- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.321
nehircim istersen ben de yazayım,benimde diyette 2. günüm ayça kaya yöntemiyle,çarşamba 300gr vermişim,dün 200gr(akşam börek yemiştim herhalde ondan),bakalım bugün ne olacakNeyse tek basima da olsa buraya yazmak beni motive ediyor
22.10.2014...74.700
23.10.2014...75.000 kg. Aksam dizi izlerken cekirdek citlattim((
Tabiki canim mutlu olurum :)nehircim istersen ben de yazayım,benimde diyette 2. günüm ayça kaya yöntemiyle,çarşamba 300gr vermişim,dün 200gr(akşam börek yemiştim herhalde ondan),bakalım bugün ne olacak
Aksam engec 5.30 gibi yemegimi yemis oluyorum zaten canim hatta bu yuzden esimi bile yemege beklemiyorum eve gelmesi 8 i buluyor cunku o yemek yerken bende cayin yaninda kuru meyve vs atistiriyorum bazen oglusu emzirdigim icin uzun sure acliga dayanamiyorum oluyor arada...NEHİR menün çok güzel beğendim fakat ayça kaya 6-7 den sonra bişey yemeyin diyor,bu ara da tarçınlı sütlü kahvenin tadı güzel oluyormu,ben de her sabah sütlü kahve içiyorum metebolizma açısından iyi oluyor
günaydın,maalesef haftasonu kaçırdık,pazar sabahı tartıldım oh 63.400 geldim ,kızartmaları yedim bugün sabah tartıldım 64.100 bu nasıl oluyor akşamda spor yaptığım haldeHerkese gunaydin arkadaslar :) guzel ve kacamaksiz bi hafta diliyorum sizlere
Bugun dengelersin canim tahili azaltip sut grubunu artir aksamida hafif gecirirsen sabah uyandiginda daha hafif olursun:)günaydın,maalesef haftasonu kaçırdık,pazar sabahı tartıldım oh 63.400 geldim ,kızartmaları yedim bugün sabah tartıldım 64.100 bu nasıl oluyor akşamda spor yaptığım halde
Eveet biraz tadi degisiyor ama kilo vermekte etkili oluyor tarcin:)tarçınlı sütlü kahveyi de denedim bile senden cevap gelmeyince merak ettim tadını,kahvelikten çıkıyor değişik bişey oluyor ,tadı kötü değil ama kahve tadını alamıyorsun.yine de faydasını düşünerekten içilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?