- 8 Ağustos 2011
- 10.750
- 4.257
- 448
- Konu Sahibi BlackSwann
- #3.161
Bugün biraz cozuttum galiba.
6,5 tahıl, 2 et, 1 süt, 2 meyve
800 MT yuzdum.
6,5 tahıl, 2 et, 1 süt, 2 meyve
800 MT yuzdum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo bildirimi:
Başlangıç: 66.0
Geçen hafta: 65.1
Bu hafta: 64.3
Giden: 800 Gr
Günaydın.
Bu hafta düzensiz ve kayıp bir hafta oldu.
Ama ipin ucunu bırakmamak namına yazıyorum.
Başlangıç: 66 kg
Geçen hafta: 64.3
Bu hafta: 64.2
Giden: 100 Gr
Selam kizlar. Bende 2 aydr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Ilk 3 hafta 3 kilo verdkm sonra durdu. 2 haftadr duzene sokup dijete basladim ama 1.hafta 1 kilo gtti. 10 gündür gram gtmiyor. Diyeti bozmadigim halde.
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir domates cay
Öğlen corba yada sebze yemegi.
Arada ayran yada kuru uzum badem
Aksam bol salata tavuk sote.
Bu sekilde besleniyorum genelde ama gtmiyoo.
Cevapladigin icin sagol cnm. 30 yaşım. Boyum 166 kilom 68 suan.kaldim bu kilodaSelam arkadasim ben 5333 kuralina uygun beslenmeye gayret ediyorum, birde yuruyus yapiyorum,
Acaba sende biraz hareketimi artirsan. Kendinden biraz bahsedersen boyun kilon ona gore belkide az yedigin icin vucut tutuyor .
Iyi aksamlar sonunda bir arkadas buldum gali ba Ben de yeniden baslamak istiyordumBende buradan devam edecek sayarak zayıflamak istiyorum bu sene yeniden başladım 156.boyum 1o2kiloyum 4333le yaşım baya var 54 yaşımdayım
Ben sunu anladim ki , kendini hazir hissettiginde beyin obezligini yenersen yol alabiliyorsun . Eger bunu kalici davranisa donusturebilirsen de geri almiyorsun, sadece bir sureligine yapilan diyetlerle gecici kilolar verdiginde tekrar alabilirsin.
Once suna karar ver:
-ben kilo vermek mi istiyorum? ( ne pahasina olursa olsun) ya da
-saglikli ve olculu beslenmeyi ogrenip omur boyu fit mi olayim?
Baslangic:
1.3.2017 90.2 kg
27.3.2017 85.8 kg
Not: Daha once hic diyet yapmamis bir tatli canavariydim.[ne kadar haraket ediyorsun ]
Günaydın herkese bugün tartıldım
3.1.2018.102.300
Yemekten önce bir bardak su yemekten sonra 1bardak su bir arkadaşım gitmişti ayça kaya ya başlangıçta ona makarna pilav hamurişlerini şekerli tatlılarını pastane ürünlerini yasaklamış daha iyi sonuş almak için 10 veye 12 bardak suyu içeceğim 45dk hergün yürüyüş birde menülerin dışına çıkmıyacağım bir ögün serbest ögün yapacağım sayıdan şaşmayarak haftada bir gün kızlar sizce bunu yapayım mı birde siz ne kadar hareket ediyorsunuz günde su içiyorsunuz ]