• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Selam kizlar herkesin gecmis kurban bayraminizi kutlarim

Bugun itibari ile 77.7 ile kaldigim yerden devam ediyorum.insallah yeni yila en az 10 kilo eksik gireriz kizlaaarrr

Menum
Sabah... 1 bardak sirkeli su
Kahvalti... 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 ad zeytin yesil csy
Ara... yarim muz
Ogle...6 kasik kuru fasulye cacik 1 dilim ekmek
Ara...15 ad yaban mersini yesil cay
Aksam...et sulu sehriye corbasi ve cacik
Gece... acikirsam tarcinli sut

Ben ne yazikki bayramda pek yapamadim:( bugun yine kontrole gidiyorum aksam ay sonuna kadar vermem lazim artik bakalim nasi yapicam

herkesin geçmiş kurban bayramı kutlu olsun.
6 eylül 88.400
3eylül 88100
8 eylül 89 .100
10eylül88.600
24eylül .88
25eylül 201487.600
1 ekim 2014 89
88 3ekim 2014
9ekim2014 88400
sabah 1dilim ekmek bir bardak çay 5zeytin 1dilim peynir
ara muzlu süt bir bardak 5fındık
öglen 1kase yoğurt1dilim ekmek 5yemek kaşıgı kabak 1tane domates
ara 2yk yulaf 1fincan süt 1meyve
akşam 3köfte 1dilim ekmek salata bol 1tk yağ
ara bir bardak ayran..

Ben ne yazikki bayramda pek yapamadim:KK43: bugun yine kontrole gidiyorum aksam ay sonuna kadar vermem lazim artik bakalim nasi yapicam
hayırlı sonuçla dönersin canım birde bizlen daha çok bilgi paylaşırmısın nasıl menülerin var diyetini yazarmısın mesela söylediğin Psikologta yediklerinizi yazdiginiz gibi yaptiniz kacamaklari yada yaptiginiz basarilarida yazin diyor, sizde bunlari deneyin boylece kacamaklari yaparken neden yaptiginizi ne dusundugunuzu gormus olursunuz diyor.
Yada basarilariniz ornegin pastayi onume koydulad yemedim:) bunlar hep motive edici noktalar bunlarida yazarak gormek iyi gelecektir sizlerede :) simdilik boyle mesela bu bilgi çok işime yaradı...

kızlar tatlı ihtiyacını nasıl karşılıyorsunuz ben hergün bir miktar tatlı bir şeyler yemezsem kendimi çok kötü hissediyorum

Zayıflamak için basit öneriler
Zayıflamak için basit öneriler
Kilo vermek için her yolu denediniz ama yine de sonuç aynı mı? İşte uygulamanız gereken kurallar...
Eğer diyet yapıyor ve beslenmenizi salata, ızgara ve diyet ürünlerle sınırlıyor, ekmeği kıstığınız halde bir türlü kilo veremiyorsanız yanlış yoldasınız! Aşağıdaki basit önerilerle hayat tarzınızda değişiklikler yaparak zayıflayabilirsiniz:
• Ayakta durarak veya yürüyerek daha fazla zaman geçirin.
• Ev veya bahçe işlerine daha çok zaman ayırın.
• Bir şey getirip götürmek için çocuklarınızı yollamayın.
• Telefonla konuşurken ayakta durun.
• Merdivenleri birkaç kalori yakma fırsatı olarak görün ve kullanın.
• Her gün yarım saat daha az televizyon izlemeye çalışın. TV izlerken ütü yapın.
• Kısa mesafelerde araba kullanmayın. Markete gittiğinizde en uzak köşeye park edin.
• Her gün düzenli yürüyüş yapın. Hafta sonları park yürüyüşleri ve bisiklet gezileri yapın, yüzün.
• Fırsat buldukça dans edin.
• İzlemekten zevk aldığınız bir spora başlayın.
• Ev işi yaparken hareketli müzikler dinleyin.
• Öğün atlamayın. Sabah kalktığınızda görebileceğiniz bir yere "kahvaltı et" yazılı bir kağıt asın. Kahvaltıyı akşamdan hazırlayın. Kahvaltı yapmadığınızda hissettiklerinizi bir kağıda yazın.
• Tatlı yemek istediğinde bir bardak su için veya 100’e kadar sayın. Tatlı yemeye başlarsanız 15 kez derin nefes alın.
• Canınız yemek istediğinde kendinizi ince hayal edin.
• Yemeğe başlamadan önce 50’ye kadar sayın.
• Her lokmadan sonra çatalı elinizden bırakın ve bir yudum su için.
• Yemek süresini uzatın. Çünkü tokluk duygusu en erken 10, ortalama 20 dakikada oluşur.
• Kızartmalardan uzak durun.
• Ekmeğe tereyağı sürmeyin.
• Sosları yemeğinizden ayrı olarak isteyin.
• Yağsız sebzeleri tercih edin.
• Kremalı soslu yiyecekleri seçmeyin.
• Bol su için.
• Tatlı yerine, sık yemediğiniz bir meyveyi deneyin.
• Bir öğünde fazla yerseniz, bir sonraki öğünü sadece peynir ve salata ya da yoğurt ve salata ile geçiştirin.
10 altın kural
1- Yemek yaparken ölçülerinizi küçültün. Daha az miktarda yemek yapın.
2- Alışverişe gitmeden önce bir liste hazırlayıp listeye sadık kalın.
3- Kendi siparişiniz olmayan yemekten yemeyin.
4- Yemeğinizi bitirir bitirmez sofradan kalkın.
5- Artan yemekleri içi görünmeyen kaplarda saklayın.
6- Yemeğinize konsantre olun, yemek yerken televizyon seyretmeyin, kitap gazete okumayın.
7- Şişmanlatıcı gıdaları kesinlikle evde bulundurmayın.
8- Tatlıya başlamadan önce biraz bekleyin ve hâlâ gerçekten aç olup olmadığınıza karar verin.
9- Her öğünde bol miktarda su için. (Günde en az 1.5 litre 2 litre)
10- Bir şeyler atıştırmak istediğinizde sizi oyalayacak uğraşılar bulun ..

Gunaydin kizlar herkese iyi haftalar diliyorum
12.10.2014 yediklerim

Sabah..ilik limonlu su 3 adet kayisi
Kahvalti..2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates salatalik
Ara ..yesil cay ve yaban mersini
Oglen.. barbunya salata cacik 1 dilim ekmek
Ara ..tarcinli sutlu kahve
Aksam ..barbunya salata 1 dilim ekmek
Ara..tarcinli sut

12.10.2014...76.300
13.10.2014...76.100 kg.
03.11.2014...73.000 kg olmak hedefim

hayırlı sonuçla dönersin canım birde bizlen daha çok bilgi paylaşırmısın nasıl menülerin var diyetini yazarmısın mesela söylediğin Psikologta yediklerinizi yazdiginiz gibi yaptiniz kacamaklari yada yaptiginiz basarilarida yazin diyor, sizde bunlari deneyin boylece kacamaklari yaparken neden yaptiginizi ne dusundugunuzu gormus olursunuz diyor.
Yada basarilariniz ornegin pastayi onume koydulad yemedim:) bunlar hep motive edici noktalar bunlarida yazarak gormek iyi gelecektir sizlerede :) simdilik boyle mesela bu bilgi çok işime yaradı...

merhaba canım ancak yzabiliyorum yoğundum.. valla bayramda yağımda birşey değişmesede kilo çok az farlı çıktı ama onunda ödem oluğunu düşünüyorum. hafada bir gun metbolima hızlandırıcı diyet yapacağım,bugün yiceklerim
sabah: 1 sb sütlü kahve 1 myve
öğen: 2 parça et, salata, ekmek
ara: meyv
akşam: 4-5 yk sebze yemegi, salata, yoğurt,ekmek

valla genel olarak yemege anlam yüklememiz ve kaçışı onda aramamız gerekiyor. farklı alternatfler olduğunda yararlı olanlara önelmeliyiz. br gun bozduğunuzda diğer gün toparlamayı bilmek gerekiyor. bunun bilincinde olursanız zaten skıntı olmdan kilolardan kurtulmak mümkün :)
ben birde spora tekrar agırık vereceğim cunku benimki sporsuz olmuyor bunu tecrubelerimle gördüm.
yüzme yürüyü pilates bunları yapmaya başlayacağım tekrardan
bugün 80 kiloyum umuyorum ay sonuna kadar istedğim giibi belirgin bir kilo kaybı olur :)
herkese kolay gelsin :)

Gunaydin kizlar herkese iyi haftalar diliyorum
12.10.2014 yediklerim

Sabah..ilik limonlu su 3 adet kayisi
Kahvalti..2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates salatalik
Ara ..yesil cay ve yaban mersini
Oglen.. barbunya salata cacik 1 dilim ekmek
Ara ..tarcinli sutlu kahve
Aksam ..barbunya salata 1 dilim ekmek
Ara..tarcinli sut

12.10.2014...76.300
13.10.2014...76.100 kg.
03.11.2014...73.000 kg olmak hedefim
tarçınlı sütlü kahveyi nasıl yapıyorsun birde limonlu su ne işe yarıya nehir..

selamlar uzun bir aradan sonra merhaba aslında hep takip ediyordum .56 kiloyu görünce yeniden saymaya karar verdim bugun sabah 2dlim kepekli ekmek roka öğle 1 dl kepekli ekmek pırasa yoğurt ara 3dl ıslak kek yeşil çay şu ana kadar akşam türlü 8 kaşık, salata umarım bu kadarla kalırım tekrar kilo almak istemiyorum bayaramda direk 2 kilo aldım o yemeye ne dayanır ki neyse azaltıp tekrar forma kavuşmam lazım

tarçınlı sütlü kahveyi nasıl yapıyorsun birde limonlu su ne işe yarıya nehir..
1 cay bardagi sut 1 tatli kasigi turk kahvesi 1 cay kasigi tarcini buyuk bir kupaya koyuyorum uzerine sicak su ile tamamliyorum ohh miss

Sabah acc karina icersen metabolizmayi harekete geciriyor canim kabizlik sorunumda varsa kayisi ile birlikte tuketiyorum hatta bazen limon sirke ile yer degistiriyor bazen de yarim caykasigi karbonat oluyor :)

selamlar uzun bir aradan sonra merhaba aslında hep takip ediyordum .56 kiloyu görünce yeniden saymaya karar verdim bugun sabah 2dlim kepekli ekmek roka öğle 1 dl kepekli ekmek pırasa yoğurt ara 3dl ıslak kek yeşil çay şu ana kadar akşam türlü 8 kaşık, salata umarım bu kadarla kalırım tekrar kilo almak istemiyorum bayaramda direk 2 kilo aldım o yemeye ne dayanır ki neyse azaltıp tekrar forma kavuşmam lazım
Martancim hosgeldin seninle guzel kilolar vermistik ahh su bayramlar tatiller olmasa tatlilar borekler sarmalar kavurmalar...derken kilolar aliyoruz ama sen azimlisin en fazla 4 kilo versen tas gibi hatun olursun :)

hoş buldk sizi uzun zamandır takip ediyorum 83kilodan 66 ya kadar düştüm sonra tatil bayram derken 3 kilo aldım hedefim 59 60olmak umarım herkes hedefine kısa zamanda ulaşır

Back