• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Iyi aksamlar. Bu gunlerde pek istedigim gibi beslenip burada paylasimda bulunamadim.:110: Hem regliyim hemde grip nezle karisimi hastayim ,her yerim agriyor, her gun de okulda derslere giriyorum. Cocuklar cok sariliyor :KK19: hastalik salgin dikkat et malum kar yagmiyor. Anlayacagin bir kac gun ugrayip duzgun yazamazsam merak etme ,tirtilin donup dolasacagi yer kk kulubu. En Büyük KK Sen tam gaz devam et :KK55:yazamasamda okuycam.:KK54:
Geçmiş olsun canım bende öyleyim beyim geçirdi banada perşembeden beri hastayım acayip bişey gece uyuyamadım ben emwkliyim oyüzden vakit buluyorum telefondan gidiyom nete net bitince bazen ara bende verebilirim Allah şifa versin istanbulda hava çok kötü oyüzden hasta benim torunlarda öyle biri ana okuluna gidiyo biri krese çocuklar kapıyo ateşlenip duruyo bende buraya yazmayı kolayıma geldi bir sene dnemek istiyorum hem bağlı olmak için yazıyorum birde birbirimize motivasyon yönünden faydamız olursa ne mutlu bize birde bir kıreple bugün bozdum AMA olacakbu kadar

Geçmiş olsun canım bende öyleyim beyim geçirdi banadabulaştı perşembeden beri hastayım acayip bişey gece uyuyamadım telefondan giriyorum nete net bitince bazen ara bende verebilirim Allah şifa versin istanbulda hava çok kötü oyüzden hasta benim torunlarda öyle biri ana okuluna gidiyo biri krese çocuklar kapıyo ateşlenip duruyo bende buraya yazmayı kolayıma geldi bir sene dnemek istiyorum hem bağlı olmak için yazıyorum birde birbirimize motivasyon yönünden faydamız olursa ne mutlu bize birde bir kıreple bugün bozdum AMA olacakbu kadar

Geçmiş olsun canım bende öyleyim beyim geçirdi banada perşembeden beri hastayım acayip bişey gece uyuyamadım telefondan gidiyom nete net bitince bazen ara bende verebilirim Allah şifa versin istanbulda hava çok kötü oyüzden hasta benim torunlarda öyle biri ana okuluna gidiyo biri krese çocuklar kapıyo ateşlenip duruyo bende buraya yazmayı kolayıma geldi bir sene dnemek istiyorum hem bağlı olmak için yazıyorum birde birbirimize motivasyon yönünden faydamız olursa ne mutlu bize birde bir kıreple bugün bozdum AMA olacakbu kadar

9ocak2018.101.900
sabah/2dilimekmek/1dilim peynir /5zeytin çay 2tahıl.1et.1yağ
Ara1cennet hurması 1meyve
Öğlen 1kase yoğurt salata 1tk yağla 1tahıl bir yağ
Ara çay 1meyve /1meyve
Akşam
5yk bezelye / 1kase yoğurt 1tahıl yarım et
Ara çay 2ceviz
4tahıl.3et.3süt.2meyve

Hu hu:KK25: bu gunun nasil gencti?
Sana biraz kendimden bahsedeyim 1.63 cm boyundayim, hasta oldugum icin bu gunku kiloma pek guvenmiyorum ama yinede 84.6 ciktim:KK28: fena degil. En fazla 93 kg gordum sayaraak 83.4 kg kadar inmistim sonra bozsamda (mayis 2017 den beri) cok kilo almadim . Ta m bir tatli hastasiyim ,yapmayida yemeyede bayilirim Ben Bursa'da yasiyorum ,7 sene once İstanbul'dan is geregi buraya tasindik. Lise 2 ye giden bir oglum var. Sende kendinden biraz bahseder misin?

Bugün biraz daha iyiyim canım ben aslen denizliliyim 40senedir istanbuldayım iki evladım var beykozdaoturduk beyim sümerbank deri kunduradan emekli oldu şuan dudulludan ev aldık 15sene evvel kızım oglum evliler torunum ver ikisindende istanbulda yapıyolar bende artık herşeyden emekli olupkenfime vakit ayırdım ben hormon bozukluğundan 118 kiloyu gördüm ve diyetisyenle 20 kilo verdim ozaman gençtim dikkat edilmesi birde sahure özay vardır çok iyi bir diyetisyendir biraz aldim sonra gene verdim bıraktım açıkcası sonra sayarak zayıflamaya başladım 84ekadar indim ve menopoz rahim ameliyatı şimdi gene toparlandım ayça kayaya gidemem bir emeklilikle arkadaşım gitti onlar psket halınde çalışıyolar diyetisyen pisikoloğ spor hocadı ve ayça hanım iç hastalıklarına ama böyle kilo fazla almıyosun banada uygun sayarak zayıflamak işte bu kadar dordugun için seni tanıdığım için teşekkür ederim.

Hepsini bir günde almadıkya veririz elbet bir gün ben bazen bozduğumuzda olacak toparlıyacagız tatlı isteğine bir baktırdınmı insülin direnci olabilir ben bir ayda on kilo koydugumu bilirim hormon bozuklugunda ve regli göremiyordum ve menopoza girdim 3sene sonra kanamalarım ameliyat ol kurtul dendi iyileşmemde 8ayı buldu işte böyle

Allah oğlunu bağışlasın benimkileride oglum denetmen muhasebe üzerine istanbulda gelinim muhasebeci çalışıyo ordulu damadım mekedonya göçmeni oda özel bir hastanede muhasebeci kızım pkudu ama evde oturuyo bu kadar ne kadar çok bahsettim

Birde aklıma geldi sütlü kahve önermişti ayça hanım arkadaşa haftanın üç günü kalsiyum beslenmesi önermişti sebze haşlaması yogurt kıyma ile ögün yap demişti illa menüleri ni bitirme demişti doyarsan 130 kiloya 5422 sayısını vermişti

Sağol canım cümlemize
Sabah 101 600. 10.30da
Sabah 1yumurta 1dilim peynir 2dilim ekmek tere 2tahıl 2et
12.30da bir meyve bir bardak ayran 1m .1süt
Saat 3te bir kase çorba aslında un koymadım sade yogurtlu çorbaydı 2 tahıl bir süt sayım
3yk bezelye 1tahıl 1.5 tahıl bir süt
16.00 da sütlü kahve 1meyve yiyecem
Akşam
Salata üzerinede et kavururum hindi eti
Ara 5fındık çay5232bilanço

11/1/2018 10.30
Sabah 2dilim ekmek 1dilim peynir.1et.2tahıl çay
Ara/yarım muz yarım elma 1meyve 12.30
2.30
1yumurta.1dilim peynir 1d ekmek 2et .1tahıl .çay
Ara 17.00
Sütlü kahve .15 siyah üzüm 1süt 1meyve
Akşam 6yk pırasa 1dilim ekmek 1kase yoğurt
1.5tahıl 1süt
Ara.bir bardak süt .4.5tahıl.3et.3süt 2meyve
Sevgili kelebek sen nasıl oldun canım sende nerelisin ne iş yaparsın hoşça kal

13/1/20181tahıl bir et 1yağ
Sabah 1dilim ekmek 1dilim peynir 5zeytin
Ara 1muz.bir bardak ayran 1meyve yarım süt
Öğlen
2 yumurta 1dilim ekmek 1bardak ayran 2et.1tahıl.1süt aradaki ayranla bir su bar yogurt yapıyor
Akşam 1dilim ekmek.4yk yeşil mercimek .kereviz salatası 3yk yogurt 1kepçe çorba 2lokmada doğum günü pastamdan oğlum gelinim getirmiş kutladılar
Ara 2ceviz
Tahil5.3et 3süt 1meyve pastayla1tahıl saydım

Merhaba hanımlar eksileriniz bol olsun bende kilo vermeyi kafaya takmış ama bir türlü veremiyenlerdenim ayça hanımın kitaplarını daha önce okumuştum banada çok mantıklı gelmişti. Ama motivasyonum düşük galiba çok devam edemedim şmdi tekrar başlamak istiyorum birbirimize destek olarak devam edelim isterseniz hanımlar

Olur bende burdayım yazarsak birbirimize destek olursak iyi olur benim netim azaldı biraz arada yazacağım ama basip olursa bir sene burdayım söz verdim kendime eksileri görmek için hoş geldin aramıza .

Sabah 2dilim ekmek bir dilim peynir bir 5zeytin
Ara bir cennet elması 6badem
Öğlen et 4yk 1dilim ekmek
Ara 1fıncan sütlü kahve
Akşam
Karnıbahar haşlama 1dilim ekmek yoğurt
Ara bir avuç kabak çekirdeği 1bardak süt
4tahıl 2et 3süt2meyve 45dk hareket su

Selam kizlar cumadan beri internetim arizaliydi bu aksam yapildi ,hemen girip bir bakayim dedim size cok iyi gidiyorsun .Bende ancak toparladim ,hastaydim biliyorsun .Yarindan sonra yeniden baslayacagim herseye. Aksasa da bozulsada durmak yok hedefe devam.:halay::KK49:En Büyük KK:KK50:

17ocak 2018
Sabah 10.30 2dilim ekmek 1dilim peynir 5zeytin 2tahıl1 et 1yağ
Ara bir meyve 1meyve
Ara sütlü kahve 2bisküvi 1 meyve 1süt1tahıl 1 süt
Akşam 4adet etli sarma 1kase yoğurt salata 1et1tahıl 1süt
Ara ayran bir bardak 1süt
4232 arkadaşlar bol hareketli birde su en az 12 bardak 101.500 çok hastalandık biraz verenedim ama pes etmek yok

Selam arkadasim sesin cikmiyor. Ben 85.1kg olmusum 5333 e devam,arada tahil cok kacsada meyveyi yogurdu cok yiyemesemde devam ediyorum .:halay:

Back