- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.301
Dilekcim hosgeldin aksam yemek yemiyorsan metabolizman yavaslar ve zamanla vucut kitlik moduna girer kilo vermen de zorlasir hic yememek degildemerhaba kızlar,
herkes tam gaz gidiyor maaşallah.hergün okuyorum ama yazamıyorum buraya.kızlar ya ben kilo veremiyorum,ne yapacağımı şaşırdım valla.bayramda almıştım 1 haftadır baya sıkıyorum neyseki verdim. günde 1 tahıl falan alıyorum,akşam yemeği yememeye çalışıyorum ama yok arkadaş gitmiyor, gitsede en ufak bir kaçamakta hop geliyor ve ben hep yerimde sayıyorum.bu sabah 57.2 idim...hey gidi günler bir ara 54 ten memnun değilken bakın halime
Canim hosgeldin oncelikle:)Bende yaklaşık 15 gundur bu diyeti yapıyorum. Aslinda tam 5333 yada 4333 olarak degil..oglende kalkiyorum zaten
Kahvalti
1 yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir (diyet)
domates
salatalik
yesil cay
Oglen saat 4-5 gibi
Nescafe
1 yumurta
Aksam
Gobek salata
domates salatalik biber yagsiz tuzsuz
3 lt sut iciyorummm.
Bircogunuza gore cok az yiyiyorum ama cok yavas gidiyo kilolar -100 yada -200 gidiyoo
Canim tebrik ederim cok guzel kilo vermissin nekadar guzel boyle takipcimizin olmasi geri kalan son 10 kiloyuda birlikte vericez insallah:)hoş buldk sizi uzun zamandır takip ediyorum 83kilodan 66 ya kadar düştüm sonra tatil bayram derken 3 kilo aldım hedefim 59 60olmak umarım herkes hedefine kısa zamanda ulaşır
rolla 83lerden 66 düşmen çok güzel maşallah ya devamlı ayça kayanın 5333lemi düştün .Bende yaklaşık 15 gundur bu diyeti yapıyorum. Aslinda tam 5333 yada 4333 olarak degil..oglende kalkiyorum zaten
Kahvalti
1 yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir (diyet)
domates
salatalik
yesil cay
Oglen saat 4-5 gibi
Nescafe
1 yumurta
Aksam
Gobek salata
domates salatalik biber yagsiz tuzsuz
3 lt sut iciyorummm.
Bircogunuza gore cok az yiyiyorum ama cok yavas gidiyo kilolar -100 yada -200 gidiyoo
nehir ablam okadar dikkat ediyorumki ayça kayanın dediklerine sporumu yapıyorum suyumu içiyorum ama mesela iniyorum 1kilo 2gün sonra tam vermişim derken 1kilo fazla çıkıyorum acaba bana bir önerebileceğin bişey varmı neşem kaçıyo inan eskiden giden kilolar direniyo nedense..Gunaydin arkadaslar:)
Dunku yediklarim
Sabah...ilik limonlu su yarim elma tarcina batirip yedim
Kahvalti...kasarli tost domates salatalik yesilcay
Ara...yesilcay ve yaban mersini 15 ad.
Ogle...2 kepce corba 2 yemek kasigi manti salata 2 kasik yogurt
Ara..vacgecilmezin sitlu tarcinli turk kahvesi
Aksam ...2 yemek kasigi kara bugdayli salata ve yogurt
Gece...tarcinli sut
15.10.2014...76.000 kg.
önce bir devlet hastanesinin hastanesinin diyetisyen giderek 83 den 73 düştüm sonra ayça kayanin gelin diyetini diyetini yaptım buradaki yazıları takip ettim ve66 kilo oldum şu an 68.5 inşallah 59 olmak istiyorum 5333 yapmaya çalıştım ama çok fazla kaçamak yaptım ocak ayında 2yıl olacak diyet maceram başliyalırolla 83lerden 66 düşmen çok güzel maşallah ya devamlı ayça kayanın 5333lemi düştüin .
sakın üzülmee...canım benim ya yanımda olsan sımsıkı sarılırdım valla.ne kadar iyimser konuşmuşsun. beni şevk ettin resmen ya:) evet canım ya dediklerinde çok haklısın. aklım fikrim diyet-zayıflama,tek derdim kilo vermek,inanırmısın yemek yemekten korkuyorum artıkDilekcim hosgeldin aksam yemek yemiyorsan metabolizman yavaslar ve zamanla vucut kitlik moduna girer kilo vermen de zorlasir hic yememek degilde
1 kepce corba yagsiz salata 1 bardak ayran ekmeksiz yersen sabah tarti seni mutlu eder eminim buna:) ama corba unsuz bi corba olsun sebze corbasi yada mercimek yada eger cok acsan bugday corbasi bile olabilir.birde canim kendini cok strese sokuyon buda zorlastiriyo kilo kaybini
Acligina cevap ver canim vucudumuzu enerjisiz birakirsak yaglari yakamayiz .kacamak yapicagin zamanda aklina hemen su gelsin eger ben bunu yersem yarin mutsuz olucam once vucudumu istedigim sekle sokmaliyim sonra kilo korumaya gectigimde kontrollu olarak yerim diye dusun ne oluur toparla artik kendini seni boyle gorunce cok uzuluyorum canim benim:)
ablacım sen elınden gelenı yapıyormuşsun :)keşke bende senın gıbı spor yapsamnehir ablam okadar dikkat ediyorumki ayça kayanın dediklerine sporumu yapıyorum suyumu içiyorum ama mesela iniyorum 1kilo 2gün sonra tam vermişim derken 1kilo fazla çıkıyorum acaba bana bir önerebileceğin bişey varmı neşem kaçıyo inan eskiden giden kilolar direniyo nedense..
aynen bende öyle elime alıyorum oanda bırakıyorum canım yada ye pişman olmabidahaki gün nasıl dengelerim de ozaman üzülmüyosun birde göz önünden kaldır hemen görmeyince istemiyosun..günaydınlar 55.3 akşam otrup kuruyemiş yedim lazımmış gibi off çok zor saymak
dilek canım bende senin gibiydim bişey yiyecem geçen sene sanki şekerim tavan yapacak tansiyonum diye kalbim çarpardı fenalaşırdım bunu yapma sonra zor düzelttim bu durumu pisikologa gittim ve 1 yumurta fazla yedim oanda tuhaf oluyordum sıkıntı sitiresde kilo aldırıyo hayata bir kere dünyaya geliyoruz canım ama farkında olarak zevk alarak yemeliyiz buda dogal ihtiyacımız canım uyumak gibi keyfini çıkaralım canım ama diyetimizide yapalım inşallah ..sakın üzülmee...canım benim ya yanımda olsan sımsıkı sarılırdım valla.ne kadar iyimser konuşmuşsun. beni şevk ettin resmen ya:) evet canım ya dediklerinde çok haklısın. aklım fikrim diyet-zayıflama,tek derdim kilo vermek,inanırmısın yemek yemekten korkuyorum artık.....akşamları bıraz yiyim istiyorum ama benim eve gelmem akşam 8 bazen spor akşamları 9 bile oluyor, o saatte ne yesem kilo alırım gibime geliyor.bazen çok az salata,bazen 1 çb süt içiyorum ama bazende hiç bir şey yemiyorum. ama senin tavsiyene uyup yiyeceğim artık canım, fırsat buldukça buradada
yazacağım.burada yazarken çok iyiydi.tekrar eskisi gibi olmak istiyorum nehirim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?