• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

mraba kızlar uzun zaman oldu yazamadm :KK43: ne yazıkki diyetimede pek uyamadım sanırım modum yok bilemiyorum güzel bşlıyor ama devamı gelemiyor en kısazamanda bu sorunu çözebilirim umuyorum..
kaçamaklarım oldu haftsonuda alkol aldım biraz, şimdi tekrar başlamaya çalışıyorum umrım olur valla ümitlerim azalıyor 80 deninemiyorum resmen :KK43:
Canim hosgeldin:)
Umitsizlige kapilmak asla yook canim gec olsun guc olmasin bunu en iyi senin bilmen lazim bi uzmandan destek alan biri olarak hadi toparlan artik haftaya yeni aldigin kilolari vermeyi hedefleyerek baslamaya karar ver ve basarili ol insallah canim:KK20: seni gidi senii kilolari vermeden pes etmek yook ona gore agzina aci biber surerim bak:63::63::KK45::KK45::p:p:p

Umitsizlige kapilmak asla yook canim gec olsun guc olmasin bunu en iyi senin bilmen lazim bi uzmandan destek alan biri olarak hadi toparlan artik haftaya yeni aldigin kilolari vermeyi hedefleyerek baslamaya karar ver ve basarili ol insallah canim:KK20: seni gidi senii kilolari vermeden pes etmek yook ona gore agzina aci biber surerim bak:63::63::KK45::KK45::p:p:p

canım saol vallaihtiyacım var desteğe :) olucak inşallah 2 hafta sonrya güzel olmam gereken etkinlikler var toprlamak isiyorum artık sorunsuz giyinebilmek istiyorum valla :)

nehir ablam sen 88lerden buralara gelmişim nasıl başardın nasıl motive oldun hangi sayıyla birde yazdınmı hergün durakladımı ümütsizliğe düştünmü..

nehir ablam sen 88lerden buralara gelmişim nasıl başardın nasıl motive oldun hangi sayıyla birde yazdınmı hergün durakladımı ümütsizliğe düştünmü..
Merhaba ayse ablacim:)
Diyete ilk basladigimda 12 nisan da 87-88arasiydim temmuz ortalarinda yani ramazanda 74.800 gordum yani 3 ayda 13 kilo verdim.3 aydir da ayni kilodayim +- 2 kilo oldu 77 tekrar gordum uzun bi sure 77 de kaldim ama 2 haftadir dikkat ediyorum 75 im suan.:KK51: ...kendime once 79 u hedef koymustum kizimin balosu vardi guzel bi kiyafet giycektim 81 le giydim korse taktim yinede guzel durdu gobisimi sakladi biraz:cool: daha sonra ramazana kadar hedef koydum 75 dedim ama 78 oldu. Ramazanda da 3 kilo verdim yani kucuk kucuk hedefler koyup kendime o sekilde ilerledim :polmiycak duaya amin demedim:KK12::KK12: 2-3 kilo sassada onemli olan kilo vermemdi hic verememekten iyiydi bide zayifladikca daha cok mutlu oluyorsun aynalarla barisiyorsun:anneadayı: simdiki hedefim ise oglumun 2 yas dogum gunune kadar 15 kilo vermek yani uzunca bi sure var 5 ayda 15 kilo vermem lazim 2-3 kilo sassada olaaccaak En Büyük KK:KK47::mad::mad:
Insallah ablacim sende kendini toparla artik su 80 lerden kurtul olucak inaniyorum :KK52: basaracaginaEn Büyük KKEn Büyük KK:KK76::KK76:

Merhaba ayse ablacim:)
Diyete ilk basladigimda 12 nisan da 87-88arasiydim temmuz ortalarinda yani ramazanda 74.800 gordum yani 3 ayda 13 kilo verdim.3 aydir da ayni kilodayim +- 2 kilo oldu 77 tekrar gordum uzun bi sure 77 de kaldim ama 2 haftadir dikkat ediyorum 75 im suan.:KK51: ...kendime once 79 u hedef koymustum kizimin balosu vardi guzel bi kiyafet giycektim 81 le giydim korse taktim yinede guzel durdu gobisimi sakladi biraz:cool: daha sonra ramazana kadar hedef koydum 75 dedim ama 78 oldu. Ramazanda da 3 kilo verdim yani kucuk kucuk hedefler koyup kendime o sekilde ilerledim :polmiycak duaya amin demedim:KK12::KK12: 2-3 kilo sassada onemli olan kilo vermemdi hic verememekten iyiydi bide zayifladikca daha cok mutlu oluyorsun aynalarla barisiyorsun:anneadayı: simdiki hedefim ise oglumun 2 yas dogum gunune kadar 15 kilo vermek yani uzunca bi sure var 5 ayda 15 kilo vermem lazim 2-3 kilo sassada olaaccaak En Büyük KK:KK47::mad::mad:

Insallah ablacim sende kendini toparla artik su 80 lerden kurtul olucak inaniyorum :KK52: basaracaginaEn Büyük KKEn Büyük KK:KK76::KK76:

teşekkür ederim ablam cevapladığın için aynen bende hırslıyım ama bir on gün misafirliğe gittim mecburen bir haftada misafirlerim geldi bir şekilde yalmnızkenkı gibi olmuyodu ama dünden itibaren tam girdim diyete ama sanki vücudum direniyo ama verecem inşallah hedefim 70 önce ..allah kızınıda oglunuda sana bagışlasın inşallah verirsin hedefine ulaşırsın ablam bende ya verecem ya verecem

teşekkür ederim ablam cevapladığın için aynen bende hırslıyım ama bir on gün misafirliğe gittim mecburen bir haftada misafirlerim geldi bir şekilde yalmnızkenkı gibi olmuyodu ama dünden itibaren tam girdim diyete ama sanki vücudum direniyo ama verecem inşallah hedefim 70 önce ..allah kızınıda oglunuda sana bagışlasın inşallah verirsin hedefine ulaşırsın ablam bende ya verecem ya verecem
Ablacim faydali olduysam ne mutlu bana: )) guzel dileklerin icin de tesekkur ederim hepimizin evlatlarini rabbim korusun : )

bu sözün bana çok motive etti ablam birde bişey farkettim suyumu azaltmışım ve onu farkettim ablam bugün tartıldım 87 300 baya sevindim hadi hayırlısı
menüm 1yumurta 2dilim ekmek yarım kıbrit kutusu peynır domates salatalık açık çay
ara 1meyve
öglen balık salata
ara 1fincan sütlü kahve
akşamı düşünmedim daha ..

Merhaba sessiz topigim:) ben geldim
Yarindan itibaren daha dikkatli olucam hava guzelse alicam oglusu yuruyus yapicam bugun sabahki kilom 75.900 kg. Bakalim onumuzdeki gunler ne kadar - olucam cok merak ediyorum neredeyse 3 aydir ayni kilodayim:KK12:

Eklentiler

• 20141109_085523.jpg
    20141109_085523.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 99
Gunaydin kizlar herkese musmutlu az kalorili bi hafta diliyorum
Bugunku menum
Sabah ...1 bardak su
Kahvalti...

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Yumurta
Domates
5 ad zeytin
Dereotu maydonoz
Yesil cay

Ara...sutlu kahve

Ogle...

3 kasik et haslama
3 kasik bulgur pilavi
Salata cacik

Ara..sutlu kahve

Aksam
Sebze corbasi
Salata yogurt

09.11.2014...75.900
10.11.2014...75.400 kg.:)

günaydın 1aydA 2 KİLO FALAN ALMIŞIMDIR sabahb55.8 idim cok fazla oldu bir almaya başlayınca gerisi geliyor
sabah çeyrek ekek arası 1kk peynir yeşil biber öğle meçhul akşam nohut yogurt çorbası salata aber cubur yemessem iyi 3 aydir çalışıyorum ve abur cubur tüketiyorum
nehir beraber kilo verip koruyalım motive olalım

günaydın 1aydA 2 KİLO FALAN ALMIŞIMDIR sabahb55.8 idim cok fazla oldu bir almaya başlayınca gerisi geliyor
sabah çeyrek ekek arası 1kk peynir yeşil biber öğle meçhul akşam nohut yogurt çorbası salata aber cubur yemessem iyi 3 aydir çalışıyorum ve abur cubur tüketiyorum
nehir beraber kilo verip koruyalım motive olalım
Olur canim tabikide seninle guzel kilolar vermistik yine basaricaz birbirimize destek olalim:)

başarılar kızlar size aslında bende burdaydım bakıp çıkıyorum bende ayça hanımın tekrardan kitabını aldım 2kez aslında bir dahada kimseye vermiyecegim çünkü kızlar ömür boyu okunacak bir kitap yaptığım hataları tesbit ettim ve 1.5 kılo gitti 2 günde veremiyorsak hATALARIMIZ VARMIŞ

başarılar kızlar size aslında bende burdaydım bakıp çıkıyorum bende ayça hanımın tekrardan kitabını aldım 2kez aslında bir dahada kimseye vermiyecegim çünkü kızlar ömür boyu okunacak bir kitap yaptığım hataları tesbit ettim ve 1.5 kılo gitti 2 günde veremiyorsak hATALARIMIZ VARMIŞ
Sagol ablacim sanada basarilar:)
Hata derken nerde hata yapiyomusuz biraz anlatirmisin:)
Bu arada 1.5 kilo vermussin tebrik ederim kac kilosun su anda

mesela ablam benim hatam ilk zamanki gibi disiplinli olduğumu sanıyordum birinci hatam başkasıyla kendimi kıyaslamam olmuş ben onu unutmuşum mesela kendi gerçegimi unutup şımarmışım kılo veriyorum diye ayça kaya diyorki kimseyle kıyaslama kendini onlar ne yerse yesin sende ye ama onlar bir porsiyon yerse sen yarım ye onlar kola içiyorsa sen ayran al kendin her şeyden ye ama çeşitliliği koy demesi başkalarının önünde dikkat ediyorum demeyin diyor yiyeceklerden uzaklaşın kontrol edemiyosanız diyor hatalarım bunlar mesela karbon hidrarlı besinlerin porsiyon kontrolu zor yapılır diyo nun için salata ve yogurdu sebzeyi de yanına koy diyo ömür boyu götüreceğimiz şekilde kalıcı olsun beslenmeniz diyorbozduğun gün ertesi ögün dengele yada birkaç gün makarna pilav börek türünü tekrarlama diyor hatalarım bunlarmış deişim yapmışım mesela haftada bir kere deişim yapmak dogru sevdiğin bir yiyeceği 87 100 ablam ...asla kendine acıma diyor birde çiğneme si uzun olacak yiyecekleri eksik etmeyin diyor ablam ..

Merhaba arkadaşlar sıkı bir Ayça Kaya hayranı ve takipçisi olarak artık aranızdayım.Kısaca hikayemden bahsedeyim 2012'de sorunlu ikiz gebelikten sonra kilolarımla başbaşa kaldım.93.60 kg başladığım serüvenime ilk başlarda yemeklerimi kısarak fazlada kısıtlamaya gitmeden bebeğimi emzirdiğim için 2 yıllık süreçte yaklaşık 30 kg verdim .
Tvden Ayça Kaya'yı takip ederek verdiği önerilere uyarak ve hayatıma uygulayıp verdim yalnız 5333 e geçen sene
uygulamaya başladım şuan 64 kg.hedefim ilk 60 ama 57 olsam çok süper olacak

günaydın herkese bugün 800 gıram daha gitti eski ben geri döndü çok neşeli ve mutluyum
sabah 2dilim ekmek 1yumurta 1dilim peynir 5 fındık şekersiz çay ara 1ufak elma

öglen beyaz lahana 6yk yogurt lahanada bulgur olduguna yarım dilim ekmek
salata
ara 1tane galeta 1bardak süt 1 portakal
akşam
2yk bulgur lahana yemegi 5 kş salata
açıkırsam bu aralar kaldırdım ama 1 bardak kefir ..açıkmazsam çay

diyete başladım hala kilo veremiyorum diyosanız gizli klorilere dikkat kızlar salata sosları
yemege oturmadan tüketilen yiyecekler yemegin pişmesine kadar agıza atılan yiyeckler
tv karşısında 1 2tane atılan kuru yemişler liğh diye yenen yiyecekler
1paket bisküvi 2dilim ekmek meşrubatlar alkollü içecekler 1kadeh şarap 1dilim ekmek 2tk yag
meşrubatlar çay kahveye konan şeker
tereyağ salata sosları cipsiler çıkılota bisküvi mayonez ketçaplar kurabiye benim dayanamadıklarım simit poca her türlüsü
hamur işleriyediğimiz yiyecekler yumuşaksa gizli yağ içerir kitabından alıntıdır ayça hanımın
2tane normal bisküvi 4daha diyet bisküviye denk
abartıya kaçılmamalı
benim bir hatamda kendimi mahrumiyette görmem olmuş beyim yedikçe kılo almaz ben ona bakıp o dört yiyor ben yarısını yiyim demek olmuş ve boşuna zaman kaybetmişim yasak gözüyle bakmayın hiç bir yiyecege diyor ayça hanım mahrumiyet duygusundan kurtulan kalıcı zayıflamayı başarır diyor bunu yenebilmek içinde yiyeceklere düşman gözüyle bakmamak gerekiyo tadına bile bakmayayım derseniz kendinizi ya hep ya hiç pisikolojisine sokarsınız belki oanda yemezsiniz ama bir dilim pizzayı sonra diyet bittiğinde 5 6tane yiyebilirsiniz diyor bu şekilde fazla kalori aldıgımızda yoyo
etkisine girer verdiğiniz kıloları iki kat alırsınız mahrumiyet duygusuna sokmadan en fazla 2 dilim yerim
akşam yemeginide hafif tutarım kendinizi telkinde bulunun diyor işte nehir ablam unuttugum bunlar olmuş ..

bnde sabah güzel başladım ancak sonra kaçamak yptım sinirimi çikolatadan çıkardım :( aslında en yapılmaması gereken sey yemege anlam yüklememek bu sorunu halletmk grekiyor mutluluk yadaüüntü halinde yemek yememeli..
ama gunun kalan kısmında toparlayacağım nasıla yedim diyim salmak yok :)
sporuda iyice hayatıma aldım bakalım göreceğizz neler olacak

bnde sabah güzel başladım ancak sonra kaçamak yptım sinirimi çikolatadan çıkardım :KK43: aslında en yapılmaması gereken sey yemege anlam yüklememek bu sorunu halletmk grekiyor mutluluk yadaüüntü halinde yemek yememeli..
ama gunun kalan kısmında toparlayacağım nasıla yedim diyim salmak yok :)
sporuda iyice hayatıma aldım bakalım göreceğizz neler olacak

evet yemegi bir anlam yükleyip lezzetli diye düşünmemiz yediriyo farkında olup karar vermek ama hatalarımızda olacak yürümeyi ögrenecez sonra koşarak gideceğimiz günler gelecek
ben nerdeyse 5aydır aynı yerde sallanıyorum birde kilo alarak ..

Back