Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Çok geçmiş olsun. Sonuçta bütün yeme alışkınlığımızı kısa bir sürede kolayca değiştiremeyiz. Yeni yeme düzenini oluşturmakta eski alışkanlıklardan kurtulmakta bir süreç. Şimdi gelelim günün bilançosuna 6 tahıl,4 et , 3 süt
1 meyve ile günü bitirdim.
Neyse sonuçta önemli olan niyet değil mi?

Aynen canım ben 5333le 24kilo verdim ama bazen dibe vurursun yeniden toparlayanlar kazanır ayça kaya demezmi her güne yeniden başla der ben arkadaşımdan anladım kendisine gitti yeme düzenini değiştirmedi verenedim kişinin kendisinde bitiyor ben sabahtan yada akşamdan listeyi yaptım bugün çok zorlandım porsiyon küçültmede birde atıştırma ayaklarım başladı yapmadım

4.12018
Sabah1yumurta 1dilim peynir1dilim ekmek 1havuç 1meyve
1tahıl2/et/1meyve
Ara 1kivi
Öğlen
5yk yumurtalı ıspanak 1dilim ekmek salata yağsız /1et1tahıl
Ara bir fincan sütlü kahve 2 bisküvi diyet 1süt 1tahıl
Akşam 6kaşık karnıbahar salata yogurt
Ara bir bardak ayran
4332

Günaydın . Cok iyi gidiyorsun arkad.aşım ! Ben de bu gün porsiyolarımı küçültüp 5333 kuralına uygun beslenmeye dikkat edeceğin.
4-1-2018 Kg= 86 .0

4/1/2018 kilom101.9
10. 00 Sabah 1dilim ekmek yarım limonlu havuç 1yumurta 1dilim paynir şekersiz çay ara 12 de yapcam bir meyve ile

5/1/2018 bir bardak su
Sabah 1dilimekmek /1dilim peynir /maydanoz çay bir bardak su 1tahıl.1et

Ara 1muz 6badem 1meyve/ 1yağ
Öğlen
Yarım simit /bir bardak ayran 2tahıl /1süt
Ara/1kase yoğurt 1meyve elma 1süt 1meyve
Akşam 6yk karnıbahar salata 4yk etsote 1et
Ara çay bir avuç içi ksbak çekirdeği
12bardak su yarın baya yürüyecem belki bir saati bulacak
4222. Yağıda 3ü geçmemeye çalışıyom sebze az yağla pişirilince sayılmaz

Günaydın . Motivasyonun çok iyi .Devam et arkadaşım . Dün biraz dikkat edince (5 tahıl, 3et, 1 süt, 3 meyve) sabah 85.6 kg çıkmak çok hoş. Gr gr'da olsa.
Sonuçta bu uzun soluklu bir yolculuk mümkünse ömür boyu yapacağımız ,yeme düzenimiz olmalı. Bu gün yeni bir gün inşallah gün sonunda yine başarılı olmanın mutluluğunu yaşarız.

İnşallah canım benimde takip ettiğim başka başarılı olmuşlar var anahtarı motivasyon ömür boyu dengeli beslenme oturtmak birde bir ögünde tek yemek kuralını koydum yogurt sakatayla desteklemek bozsamda diğer öğün de dengelemek

Sütü çok az koyuyorsun arkadaşım yoğurt hem tok tutuyor ben süt alıp kendim mayalıyorum bende peynirde yogurtta sınırı alıyom ve pilanlarsan oraya uymak mecburiyetinde kalıyosun her zaman yazmayı da sevmiyom listeye bakıyorum ben 4senedir sayıyom ezberimde hepsi

Kitaplarıda var bende

6ocak 2018
Erken kalkamıyorum 10da kahvaltı 4zeytin
2dilim ekmek /2yk lor 2 tahıl/ 1yağ yeşillik1et
Ara/1elma /1meyve
Ara 3kayısı 1fincan sütlü kahve 1meyve 1süt
Akşam 3yk ıspanak yemeği 3yk kapuska 1kase yoğurt /salata 1dilim ekmek. 1tahıl1süt
Ara bir bardak ayran 1süt 3232

Son düzenleme:
Iyi aksamlar, bu gun butun gun işteydim aksam ustude misafirlikteydim anlayacagin sayarak yiyemedim yinede: 5 = t(tahıl)
2=et
1=s (sut)
Senin nasil gecti gunun?

7/1/2018/101.200
Sabah 11bucukta kahvaltı bir yumurta bir dilim peynir 2dilim ekmek bir mandalina 2tahıl.2et1meyve
Ara bir elma sütlü kahve 1süt.1meyve
Akşam pırasa 6yk 1kase yoğurt salata 1tk yagla 1dilim ekmek 1süt.1tahıl
Ara çay kabak çekirdeği
Bol su yürüyüş 45dk3tahıl 2et 2süt.2meyve

Benim insülin direnci olduğu için akşam meyve koyamıyorum sevgili arkadaşım kelebeğin günlüğü isim çok güzel zarif bende okuduğum bişeyi ilave edeyim avucumda kelebek bıraksan gider sıksan ölür o yüzden incitmiyeceksin kelebegi

Son düzenleme:
Cok kibarsin arkadasim. Sadece su an kozamizdan cikmayi bekleyen tombul tirtillariz, o olgunlasma surecini tamamlayipta kemale erdigimizde, aslinda hepimiz birer kelebegiz.

Kahvaltı 11 de2dilim ekmek bir dilim peynir 5zeytin yeşillikçay su iki bardak 1tahıl 1et1yag
Ara birde bir muz yarım cennet hurması 6fındık 2meyve 1yağ
Ara sütlü kahve bir fincan 2bisküvi 1süt 1tahıl
Akşam patetesli lahana kavurması 5kkaşık bir kase yoğurt salata yeşil göbek yağsız 1tahıl 1süt 4tahıl 1et 3süt 2meyve
Ara bir bardak ayran 1süt

Iyi aksamlar. Bu gunlerde pek istedigim gibi beslenip burada paylasimda bulunamadim. Hem regliyim hemde grip nezle karisimi hastayim ,her yerim agriyor, her gun de okulda derslere giriyorum. Cocuklar cok sariliyor hastalik salgin dikkat et malum kar yagmiyor. Anlayacagin bir kac gun ugrayip duzgun yazamazsam merak etme ,tirtilin donup dolasacagi yer kk kulubu. Sen tam gaz devam et yazamasamda okuycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…