• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

gunaydin ...
10 nisan 65.9
11 nisan 65.3
12 nisan 65.3
13 nisan 65.1
14 nisan 65.3 :KK43:
15 nisan 65.0
16 nisan 64.5 :-)
Bol eksilerrrrr...

5' li rakamlara az kaldı ;)

merhabalar 57.6 ile sizinle başlamak istiyorum 1 aydır 1 kilo alıp veriyorum artık çok sıkıldım mayıs 15 kada 52 olmak hedefim

Hoş geldin.Bugün tartıldım 57.6 kg yım.Aynı kilodayız.Yarış başlasın.

hoş geldin canım. hep beraber zayıflarız inş.

kızlar dünü yazmak istemiyorum tüm gün hastanedeydim tahıl patlaması yaşadım :'(

Dün bende tahılı abarttım.Akşam sadece yoğurtlu buğday çorbası içtim.Sabah 57.6 görünce çok mutlu oldum.

teşekkür ederim canım. benim kızım hematoloji hastası ve yıllardır çapa da tedavi görüyor... rutin kontrolü vardı (= 2 yıl önce durumu kötüye gidiyordu ve sürekli hastanede yatmak zorunda kalıyorduk benim pek sevgili kilolarım da o zamandan bana hatıra kaldı :// millet hastanede moral bozukluğuyla erir ben tombalak oldum :D

Dün bende tahılı abarttım.Akşam sadece yoğurtlu buğday çorbası içtim.Sabah 57.6 görünce çok mutlu oldum.[/QUOTE]

çok iyi gidiyorsunuz :KK69: ben hiç tartılamadım baskülüm bozuk :KK61:

teşekkür ederim canım. benim kızım hematoloji hastası ve yıllardır çapa da tedavi görüyor... rutin kontrolü vardı (= 2 yıl önce durumu kötüye gidiyordu ve sürekli hastanede yatmak zorunda kalıyorduk benim pek sevgili kilolarım da o zamandan bana hatıra kaldı :// millet hastanede moral bozukluğuyla erir ben tombalak oldum :KK70:

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Allah tüm çocuklara sağlık,sıhhat versin.Sağlık olsunda kilo vermek kolay .

çok iyi gidiyorsunuz :KK69: ben hiç tartılamadım baskülüm bozuk :KK61:

Benim troidler çalışmıyor.Birde kansızlık var.Kilo vermem çok zor .Ama kaçamaklara rağmen gitmeye başladı şükür.Birde her gün kardio yapmaya başladım.Eşimle yürüyüşe de çıkmaya başlayacağız.Geriye 4.400 kaldı.

Bir de baskül gerçekten iyi oluyor.Size bir baskül lazım.

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Allah tüm çocuklara sağlık,sıhhat versin.Sağlık olsunda kilo vermek kolay .

amin canım. Allah cümlemizin çoluğuna çocuğuna sağlık sıhhat versin kimseyi çocuğuyla sınamasın..

Benim troidler çalışmıyor.Birde kansızlık var.Kilo vermem çok zor .Ama kaçamaklara rağmen gitmeye başladı şükür.Birde her gün kardio yapmaya başladım.Eşimle yürüyüşe de çıkmaya başlayacağız.Geriye 4.400 kaldı.

Bir de baskül gerçekten iyi oluyor.Size bir baskül lazım.

Allah size de acil şifalar versin. ben de leslie yapmaya başladım. yeni bir baskül almalıyım acilen :( kendimi takip edebilmem için.

Kahvalti
2 ıspanaklı sigara böreği=2t
1 fırın patates=1t
yumurta-peynir=2e
zeytin=1y

öğlen
karnibahar yemeği
yoğurt=1s

Akşam
6 çiğ köfte=1.5t+1.5e+1.5y
çeyrek lavas=0.5t
1 dilim börek=1t
yoğurtlu kabak=0.5s

6 tahil 3.5 et 1.5 süt 2.5 yağ meyve yok
ayrıntılı yazıyorum ki bilmediğimi ogreneyim ve yeni gelenlerde gorup bilgilensinler diye

Kahvalti
2 ıspanaklı sigara böreği=2t
1 fırın patates=1t
yumurta-peynir=2e
zeytin=1y

öğlen
karnibahar yemeği
yoğurt=1s

Akşam
6 çiğ köfte=1.5t+1.5e+1.5y
çeyrek lavas=0.5t
1 dilim börek=1t
yoğurtlu kabak=0.5s

6 tahil 3.5 et 1.5 süt 2.5 yağ meyve yok
ayrıntılı yazıyorum ki bilmediğimi ogreneyim ve yeni gelenlerde gorup bilgilensinler diye

Güzel listeliyorsun.Börek kaç tahıl benim yaptığım listede bir mi yazıyor?60 lara gelmişsin düzenli devam edersen beşleride görürsün.

Dün oğlumun sınıfça arkadaşına ev gezmesine gittik.
Sabah

Sütlü neskahve 0,5 tah+1 süt

Öğle

8 sarma - 2 tahıl
1 poğca- 3 tahıl
3-4 kaşık kısır - 3 tahıl
Sütlü tatlı - 2 süt-2 tahıl
Çay-kahve 2 tahıl

Akşam

1 kepçe tarhana 1 tahıl

13,5 tahıl,3 süt

Kadınların en büyük kilo alma sebebi ev gezmesiymiş :)))

5 km yokuşlu yolda yürüyüş yaptım.En azından birazını yakmışımdır.

gunaydin ...
10 nisan 65.9
11 nisan 65.3
12 nisan 65.3
13 nisan 65.1
15 nisan 65.0
16 nisan 64.5
17 nisan 65.1(malum dönemdeyim)
18 nisan 64.4
eşim disinden ameliyat oldu o yüzden giremedim dikkat etmeye çalışıyorum bir de malum gunlerdeyim sabit te atlassam yeter bana

iyi akşamlar ...
kahvaltim
5 zeytin / 1 yağ
peynir yumurta /2 et
tam buğday unundan yaptığım atistirmalik / 1 tahıl
yarım incir reçeli/ 0.5 meyve
Öğlen canım istemedi
akşam
kırmızı mercimekli beyaz lahana sarması / 1 tahıl
3 kasik sehriye pilavı/ 1.5 tahıl
yoğurt / 1 süt
salata
turşu ( hangi grupta bilmiyorum)
3.5 tahil / 2 et / 1 süt / 0.5 meyve /1 yağ

Sabah
1 dilim ekmek , çay 3 tane- 2.5 tahıl,
peynir ,biberli yumurta - 2 et
domates-salatalık

Öğle
Ananas - 1 meyve
Yoğurt - 1 süt
5 fındık - 1 yağ

Akşam
Köfte 1 et
Fasulye piyaz 2 kaşık- 0,5 tahıl,0,5 et
Salata
Ayran - 1 süt

Ara
Bitter çikolata,2 top dondurma - 2 tahıl,1 süt

5 tahıl,3,5 et,3 süt,1 meyve

gunaydin ...
10 nisan 65.9
11 nisan 65.3
12 nisan 65.3
13 nisan 65.1
15 nisan 65.0
16 nisan 64.5
17 nisan 65.1(malum dönemdeyim)
18 nisan 64.4
eşim disinden ameliyat oldu o yüzden giremedim dikkat etmeye çalışıyorum bir de malum gunlerdeyim sabit te atlassam yeter bana

Geçmiş olsun,Allah şifa versin.Bugün bende malum gündeyim.Dondurma ve çikolata fazla oldu.:KK43:

Back