gittim 85 te kaldım,diyetisyene gittim artı günlük 30 dklık hızlı tempolu yürüyüşlerle 1 ayda 5 kg verdim ama takıldı,1 gr oynamıyo artık napcam çaresizim bilmiyorum,bi el atıverin banada :)) şuan 80 kiloyum yaklaşık 10 gündür 80nde kaldım bi gıdım ilerlemiyo yaa

sabah 53.4 geldim kızlar ve inanamadım ya ama tabiki dünkü spordan sonra yemek yemediğim içindi... selalmaz sen duyma:)aslında yazmaya korkuyorum, ya yarın fazla çıkarsam diye....çünkü bu akşam spor yok ve haliyle akşam yemeği yiyeceğim ama buraya yazayım ki size karşı mahcup olmamak için bu akşam az yiyim:)

17.02...55.2 pazartesi şişkinliği
18.02...53.9
19.02...54.1
20.02...53.4

bugünkü menümüz....

uyanınca.... 2 kayısı
sabah....1 haşlanmış yumurta 1.5 dlm ekmek, dereotu...1.5 T+1E
öğle.......haşlanmış brokoli,1 çb ayran,1 dlm ekmek......1 T+0.5 S
ikindi.....yarım armut,1 çb ayran......1M+0.5 S
akşam...karalahana yemeği,salata,yoğurt....1S

3132 olur.

kızlar merhaba,bende kilomdan çok rahatsızım,doğum yaptım 95 kg ile gittim 85 te kaldım,diyetisyene gittim artı günlük 30 dklık hızlı tempolu yürüyüşlerle 1 ayda 5 kg verdim ama takıldı,1 gr oynamıyo artık napcam çaresizim bilmiyorum,bi el atıverin banada :)) şuan 80 kiloyum yaklaşık 10 gündür 80nde kaldım bi gıdım ilerlemiyo yaa

Merhaba canım sen buraya takıl hep beraber veririz inşallah uyguladığın diyet var mı yoksa ayça Kaya'nın diyetini mi yapacaksın sen de
Bu diyet güzel bak herkes veriyor

Ben de gün gün yazayım bari
19.02 57
20.02. 56.7

Menüm
Sabah 1 ekmek peynir yeşillik domates
Öğlen ıspanak ve yoğurt
Akşam yarım kıymalı ekmek salata yoğurt
Arada 2 elma 3 yeşil çay
3 3 2 2

şeker senin o koşturman zaten spora bedeldir yani yapamadım diye üzülme...bu arda oğluşun için çok geçmiş olsun,allah şifa versin.kızın yaş yaşına giriyor,bu arda sen okuldayken onlara kim bakıyor canım. ama bravo yani bu tempoda yani okul, ev ve 2 ufak çocuk, allah yardımcın olsun...
canım kızım 1yaşına girecek yani ilk doğum günü olduğu için hazırlıklar tam gaz.kızıma karşı komşu bakıyor oğluşumda anaokulna gidiyor zaten bundan doayı bu sene hep hastalıkla geçti.ya bu günlerde aslında böyle tamam artık diyesim var ama seni gördükce gaza geliyorum aslında tam anlamıyla uygulayamıyorum kaçamklarım hemen hemen hergün oluyor birde spor yapamıyorum günlük yaşamım hareketli amaher zaman böyle olduğu için beni pek etkilemiyor birde kzın doğum günü muhabbetinden dolayı o günlerde ayarım kaçacağı için motivem bozuldu birde kayınvalidem gelecek eve misafir gelince illaki düzen değişiyor annem hadi neysede şimdi kayım validemin yanında anladınız siz onu:)artık şu hafta sonu bir geçsin siz bekleyin beni 53 ü görceceğim inş sen beni çoktaaaaaaan geçtin ama neyse :)

sabah 53.4 geldim kızlar ve inanamadım ya ama tabiki dünkü spordan sonra yemek yemediğim içindi... selalmaz sen duyma:)aslında yazmaya korkuyorum, ya yarın fazla çıkarsam diye....çünkü bu akşam spor yok ve haliyle akşam yemeği yiyeceğim ama buraya yazayım ki size karşı mahcup olmamak için bu akşam az yiyim:)

17.02...55.2 pazartesi şişkinliği
18.02...53.9
19.02...54.1
20.02...53.4

kıskançlıktan ölüyor:) yok yok sen beni gaza getiriyorsun bende inş bir görsem 53 ü

benim oğlumda 1 yaşına girdi aynılarmış;)
Benim de ilk hedefim 53 inşallah görürüz tez zamanda yani 53.9 bile çıksam sevinecem;))

Back