• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

hoca hanımcım benim....kastıkça inmiyor, stres bir duvar olup o kiloyu tutuyor resmen. stres yapma o yüzden. ya bişey sorcam kimi ertesi gün diyeti kimi kalsiyum diyeti diyor bunlar aynı dimi?

biryerdede şöyle okudum şimdi, ''hatırladığım kadarıyla güne süt+musli ile başlatıp herşeyden 1 eksik yediriyiordu...3222 kuralı gibi birşey vardı'''

Ayçanın kendi sitesinde de bak bunlar yazıyor....

Haftada 2 gün uygulanabilir.

KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut
ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi
AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt

Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir diye dipnot var altında

seninki bu mu? ayrıca hoca hanım sen bu kadar bile yemiyorsun ki?

aman ne bileyim işte bazen bahsediyoruzya bazı değişikler yada alına karalar motivemizi yükseltiyor diye benim kide bu tarz bir şey işte sabah 1 yumurta yedim tavada soğan kavurmasına takmış durumdayım ondan tükettim içinde sadece çok az bir yağ oluyor bir küçücük parçada helva atı verdim ağzıma mideme varmadan kayboldu :)öğlene doğru acıktım iki bardak ayran içtim az öncede kocaman bir kase salata yedim üstüne şekerli türk kahvesi yine mideme varmadan koybolacak boyutta bitter çikolata şimdide yeşil çay içip akşama doğru sütlü kahve inş bu arada ben yaptıgım ve hoşuma giden şeyleri paylaşıyorum ki alternatifler çoğalsın diye geçen bir lokantada çeşit olarak soğan kavurması getirdiler bayıldım bende yapıyorum sabahalrı evdeyken soğanları ince uzun doğrayıp az yağdabiraz salça kekik baharatla yapıyorum acılı güzel oluyor:)

ayşeciğim önce görümcenlerin yorumu şimdide içine girebildiğin kot işte bu insanı bu tarz şeyler çok motive ediyor. tebrik ederim maşallah

sağol canım ya gerçekten böyle güzel yorumlar duymak çok güzel ama bu yorumlar için ben de çok çaba sarf ediyorum:)

adımsayar tavsiye edeim canım ben evde bile takıyordum insan daha çok motive oluyor

adım sayarı bende almayı düşünüyorum.şimdi kalori hesabı yapanları da varmış galiba sen ne kadar adım atabiliyorsun günde 10,000 adım atın diyorlar ama çok değil mi ya nasıl atıcaz o kadar adımı?

adım sayarı bende almayı düşünüyorum.şimdi kalori hesabı yapanları da varmış galiba sen ne kadar adım atabiliyorsun günde 10,000 adım atın diyorlar ama çok değil mi ya nasıl atıcaz o kadar adımı?

istediğin zaman atılabiliyor ben genelde 6000 atabiliyorum ama çabalarasam atabiliyorum:)

Okudukça okuyorum ama benim motivasyon düşüyor. Şuraya yazacak bir yemek listem bile olmuyor yahu sabah yumurta, peynir et hakkı bitiyor. Meyve yiyemiyorum. Akşamları acikiyorum. Yapamıyorum galiba ya şişmanlık kaderim olacak galiba :)

Okudukça okuyorum ama benim motivasyon düşüyor. Şuraya yazacak bir yemek listem bile olmuyor yahu sabah yumurta, peynir et hakkı bitiyor. Meyve yiyemiyorum. Akşamları acikiyorum. Yapamıyorum galiba ya şişmanlık kaderim olacak galiba :)

canım şişmanlık kimsenin kaderi olamaz.kendi motivasyonunu sen kendin düşürmüşsün.böyle yaparsan daha da mutsuz olursun.bence bir yerden tekrar başla,hem her sabah aynı şeyleri de yemek zorun da değilsin.bir sabah peynir ye diğerin de yumurta başka gün yulaf ezmesi,bir gün tost yap falan gibi bunları kendine bahane etme şöyle kendini bir iki gün sıktığında zaten yeme düzenine alışacaksın inan bende çok yemeği seviyordum.şuan akşam yemeğimi 17:30 18:00 gibi yiyiyorum bir daha da hiç bir şey yemiyorum.çünkü acıkmıyorum.bence sende tekrar kendin için dene:)

günaydın kızlar herkese güzel sağlıklı pazarlar olsun,bugünkü listem;
sabah: 1 peynirli tost,1 bardak kefir
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık sebze yemeği,salata,1 dilim ekmek
ikindi:1 elma,2 kaşık yoğurda,2 kaşık yulaf ezmesi
akşam:1 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak kefir

5 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve

kilo bildirimim ise;
08,02,2014 81,2
09,02,2014 80,7

dün daha sıkı bir gün olsu demiştim bu günüde dahil edecektim ama olmadı akşam arkadaşım geldi ilk defa geliyor şimdi yemek yapıpta yememk olmayacak falan ona eşlik ettim ama genede 42323 giib oldu hemen hemen neyse yeni bir güne başladım sabah ekmek üzerine ıspanaklı lorlu ymurtalı fırında ekmek yaptım 2 dilim ondan tükettim öglen sütlü khave ve sabahki ıspanaklı ekmekten bir tane daha yedim bir dilimde normal yumurtalı ekmek :) tahıl hakkım tam doldu et hakkımda lor ve yumurtadan doldu şimdi sebze yemeğimi yiyip ayranla4 tahıl 2 et 3 süt ve kayısıilede meyve hakkım dolmuş oluyor

06.02=58.9
07.02=58.1
08.02=?
09.02=58.2

kızlar yarın inş. 57 yi görürüm::5:dün akşam 1 bardak kola içmeseydim belki bi nevi görürdüm:31:Sizler nasılsınız özledim geçmişe bi bakınayım

11:00 :1dl ekmek,3dl sucuk,5zeytin,4çatal omlet,çay
15:00 :1kase yogurt ,yeşilçay,1kurabiye(ogluşla yaptık :16: )
17:30 : 1kepçe çorba,1 göğüs tavuk 1 bardak ayran,2 yk pilav , mor lahana

Ara: yeşilçay ,mor lahana

Spor: 25 ip atlama
50 alt karın hareketi
Bütün gün koşturmaca :5:

herkese günaydın bugünkü listem;

sabah :2 dilim peynirli fırınlanmış ekmek,1 bardak kefir
ara:1 elma
öğlen:1 dilim fırın makarna,salata,yoğurt
ikindi:1 portakal
akşam:2 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak kefir

5 tahıl+2 et+3 süt+3 meyve

Günaydın kızlar
06.02 : 58.9
07.02 :58.1
08.02 : ?
09.02 : 58.2
10.02 : 57.8 :16:

günaydın kızlar,

kendimi çok kötü hissediyorum ya. hiç keyfim yok. bana teselli edici bişeyler söyleyin:(( tabi teselli edilecek bir yanım var ise..

dün akşam ablam ve çocukları geldi. gelmeden öncede telefonda ben bişeyler getiriyorum, sen uğraşma dedi. aldı beni bir korku zaten oruçluydum ya, ya dayanamazsam ablamın getirdiklerinden yersem diye...ve korktuğum başıma geldi. irademe yenildim. ablamın yaptığı havuçlu cevizli kekten 2 dlm ve küçük bir dlmde pıraslı börek yedim,üstelik bunu yediğimde saat akşam 10 a geliyordu.

sabah bir kalktımki pazartesi şişkinliğinin üzerine birde yediklerimin şişkinliği eklenmiş. 3 aylık hamile gibi göbüşüm çıkmış.
moralimin bozulması dahada artsın diye inadına tartıldım ve 56.4 çıktım, ctesi 54.4 idim.

şimdi kendimden nefret ediyorum. demekki ben düzenli beslenmeyi öğrenememişim, yememeliydim. hadi yedim niye 1 dlm değilde 2 dlm. ben bu kadarım demekki:((((

bugün telafi olsun diye...

sabah...1 yk lor peyniri,maydanoz,yeşillik,1 dlm ekmek
öğle......salata, ayran
ikindi ile spor öncesini birleştirip... yarım elma,1 bardak ayran
eve gidince 1 brdk tarçınlı süt veya hiçbişey

1-2 gün böyle yaparsam belki yediklerimin zararından kurtulurum...

Dilek : Insanız canım canımız çekiyor ama dediğin gibi 1 dl tadımlık yemeyide öğrenicez. Yarın tartıda eksi görürsün merak etme

Back