- 8 Ağustos 2011
- 10.752
- 4.278
- 448
- Konu Sahibi BlackSwann
- #3.121
8-10 gundur biraz salmistim, bugün yine başladım inş. Buraya yazamasam da devam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım durumu biliyorsun varlığım çok birşey ifade etmiyor bu ara hamiş topiklerinde geziyorum ama sağlık problemleri yaşadım yine diyet yapıyorumOoo kimse yok burada yine ya?!
merhaba , ben kitaplarini okuyorum Ayça hanimin kitaplarinda hamileler diye bir ayrimi yok yapabilir yapamaz diyede birsey gecmiyor iki cocuk annesi biri olarak benim dusuncemi sorarsaniz cocuklarin bile ayni beslenme sekliyle beslenmesini hatta buna diyet veya rejim denmemesini soyluyor.benim emzirme ve hamilelik donenlerimi dusunursem kesinlikle cok daha dogal daha kontrollu bir sistem ben sikinti yasiyacaginizi dusunmuyorum. Tabiki herseyin yaninda bol bol su icerek.Merhabalar bu diyeti hâlâ devam eden var mı bir de emziriyorum yine aynı ölçüde mi yemem gerekli bilginiz var mı
merhaba tebrik ediyorum sizi. 5333 mü uyguladınız? ben de uygulamaya çalışıyorum fakat iş, iki çocuk kendime göre bir düzen kuramıyorum. tam ölçü tüketemiyorum her zaman. sizi okuyunca heveslendim :)merhabaaa :)
sayarak beslendim ve bu gün tam bir hafta oldu sonuç mu taaammmm 3 kilo :)))) keyif mi obiçim
birşey istiyordum 4:3 oruç dşyetimi uyguluyorum ama yeme günlerimde düzene sokmak istiyorum. Ömür boyu sağlık için.. Dur bir bakayım kitapı internetten alabilecekmiyim diye bir araştırayımİlk sayfada konuyu açan kişinin mesajında biraz bilgi var. Ama kitabı okumadan konuya vakıf olunmuyor.
Boy kiloya göre formüller var. Bana uygun olan, 4232. Bu rakamlar hergun almam gereken besinleri ve miktarlarını gosteriyor. 4 tahil, 2 et, 3 süt ve 2 meyve. Bu bi diyet değil, yeme duzeni. Diyet olmadığı için yasak da yok. Kızartma, tatlı, hamur işi herşeyden yiyebiliyorsun. Ama her yiyeceğin birim olarak bi karşılığı var. Mesela 4-5 kaşık mantı yedin. 2 tahil+1 et+1 sut yemiş oluyorsun. O güne ait 4 tahıl hakkının 2sini, 2 et hakkının 1ini, 3 süt hakkının 1ini kullanmış oluyorsun. İstersen bir öğünde hepsini ye, istersen öğünlere dağıt bunları. Ama kitapta ara ve ana ogunleri tavsiye ediyor. Kahvaltıyı yoğun akşam yemeğini mümkün olduğunca hafif yapmayı tavsiye ediyor. Eğer gözün döner de hunharca yemek yer sistemi bozarsan telafisi var. Ertesi gün diyeti diye bi liste var, onunla dengeliyorsun. Dolayisiyla da diyet bozuldu zaten diye tamamen ipin ucunu bırakmak yok..