- Konu Sahibi BlackSwann
Bende Akşm 1leslie yaptım. Oglum dursa 2 mil yapmaya niyetliydim
adımsayar tavsiye edeim canım ben evde bile takıyordum insan daha çok motive oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Akşm 1leslie yaptım. Oglum dursa 2 mil yapmaya niyetliydim
hoca hanımcım benim....kastıkça inmiyor, stres bir duvar olup o kiloyu tutuyor resmen. stres yapma o yüzden. ya bişey sorcam kimi ertesi gün diyeti kimi kalsiyum diyeti diyor bunlar aynı dimi?
biryerdede şöyle okudum şimdi, ''hatırladığım kadarıyla güne süt+musli ile başlatıp herşeyden 1 eksik yediriyiordu...3222 kuralı gibi birşey vardı'''
Ayçanın kendi sitesinde de bak bunlar yazıyor....
Haftada 2 gün uygulanabilir.
KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut
ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi
AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt
Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir diye dipnot var altında
seninki bu mu? ayrıca hoca hanım sen bu kadar bile yemiyorsun ki?
ayşeciğim önce görümcenlerin yorumu şimdide içine girebildiğin kot işte bu insanı bu tarz şeyler çok motive ediyor. tebrik ederim maşallah
adımsayar tavsiye edeim canım ben evde bile takıyordum insan daha çok motive oluyor
adım sayarı bende almayı düşünüyorum.şimdi kalori hesabı yapanları da varmış galiba sen ne kadar adım atabiliyorsun günde 10,000 adım atın diyorlar ama çok değil mi ya nasıl atıcaz o kadar adımı?
Okudukça okuyorum ama benim motivasyon düşüyor. Şuraya yazacak bir yemek listem bile olmuyor yahu sabah yumurta, peynir et hakkı bitiyor. Meyve yiyemiyorum. Akşamları acikiyorum. Yapamıyorum galiba ya şişmanlık kaderim olacak galiba :)
Ayse : kefile aldım marketten ama nasıl bişi hiç içmedim?
tadı ekşi ayran gibi çarkalayıp 1 bardak iç