- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.281
Selam kizlar herkesin gecmis kurban bayraminizi kutlarim
Bugun itibari ile 77.7 ile kaldigim yerden devam ediyorum.insallah yeni yila en az 10 kilo eksik gireriz kizlaaarrr
Menum
Sabah... 1 bardak sirkeli su
Kahvalti... 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 ad zeytin yesil csy
Ara... yarim muz
Ogle...6 kasik kuru fasulye cacik 1 dilim ekmek
Ara...15 ad yaban mersini yesil cay
Aksam...et sulu sehriye corbasi ve cacik
Gece... acikirsam tarcinli sut
hayırlı sonuçla dönersin canım birde bizlen daha çok bilgi paylaşırmısın nasıl menülerin var diyetini yazarmısın mesela söylediğin Psikologta yediklerinizi yazdiginiz gibi yaptiniz kacamaklari yada yaptiginiz basarilarida yazin diyor, sizde bunlari deneyin boylece kacamaklari yaparken neden yaptiginizi ne dusundugunuzu gormus olursunuz diyor.Ben ne yazikki bayramda pek yapamadimbugun yine kontrole gidiyorum aksam ay sonuna kadar vermem lazim artik bakalim nasi yapicam
ben sütlü kahve içiyorum canım birde kayısıyı muzu kakaoya batırıp yiyorum ..kızlar tatlı ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz ben hergün bir miktar tatlı bir şeyler yemezsem kendimi çok kötü hissediyorum
hayırlı sonuçla dönersin canım birde bizlen daha çok bilgi paylaşırmısın nasıl menülerin var diyetini yazarmısın mesela söylediğin Psikologta yediklerinizi yazdiginiz gibi yaptiniz kacamaklari yada yaptiginiz basarilarida yazin diyor, sizde bunlari deneyin boylece kacamaklari yaparken neden yaptiginizi ne dusundugunuzu gormus olursunuz diyor.
Yada basarilariniz ornegin pastayi onume koydulad yemedim:) bunlar hep motive edici noktalar bunlarida yazarak gormek iyi gelecektir sizlerede :) simdilik boyle mesela bu bilgi çok işime yaradı...
tarçınlı sütlü kahveyi nasıl yapıyorsun birde limonlu su ne işe yarıya nehir..Gunaydin kizlar herkese iyi haftalar diliyorum
12.10.2014 yediklerim
Sabah..ilik limonlu su 3 adet kayisi
Kahvalti..2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates salatalik
Ara ..yesil cay ve yaban mersini
Oglen.. barbunya salata cacik 1 dilim ekmek
Ara ..tarcinli sutlu kahve
Aksam ..barbunya salata 1 dilim ekmek
Ara..tarcinli sut
12.10.2014...76.300
13.10.2014...76.100 kg.
03.11.2014...73.000 kg olmak hedefim
Canim hosgeldin aramiza :) insallah yilbasina kadar 10 kiloyu veririz hep birliktekızlar bende aranıza katılmak istiyorum 160 boy 69 kilo 10 kilo vermek istiyorum menülerimi paylaşırım
1 cay bardagi sut 1 tatli kasigi turk kahvesi 1 cay kasigi tarcini buyuk bir kupaya koyuyorum uzerine sicak su ile tamamliyorum ohh misstarçınlı sütlü kahveyi nasıl yapıyorsun birde limonlu su ne işe yarıya nehir..
Martancim hosgeldin seninle guzel kilolar vermistik ahh su bayramlar tatiller olmasa tatlilar borekler sarmalar kavurmalar...derken kilolar aliyoruz ama sen azimlisin en fazla 4 kilo versen tas gibi hatun olursun :)selamlar uzun bir aradan sonra merhaba aslında hep takip ediyordum .56 kiloyu görünce yeniden saymaya karar verdim bugun sabah 2dlim kepekli ekmek roka öğle 1 dl kepekli ekmek pırasa yoğurt ara 3dl ıslak kek yeşil çay şu ana kadar akşam türlü 8 kaşık, salata umarım bu kadarla kalırım tekrar kilo almak istemiyorum bayaramda direk 2 kilo aldım o yemeye ne dayanır ki neyse azaltıp tekrar forma kavuşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?