• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Simdi geldim 80.6 cikti kilom 4422 olarak degistirildi bir surede boyle bakacagiz yediklerimi sizlerle paylasirim yarin.
Psikologta yediklerinizi yazdiginiz gibi yaptiniz kacamaklari yada yaptiginiz basarilarida yazin diyor, sizde bunlari deneyin boylece kacamaklari yaparken neden yaptiginizi ne dusundugunuzu gormus olursunuz diyor.
Yada basarilariniz ornegin pastayi onume koydulad yemedim:) bunlar hep motive edici noktalar bunlarida yazarak gormek iyi gelecektir sizlerede :) simdilik boyle

canım 4422 olarak değiştirdi diyosun ya, ya o rakamlar boy ve kiloyaa bağlı değilmi ki, nasıl değiştiriyor anlayamadım.belki de bizlerde yanlış yapıyoruz o zaman.çünkü kendisi ve kitabı 5333 ve 4232 diyor.
bize ipuçları vermeye devam et,seni takibe aldım valla şekerim:)

canım 4422 olarak değiştirdi diyosun ya, ya o rakamlar boy ve kiloyaa bağlı değilmi ki, nasıl değiştiriyor anlayamadım.belki de bizlerde yanlış yapıyoruz o zaman.çünkü kendisi ve kitabı 5333 ve 4232 diyor.

aynen bende dilekciğim kafam karıştı ..

Son düzenleme:

valla arkadaşlar ben kitabını okumadım :) ama kenisiylede ilk göüştüğümde herkesin farklı bir formülü olabileceğini belirtmişti. bütün tahliller yeme alışkanlıklarınz herseyiniz araştıılıyor oraya gittiğinizde.
ben bir süre gittim ancak sonra bıraktım dikkat etmediğim için kiloyu geriye aldım. ancak kndi vücudumu ve yeme şklimi bildğim için dunku görüşmede diyetişyen hanıma belittim asında proteini arttırak istiyorum tahılı azaltarak deneyelim dedim oda biraz benim talebim doğrultusunda bu şekilde deneyelim haftaya bakalım dedi. eti arttırdığı için hayvansa yag alımı artacagı için sütten kıstı. birde meyve ve tahıldan birer tane kıstık bu şekilde deniyorum bakalım.

kızlar benim çok hoşuma gitti sizlerinde gidebilir diye düşündüm, gerçekten çok anlamlı....

SEÇİM SENİN HAZIRMISINN?????

Kaçamakmı yapacaksın? Önce otur sakinleş ve düşün!!!
Yaz geliyor eğer kacamak yaparsan.....
1.giydiğin hic birsey yakışmayacak.....
2.fazlaliklarini kapatmak icin ne giyeceğini şaşıracak sonra kendine sinir olacaksın..
3.kiyafet almaya gittiğinde kabinler sana kabir olacak:) kan ter icinde belkide beğenmeden sadece sana oldu diye veya fazlalıklarını kapattı diye gereksiz bir kıyafet alacaksın..
4.yazın sıcağında kilondan dolayı yaptığın küçük hareketlerde bile kan ter icinde kalacaksın..
5.hava sıcak elbise veya şort giydiğinde bacak araların pişicek..
6.herkesin şıkır şıkır giyindigini yerlerde sen,sana baya bol gelen bir kıyafet seçeceksin..
Ve o asla senin istediğin bir kıyafet olmayacak..
7.yemege gittiğinde bazıları tarafından lokmaların sayılacak..
8.belki o an ( daha neresine yiyiyor) diye içte ice geçirenler olucak..
9. 1 porsiyon birsey sipariş vereceksin kendini bilmezsin biri sen onla doyacakmısın diye soracak..
10. Arabaya binerken sen öne otur biz arkaya sığarız diyenler olucak..
Ve bunun gibi bir cok seni yaralayacak şeyle karşılaşacaksın..

DEGER Mi??
Değmez arkadaşım
Sen özelsin,ben özelim ve hersey bizim elimizde ...
Simdi hedefi düşünelim
1. 38 veya 40 beden olmuşsun
2. Istediğin mağazadan istediğin kıyafeti alabileceksin..
3.arabada istediğin yere oturabileceksin..
4.kimse sana şişko diye bakamayacak arkandan konusamiycak..
5. Senin yüzün guzel kilo sana yakışıyor diye kimse sana moral vermeye çalışmayacak..
6.kan ter icinde kalmayacaksın..
7.özel bir gecede kendini harika hissedebilecegin bir elbise giyebileceksin..
8. Herkes senin başarını konusucak bir sürü iltifat ve tebrik alacaksın..
9.seni cekemeyenler ortalarından yarılacak
10. Senin icin Kilo veremez yapamaz dayanamaz diyenlerin ağzına verdigin kilolarla vuracaksın
11.Eşin sana sarıldığında elleri kavuşacak kendini onun kollarında küçücük hissedeceksin
( ben hep dev gibi kalıyordum da )
Kısaca zayıfladığında hersey bambaşka olucak ve sen aynalarla barışacaksın..
Süslenmek zevk vericek.
Kendine güvenin dahada articak..
Herseyyyyy cok cok guzel olucak..

kızlar benim çok hoşuma gitti sizlerinde gidebilir diye düşündüm, gerçekten çok anlamlı....

2.fazlaliklarini kapatmak icin ne giyeceğini şaşıracak sonra kendine sinir olacaksın..
3.kiyafet almaya gittiğinde kabinler sana kabir olacak:) kan ter icinde belkide beğenmeden sadece sana oldu diye veya fazlalıklarını kapattı diye gereksiz bir kıyafet alacaksın..
4.yazın sıcağında kilondan dolayı yaptığın küçük hareketlerde bile kan ter icinde kalacaksın..
6.herkesin şıkır şıkır giyindigini yerlerde sen,sana baya bol gelen bir kıyafet seçeceksin..
9. 1 porsiyon birsey sipariş vereceksin kendini bilmezsin biri sen onla doyacakmısın diye soracak..

DEGER Mi??
Değmez arkadaşım
Simdi hedefi düşünelim
5. Senin yüzün guzel kilo sana yakışıyor diye kimse sana moral vermeye çalışmayacak..
10. Senin icin Kilo veremez yapamaz dayanamaz diyenlerin ağzına verdigin kilolarla vuracaksın
11.Eşin sana sarıldığında elleri kavuşacak kendini onun kollarında küçücük hissedeceksin
Süslenmek zevk vericek.

valla çok güzel geldi bana okumak :) tokat gibi çarptı tüm gerçekler :)

DEGER Mi??
Değmez arkadaşım
Simdi hedefi düşünelim
Süslenmek zevk vericek.
Ayyh dilekcim harika bi yazi cok iyi geldi ....bende bayramda kilomu korumaya calisicam bayram sonrasi eski motive nehir geri donuyor...

Ayyh dilekcim harika bi yazi cok iyi geldi ....bende bayramda kilomu korumaya calisicam bayram sonrasi eski motive nehir geri donuyor...

ah nehircim bayram diyince alıyor beni bir telaş.aklıma geldikçe strese girip mutsuz oluyorum.tam sıkı sarılmıştım,pat bayram çıktı. kesin kilo alırım. çünkü ister istemez farklı şeyler yiyeceğiz, almamak mümkünmü:((

valla arkadaşlar ben kitabını okumadım :) ama kenisiylede ilk göüştüğümde herkesin farklı bir formülü olabileceğini belirtmişti. bütün tahliller yeme alışkanlıklarınz herseyiniz araştıılıyor oraya gittiğinizde.
ben bir süre gittim ancak sonra bıraktım dikkat etmediğim için kiloyu geriye aldım. ancak kndi vücudumu ve yeme şklimi bildğim için dunku görüşmede diyetişyen hanıma belittim asında proteini arttırak istiyorum tahılı azaltarak deneyelim dedim oda biraz benim talebim doğrultusunda bu şekilde deneyelim haftaya bakalım dedi. eti arttırdığı için hayvansa yag alımı artacagı için sütten kıstı. birde meyve ve tahıldan birer tane kıstık bu şekilde deniyorum bakalım.
canım ben ne yapmak isediklerini anladım galiba diyetisyen formülüyle çalışıyo geldi bana birde onlar ekip olarak çalışıyolar spor hocaları pisikoloğ ve dahiliye birini alıp diğerini almamak yanlış olur bence kızlar doktorumuzun verdiği varsa onu yapıp aşmamaya nenin yerine ne koyacağımızı öğrenmek lazım çünkü pormül bu galiba yanlış anlamadım herhal
birde yediklerimizi azaltarak yagı azaltarak üç beyazı azaltarak verecegiz sihirli bir değnek yok bence..

canım ben ne yapmak isediklerini anladım galiba diyetisyen formülüyle çalışıyo geldi bana birde onlar ekip olarak çalışıyolar spor hocaları pisikoloğ ve dahiliye birini alıp diğerini almamak yanlış olur bence kızlar doktorumuzun verdiği varsa onu yapıp aşmamaya nenin yerine ne koyacağımızı öğrenmek lazım çünkü pormül bu galiba yanlış anlamadım herhal
birde yediklerimizi azaltarak yagı azaltarak üç beyazı azaltarak verecegiz sihirli bir değnek yok bence..

Evet canim ekip olarak calisilio diyetisyen psikolog spor hocalari cok guzel bi ortam. Yani aynen aslinda olay belli sonucta 5333 uyabiliyorsaniz bana ilk gittigimde bi haftada 3 kilo verdirmisti. Yani olay dikkat etmek saymak kontrollu yemeyi sagliyor kendine sahip cikiyorsun.spor cok onemli spor mutlaka yapilmali en azindan yuruyus. Kacamak yaptin mi soneaki ogunleri ayarlican.boylece hayat bize guzel olacak :)) kolay olamicak ne yazikki ama sonuc ii olcak :)

evet canım bir seyirci sormuştu nasıl kilomu korurum diye sihirli bir formül yok demişti bir gün yersen ertesi gün dengele veya akşam dengele demişti ömür boyu bu formuülü bundan seviyorum ben daha önce diyetisyene gittim 20 kilo verdim yunus emrede sahure özay vardı bana verdirmişti 1600 kalorilik diyetle sonra 1400 olmuştu sonra dikkat etmedim gene almıştım ayça kayanın formülü kitapta sayarak bana kolay geldi 5333 uyuyordu bana onla verdim birde anladığım yemek pişirme formülleri hepsi birlikte gidiyo ozaman ..

Aynen kizlar olay kendini kontrol edip omur boyu kullanilcak bir yol bulmakta yoksa herkes verip geriye aliyor.. Duzeni tamamen degistirmek sart ne yazikki

6 eylül 88.400
3eylül 88100
8 eylül 89 .100
10eylül88.600
24eylül .88
25eylül 201487.600
1 ekim 2014 89
hadi hayırlısı kızlar gene tartıda fazla çıktım bu ay daha sıkı tutacam inşallah
kahvaltı
2dilim kepek ekmegi
1dilim peynir salatalık domates 1er tane
5zeytin

Ya kizlar bi sorum olcak. Cok moralim bozuk.bu diyete başladım. Iki ogun yedim. Sabah 1 dilim bugday ekmegi
Domatea
Maydanoz
Dereotu
Peynir
Zeytin yedim

Aksamda gobek salata haslabmis tavuk ekledim ustune o kadar.

100 gr fazla ciktim tartidaaa nasil oluyo boyle birsey yaa

canım sen ne yapıyonki fazla çıktım diyosun 100 gramdan ne olacakki ben bazen bir kilo fazla çıkabiliyorum ..

menüm sabah 1 dilim ekmek
1domates salatalık
1dilim peynir açık çay
ara 1çay bardagı siyah üzüm
öglen 5yk menemen 1dilim ekmek salata yag eklemedim
ara 4adet susumlı çubuk 1dilim peynir yarım ekmekaçık çay
akşam 6yk k lahana salata 1dilim ekmek
ara bir bardak süt
bugün 4232yi tam yaptım diyetini dün kendimden nefret ettim ve bir daha sıkı sarılacağım
beyime uydum öglende 4 yumurta 3dilim ekmek yedimöglende ve bir pişman oldum am hemen toparladım ne eksilte bilirim neyi nereye koyabilirim bugün asla bir lokma bile bozmamaya karar verdim ..

ben 4333 den cok daha az yiyiyorum da o yuzden. Sonradan toplu düşecek olabilir mi acaba. Deneyimli arkadaslardan bi fikir alabilirsem cok sevinirim

Vucudun su falan tutmustur yediklerine uyuyorsan sikinti olmaz sen aynen devam et 100 gr cok buyuk bir fark degil merak etme :)

6 eylül 88.400
3eylül 88100
8 eylül 89 .100
10eylül88.600
24eylül .88
25eylül 201487.600
1 ekim 2014 89
88 3ekim 2014
sabah 1 dilim ekmek1dilim peynir 1salatalık 1domates 4zeytin şekersiz açık çay
öglen 3 köfte salata
ara 1elma büyük 1dilim ekmek 2ceviz
akşam sebze yemeği 6kaşık salata 1kase yoğurt
ara 1bardak ayran
kızlar bir şeyin farkına vardım yeterince su tüketilmezse ödem yapıyormuş deneyimimdir..herkese hayırlı bayramlar ..

6 eylül 88.400
3eylül 88100
8 eylül 89 .100
10eylül88.600
24eylül .88
25eylül 201487.600
1 ekim 2014 89
88 3ekim 2014
sabah 1 dilim ekmek1dilim peynir 1salatalık 1domates 4zeytin şekersiz açık çay
öglen 3 köfte salata
ara 1elma büyük 1dilim ekmek 2ceviz
akşam sebze yemeği 6kaşık salata 1kase yoğurt
ara 1bardak ayran
kızlar bir şeyin farkına vardım yeterince su tüketilmezse ödem yapıyormuş deneyimimdir..herkese hayırlı bayramlar ..
kızlar zumba var hem yormuyor hem eglenceli ..

Selam kizlar herkesin gecmis kurban bayraminizi kutlarim

Bugun itibari ile 77.7 ile kaldigim yerden devam ediyorum.insallah yeni yila en az 10 kilo eksik gireriz kizlaaarrr

Menum
Sabah... 1 bardak sirkeli su
Kahvalti... 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 ad zeytin yesil csy
Ara... yarim muz
Ogle...6 kasik kuru fasulye cacik 1 dilim ekmek
Ara...15 ad yaban mersini yesil cay
Aksam...et sulu sehriye corbasi ve cacik
Gece... acikirsam tarcinli sut

Back