- 5 Mart 2017
- 44
- 36
- 38
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #3.181
Kahvaltıda:1 dilim ekmek 1 tahıl
3 k. kutusu kadar peynir 3 et
Salata
1 fincan kahve
2 zeytin yaklaşık 1 yağ[
kolay gelsin bende fazla sıkmadan yavaş yavaş yeme düzenimi oturtarak ameliyat oldum öyle kilo aldım 7ay oldum ama hareket edemediğim için almamak vermek istiyorum buraya yazınca bilmediğimizi paylaşarak vermek lazım diye düşünüyorum
]
Günaydın . Cok iyi gidiyorsun arkad.aşım ! Ben de bu gün porsiyolarımı küçültüp 5333 kuralına uygun beslenmeye dikkat edeceğin.
4-1-2018 Kg= 86 .0[maşallah arkadaşım inşallah muvavfak olacaz yolumuz uzun ama yılmayacağız]
Sütü çok az koyuyorsun arkadaşım yoğurt hem tok tutuyor ben süt alıp kendim mayalıyorum bende peynirde yogurtta sınırı alıyom ve pilanlarsan oraya uymak mecburiyetinde kalıyosun her zaman yazmayı da sevmiyom listeye bakıyorum ben 4senedir sayıyom ezberimde hepsiGünaydın. Motivasyonun çok iyi .Devam et arkadaşım . Dün biraz dikkat edince (5 tahıl, 3et, 1 süt, 3 meyve) sabah 85.6 kg çıkmak çok hoş. Gr gr'da olsa.
Sonuçta bu uzun soluklu bir yolculuk mümkünse ömür boyu yapacağımız ,yeme düzenimiz olmalı. Bu gün yeni bir gün inşallah gün sonunda yine başarılı olmanın mutluluğunu yaşarız.
Kitaplarıda var bendeSütü çok az koyuyorsun arkadaşım yoğurt hem tok tutuyor ben süt alıp kendim mayalıyorum bende peynirde yogurtta sınırı alıyom ve pilanlarsan oraya uymak mecburiyetinde kalıyosun her zaman yazmayı da sevmiyom listeye bakıyorum ben 4senedir sayıyom ezberimde hepsi
Iyi aksamlar,bu gun butun gun işteydim aksam ustude misafirlikteydim anlayacagin sayarak yiyemedim yinede: 5 = t(tahıl)
2=et
1=s (sut)
Senin nasil gecti gunun?[teşekkür ederim hayatta herşey var ona rağmen güzel geçmiş önemli olan bırakmamak ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?