• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Ayse: saol canım. Evden çıkmadan ayak üstü tost yada sandiviç yapsam 2 tahıl gitmiş oluyor dimi

işe yemek götürüyordun galiba canım anladığım kadarı ile bende genelde okula giderken sabah yumurta tüketiyorum tok tutsun diye et grubu hakkımı tükettiğim için öğlen yiyeceğim ekmek arasına peynir değilde 2 dilim ekmeğin arasına süzme yogurt üzerine ya maydonoz yada dere otu özellikle dere otu koyup sandiviçimi bu şekilde hazırlıyorum tavsiye ederim torst yazmışsın tosta büüyk ihtimalle peynir vardır süzme yogurtta bir alternatif ha birde artık peynir çeşidimiz lor peynir kullanıyoruz en ideali o oluyor

bu gün neler yiyeceğim yazayım kızlar sabah kahvaltıda yumurta 2 poça 1et 4 ahıl hakkım doluyor öğlen gene dünden kalan kabak yemeğimi yiyeceğim yogurtla oda süt hakkkımı dolduruyor akşama doğruda meyve ve sütlü kahvemi içersem 4 tahıl 2 et 3 süt ve 2 meyve hakkım doluyor bu sabah 55.6 geldim bu gün sporyok pazar ügünü yapacağım akşam gene 6 dan sonra bir şey yememeye devam bakalım yarın ne olacak

işe yemek götürüyordun galiba canım anladığım kadarı ile bende genelde okula giderken sabah yumurta tüketiyorum tok tutsun diye et grubu hakkımı tükettiğim için öğlen yiyeceğim ekmek arasına peynir değilde 2 dilim ekmeğin arasına süzme yogurt üzerine ya maydonoz yada dere otu özellikle dere otu koyup sandiviçimi bu şekilde hazırlıyorum tavsiye ederim torst yazmışsın tosta büüyk ihtimalle peynir vardır süzme yogurtta bir alternatif ha birde artık peynir çeşidimiz lor peynir kullanıyoruz en ideali o oluyor

Süzme yoğurt hım denememiştim. Lor var evde kendim yapıyorum.dökülğr die süzme peynirle sandiviç yada tost yapıp kimse gelmeden yiyordum. Bu sabah koşturmacama kahvaltıda eklendi acelde olsa yedim de geldim.

31 ocak 56.7
01 şubat 56.4
03 şubat 56.2
04 şubat 55.7
05 şubat 56.0
06 şubat 56.2
07 şubat 55.6
08 şubat ? gene 56 larda gelirmişim bir ileri iki geri:)

Süzme yoğurt hım denememiştim. Lor var evde kendim yapıyorum.dökülğr die süzme peynirle sandiviç yada tost yapıp kimse gelmeden yiyordum. Bu sabah koşturmacama kahvaltıda eklendi acelde olsa yedim de geldim.

evet canım peynir özellikle ekmeğin arasınd dökülüyor eşimle aynı okuldayız onada kendime hazırladığım giib 2 dilik ekmek arasına süzme yogurttu koyuyorum arasınada dere otu yada maydonoz hatta ben pul biberde atıyorum içine :)

evet canım peynir özellikle ekmeğin arasınd dökülüyor eşimle aynı okuldayız onada kendime hazırladığım giib 2 dilik ekmek arasına süzme yogurttu koyuyorum arasınada dere otu yada maydonoz hatta ben pul biberde atıyorum içine :)

ha bazende ayran içip çayla gün içinde beyaz leblebide tüketiyorum hem zahmetsiz hemde doyurucu oluyor öğle arasında aklında bulunsun canım çünkü hesaplayarak yediğimiz için sabah kahvaltıda illaki et ve 1 de olsa tahıl hakkımı dolduruyorum akşamada yiyecek bir şeyler olsun diye öğleni bu şekilde geçiştiriyorum

Fikirlerin için saol canım. En kısa zamanda deniycem:16:
Bişi sorabilirmiyşm çok soruyorum ama kusura bakmayın nolur .
Yemekte ne var öğrendim.
Börek
Çorba
İzmir köfte

Akşm yemeğimde hazır mini köftemi bezelye yemeği .

Şimdi ben İzmir köfte ve börek yemek istiyrm. Börekleri el açması çık güzel oluyor. Akşmda yemeğimden 1 bardak ayranla yiycem.
1 dl börek kaç tahıl ?

Merhaba kızlar:3:
Bu aralar bu yöntemi uygulamasam da kitap bende var- hatta oturma odamda aklıma geldikçe bakarım diye ama ne zamndır okumuyorum:26:
Sizi takipteyim ama...
Birkaç sayfa geride keçi boynuzundan bahsetmişsiniz keçi boynuzu bir meyvedir zaten bir anda 100g yiyemezsiniz bir tanesi yaklaşık 10 gram olsa 2 tanesi 1 meyve sayılabilir tanesi 20g ise 1 meyve - çünkü biraz işe kalori açısından da el atarsak 1 meyve yaklaşık 60-70kcal:34: ben bunu Ayça Kaya'ya göre değil kendime göre yorumladım tabii ama sonuçta tahıl olması için nişastalı birşey olması lazım mesela kestane gibi... ama keçi boynuzu kuru kayısı gibi şeker ve lif oranı yüksek bir meyve:34:
şimdi bir siteden baktım da yağ oranı da yüksekmiş :53: yarım yağ+1 meyve de sayabilirsiniz

canım ben geçen hafta sonu 200 gr aldım, poşetin içinde baya var yani, onun 1 tanesi gelse gelse 10 gr gelir

canım bende işe kahvaltı ve yemek götürüyorum ve şöyle yapıyorum. kahvaltı için ufak kapağı olan bir kasenin içine artık evde ne varsa ve sen ne seviyorsan...mesela ben karışık, renkli şeyleri severim o yüzden ıspanak yaprağı,dereotu,maydanoz yani evdeki yeşilliklerden doğruyorum içine 1 yk lor peyniri, pul biber koyup karıştırıyorum, sonra işyerine herkesten 10 dk. önce gidip masamda 1 dl.ekmekle yiyorum ve doyurucu oluyor. biaralar ekmek içinde götürüyordum ama o zamn illaki 2 dlm ekmek lazım,1 dlimin neresine ne koyacanki:)))

Fikirlerin için saol canım. En kısa zamanda deniycem:16:
Bişi sorabilirmiyşm çok soruyorum ama kusura bakmayın nolur .
Yemekte ne var öğrendim.
Börek
Çorba
İzmir köfte

Akşm yemeğimde hazır mini köftemi bezelye yemeği .

Şimdi ben İzmir köfte ve börek yemek istiyrm. Börekleri el açması çık güzel oluyor. Akşmda yemeğimden 1 bardak ayranla yiycem.
1 dl börek kaç tahıl ?

1 tahıl :
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kurubaklagil
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı pilav
1 orta patates haşlanmış
3 kestane
1 çay bardağı leblebi
1/8 yufka
1/4 simit
1 büyük galeta
2 adet tuzlu bisküvi

1 et :
3 köfte
avuç içi büyüklüğünde et(50gr.)
1 yumurta
1 dilim peynir
2-3 küçük balık

1 meyve :
3 kuru kayısı
3 kuru hurma
6-8 erik
1 küçük salkım üzüm
1 mandalina
15-17 kuru üzüm
1 küçük muz
8-10 çilek

1 süt:
1 bardak süt
1 bardak kefir
1 bardak ayran
1 bardak yoğurt
1 bardak sütlü kahve

1 yağ :
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tereyağ
5 zeytin
2 ceviz
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
5 fıstık
canım ayşe arkadaşımız paylaşmıştı istersen çıktısını al mutfağına as sana yardımcı olur bende ilk önceleri böyle yapmıştım

Selalmaz : canım yazmışsın hepsini saolasın :16:hem iş hemde ev için 2 sayfa yazdım.

bugünkü listem ise;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
ara:sütlü kahve
öğlen:1 ton balığı,2 kaşık makarna
ikindi:1 elma
akşam:taze fasulye,salata,yoğurt

sabah 2 mil leslie yaptım.hava çok güzel bugün kızlarla ve eşimle uzun bir yürüyüş yaptık.biraz yorucu oldu ama çok güzeldi:)

06,02,2014 81,3
07,02,2014 81,2 gr.
bu hafta şu malum günler yüzünden çok az kilo verdim ama bu hafta daha fazla vereceğime inanıyorum:)

başlangıç kilom:90
şimdiki kilom :81,200
verilmesi gereken kilom:26,200gr.

Bugün

Sabah : 1dl kızarmış çavdar (1 T)1dl peynir (1E)2çeri domates ,3 zeytin(1Y)
Ara:çay,3 gün kurusu(1M)
Öğle:İzmir köfteden 3 köfte1patates(1E,1T),1/8börek(1T)
1kase yogurt(1S)
Ara: 1 kase yogurt(1S),1elma(1M)
,yeşilçay
Akşam : 4 yk mini köfteli bezelye(1T,1E) ,1bardak ayran (1S)

Ayse menün güZel. Ohh miss gibi açık havada yürümüşsün. Bende akşama yapıcam sporumu

bu gün biraz et tüketimim fazla oldu galiba yemeğimi değiştirdim evdekiler şinitsel yaptım bir parçada kendim yedim ama bunun yanına brokoli,karnıbaharve havuç havladım tavuğun yanında evdekilere sebze yedirmeye özen gösteriyorum saedece kendim için sebze haşlamadım yani neyse bu sebzelerin üzerinede dereotlu sarımsaklı yogurt düktüm tavuktan daha lezzetliydi bu artık sık sık yaparım brokoli karnıbahar sık tüketiirm ama dere otlu sarımsaklı yogurtla ayrı bir lezet olmuş deneyin tavsiye ederim neyse yemeğimi 2 gibi yedim saat 6 gibide sütlü kahve ve 3 parça bitter çikolota yedim kapanışını yaptım şekersiz çay ve bir avuç leblebi yiyeceğim

Back