- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.241
arkadaşlar ben yulaf aldırdım çok sert bide tadı yok onu yemesek olurmu ben sevmedim 5333le zayıfladım 20 kilo buraya katılalalı 42323 zayıflamaya çalışıyorum ayşe kilolarımız yakın inşallah burda diyet arkadaşı olur birde kilolarımızı atarız benim motivasyonum şöyle bozuluyo bir gün çıkıyorum tartiya vermişim öbür gün 1 kılo almış gözüküyorum hatta yürüyüşümü bilen bırakmıyorum her güne yeniden başlıyorum ama o hızlı kılo vermelerim tamamen durdu ama devamlı bu ölçüye sadıkmı kalıyorsun mümkün deil bazen kaçamaklarım oluyor..
sevgili visal yulafı ya süt ile yada yoğurt ile tüketiyorum içine zencefil,zerdeçal,toz tarçın,kuru kayısı da koyup biraz bekletip öyle tüketiyorum.hem biraz daha yumuşak oluyor bilemiyorum ben tadına alıştım kolayca tükete biliyorum. diyet arkadaşı tabi ki oluruz.ben sürekli yazacağım zaten önceden yediğim kahvaltı tabaklarının resimlerini de paylaşıyordum yine paylaşabilir.farklı tarifi olan varsa sizde paylaşın lütfen.tabi ki benim de duraksadığım zamanlar oluyor ama kesinlikle bırakmıyorum bir de kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.hele de şimdi çok zor oluyor.kızımın beslenme çantası için her gün yeni bir şey yapmam gerekiyor keki,böreği yemeden durmak o kadar zor ki ama artık sağlığım için yemeden durmak zorundayım.zaten başımıza ne geldiyse yemek den gelmedi mi sanki...