Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Bugün biraz cozuttum galiba.

6,5 tahıl, 2 et, 1 süt, 2 meyve

800 MT yuzdum.

İki gündür diyetin böğrüne piçaaa sapladım.
Bugün orucluydum, gözüm döndü iftarda pasta bile yedim.
Midem bulandi bi de.
Bu hafta kilo verebildim mı, sanmıyorum.

Kilo bildirimi:

Başlangıç: 66.0
Geçen hafta: 65.1
Bu hafta: 64.3
Giden: 800 Gr

Günaydın.
Bu hafta düzensiz ve kayıp bir hafta oldu.
Ama ipin ucunu bırakmamak namına yazıyorum.

Başlangıç: 66 kg
Geçen hafta: 64.3
Bu hafta: 64.2
Giden: 100 Gr

Selam nfk son birkac gundur sayfalari okuyup seni takip ettim. Kilom 88, baslangic olarak 5333 yapacagim. Sana eslik etmek isterim. Menumu yazayim da puanlamayi dogru anlamismiyim acaba?

Kahvalti
1 yumurta (1 et)
1 kk peynir ( 1 et)
3 zeytin
1 dilim kepek ekmek (1 tahi)
Domates , yesillk
1 fincan sekersz cay

Ara
1 yk puding (1 meyve)

Oglen
2 sb ayran (2 sut)
1 kepce mercimek corbasi ( 1 tahil)
4 yk z.yagli kereviz

Ara
1 sb sut (1 sut)

Aksam
3 yk yogurt (1 sut)
8 yk manti (4 tahil+2 et)
Firinda 1 dilim kasarli kirmizi biber ( 1 et)

6 tahil ,5 et, 4 sut, 1 meye,
Puanlamayi sanirim dogru anlamisimda Ayca'yi anlayamamisim. Masallah yiyince az yedik zannediyoruzda, yazinca 6,5,4,1

Selam kizlar. Bende 2 aydr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Ilk 3 hafta 3 kilo verdkm sonra durdu. 2 haftadr duzene sokup dijete basladim ama 1.hafta 1 kilo gtti. 10 gündür gram gtmiyor. Diyeti bozmadigim halde.
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates cay
Öğlen corba yada sebze yemegi.
Arada ayran yada kuru uzum badem
Aksam bol salata tavuk sote.

Bu sekilde besleniyorum genelde ama gtmiyoo.

Selam arkadasim ben 5333 kuralina uygun beslenmeye gayret ediyorum, birde yuruyus yapiyorum,
Acaba sende biraz hareketimi artirsan. Kendinden biraz bahsedersen boyun kilon ona gore belkide az yedigin icin vucut tutuyor .

Ben sunu anladim ki , kendini hazir hissettiginde beyin obezligini yenersen yol alabiliyorsun . Eger bunu kalici davranisa donusturebilirsen de geri almiyorsun, sadece bir sureligine yapilan diyetlerle gecici kilolar verdiginde tekrar alabilirsin.
Once suna karar ver:
-ben kilo vermek mi istiyorum? ( ne pahasina olursa olsun) ya da
-saglikli ve olculu beslenmeyi ogrenip omur boyu fit mi olayim?
Baslangic:
1.3.2017 90.2 kg
27.3.2017 85.8 kg
Not: Daha once hic diyet yapmamis bir tatli canavariydim.

Hala 5333 sistemiyle yiyiyorum ve artik biliyorumki istedigim yiyecegi istedigim zaman yiyebilirim ama miktara dikkat , bir de vucudumuz hareket uzerine kurulmus bunu kabul erdip sporu bir sekilde hayatimiza sokacagiz.

Bende buradan devam edecek sayarak zayıflamak istiyorum bu sene yeniden başladım 156.boyum 1o2kiloyum 4333le yaşım baya var 54 yaşımdayım

İnşallah zayıflarız canım çünkü bir yerlerden başlamak lazım zaman zaman menümü paylaşacam ve çok kararlıyım

Yarınki menumu bugün den pilanlıycam
Sabah 2dilim ince kepek ekmek/1dilim peynir yeşillik şekersiz çay. 2tahıl .1et
Ara/1büyük cennet elması büyük 2 meyve
Öğlen 5yk yeşıl mercimek 1tahıl yarım et
Salata 1tk yagla 1yağ
1kase yoğurt 1süt
Ara 1fincan sütlü kahve 1süt 5fındık
Akşam 4köfte 1dilim ekmek salata yağsız 1et1tahıl
Ara bir bardak ayran 1süt
Hepsi 4332

Günaydın herkese bugün tartıldım
3.1.2018.102.300
Yemekten önce bir bardak su yemekten sonra 1bardak su bir arkadaşım gitmişti ayça kaya ya başlangıçta ona makarna pilav hamurişlerini şekerli tatlılarını pastane ürünlerini yasaklamış daha iyi sonuş almak için 10 veye 12 bardak suyu içeceğim 45dk hergün yürüyüş birde menülerin dışına çıkmıyacağım bir ögün serbest ögün yapacağım sayıdan şaşmayarak

Gunaydin arkadasim bir ara lesli 3 mil yaptim, mekik, plank ,yarim sinav, kalca,bacak gibi butun vucudu calistiran hareketlerden yapiyorumdum. Son 2 - 3 aydır 5333 yapamıyorum. işe başladım bir düzen oturtamadım.
Neyse geç olsun iyi olsun. Bu sabah itibariyle bende yeniden başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…