Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

sevgili visal yulafı ya süt ile yada yoğurt ile tüketiyorum içine zencefil,zerdeçal,toz tarçın,kuru kayısı da koyup biraz bekletip öyle tüketiyorum.hem biraz daha yumuşak oluyor bilemiyorum ben tadına alıştım kolayca tükete biliyorum. diyet arkadaşı tabi ki oluruz.ben sürekli yazacağım zaten önceden yediğim kahvaltı tabaklarının resimlerini de paylaşıyordum yine paylaşabilir.farklı tarifi olan varsa sizde paylaşın lütfen.tabi ki benim de duraksadığım zamanlar oluyor ama kesinlikle bırakmıyorum bir de kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.hele de şimdi çok zor oluyor.kızımın beslenme çantası için her gün yeni bir şey yapmam gerekiyor keki,böreği yemeden durmak o kadar zor ki ama artık sağlığım için yemeden durmak zorundayım.zaten başımıza ne geldiyse yemek den gelmedi mi sanki...

canım deneyimlerini paylaşırmısın bizlede ben onun kitabıyla zayıfladım birde programlarını hiç kaçırmam hadi hayırlısı olur kolay gelsin sen kaç yapıyorsun ..

Bana ilk verilen 5333 oldu ama genelde pek tuturamiyordum:) simdi tekrar basladim ama gecen sene kendi kendime protein agirlikli beslenerek ve sporla 15 kilo vermistim. Simdi yine proteine agirlik vermek istiyorum o yuzden oranlarla oynayacagim pazartsi gunu konusacagm bu durumu sizede yazarim

teşkkür ederim ayse zencefil,zerdeçal,toz tarçınne sıklıkla yiyosun ne kadar kullanıyosun canım ..

teşkkür ederim ayse zencefil,zerdeçal,toz tarçınne sıklıkla yiyosun ne kadar kullanıyosun canım ..
birer çay kaşığının ucuyla yulaf yediğim sabahlar karıştırıyorum.birde çorbalara,bulgur ve pilava mutlaka zerdeçal 1 tatlı kaşığı koyuyorum.hem metabolizmayı çalıştırıyor hem de güzel bir lezzet veriyor.

günaydın herkese iyi pazarlar bugün liste veremeyeceğim çünkü anneme gidiyorum ama sabah kahvaltım 2 dilim ekmek,bir parça kaşar peynir,domates,salatalık,zeytin

kilo bildirimim ise;
27,09,2014 85,200 gr.
28,09,2014 84,600 gr.
ayın 25. de başlamıştım ve bugün itibariyle 1,900 gr vermiş oldum.çok mutluyum yaaaa.... aman nazar değmesin

Tebrik ederim aysecim harikasin

bende tebrik ederim cevapladığın içinde teşekkür ederim ayse bende tartılacaktım akşam oğluma gittim kaldı pazartesi bakalım kaç geleceğim
sabah 2dilim ekmek kepek 1yumurta 1dilim peynir 4 zeytin çokmu oluyo kahvaltı acaba
ara 1çay bardagı beyaz üzüm..
öğle 4 y k türlü 2yemek kaşıgı makarna yogurt 1kase
ara 2 bisküvi açık çay ..2ceviz
akşam 3 köfte salata 1dilim ekmek düşünüyorum..
ara 1bardak ayran ..düşünüyorum

bence hiç de çok olmuyor özellikle ayça hanımda söylüyor sabah kahvaltıyı çok güzel yapıcaz ama akşam yemeklerini erken ve az yiyeceğiz diye mesela ben en geç akşam 18.00 de yemeğimi yemiş oluyorum.çok da rahat ediyorum.bir de geceleri kesinlikle meyve yemiyorum bazen süt içiyorum.çünkü gece yenen meyve direkt şeker daha sonra da yağa dönüşüyormuş malesef

aynen katılıyorum ayşe banada doktorum akşam meyve yeme dedi ama ben 7 veya 8i buluyo yemek yemem bide10 da gece ayran içmezsem açıkıyorum ya tatile gittim yeme düzenim bozuldu karnım aç deil ama beynım devamlı bişey yemek istiyo sizler nasıl engelliyosunuz o durumu kızlar..

çok teşekkür ederim canım senin ki nasıl gidiyor
Canim ben bu sabah 77.500 ciktim iki ileri bir geri gidiyorum yemekten sonra tatli isteyi oluyor bende sanirim insulin direnci var bende mutfakla salon arasi mekik dokuyorum mesela dun aksam biskuviyi cukulataya bandirdim yedim yetmedi aklima ayca kayanin tarifi geldi kayisiyi saf kakaoya bandirip yedim tik diye kesti tatli ihtiyacimi bugunde oyle yaptim iyi oldu bugun daha az kacamakli oldu yani cumaya kadar da oruclu olucam kismetse tam anlamiyla bayramdan sonra kaldigim yerden devam edicem bende

günaydın kızlar bir koşturmacadır başladı yine küçük kızım hastalandı çok öksürüyor.bütün gece uyumadı.diğerinin okulu,evin işleri anlayacağınız bayağı yoğun bir gün beni bekliyor bugünkü listemi hemen vereyim
sabah:2 kaşık yoğurtda,4 kaşık yulaf ezmesi,zencefil,zerdeçal,tarçın,1 mandalina
öğlen:zeytinyağlı kabak yemeği,2 kaşık makarna,salata
ikindi:5 badem,1 elma
akşam:2 kepçe çorba,salata,yoğurt
kilo bildirimim ise:
28,09,2014 84,600 gr.
29,09,2014 84,400 gr.

slm kızlar,hepimize hayırlı bir hafta olsun,motivasyonumuz bol olsun.menümü paylaşayım.

kahvaltı_1 dlm ekmek,1 yk.lor peyniri,5 zeytin,1 hurma,domates,salatalık
öğle_taze fasülye,1 dlm ekmek,1 çb.süt
ikindi_1 elma,1 çb süt
akşam_salata,yoğurt
akşam iş çıkışı sporum var,o yüzden evde olduğumda saat 21.00 gibi oluyor, o saate en mantıklı şey salata yemektir sanırım.

Can
canım kendine güven bir işi başarmanın en önemli sırrı o işe başlamak ve kendine inanmaktır.ben başaracağına inanıyorum :)
canim valla umuyorum artik baslayip kesmek yada verip geriye almak istemiyorum sorunum en cok bu umuyorum bu kez olacak hepbirlikte basarabiliriz:) destegin icin tesekkur ederim :))

Can
canim valla umuyorum artik baslayip kesmek yada verip geriye almak istemiyorum sorunum en cok bu umuyorum bu kez olacak hepbirlikte basarabiliriz:) destegin icin tesekkur ederim :))

inşallah canım başarabilirsin yeterki iste ayça hanımda öyle söylüyo her güne yeniden başlayın diyor bir çocuk gibi düşünün diyo kendinize önce emekliyecezsiniz düşe kalka en son kilo yönetimini ögreneceksiniz bakmışsınız koşmaya başlamışsınız diyor bizde birbirimizi motive ederek bu işi başaracagız canım...

Simdi geldim 80.6 cikti kilom 4422 olarak degistirildi bir surede boyle bakacagiz yediklerimi sizlerle paylasirim yarin.
Psikologta yediklerinizi yazdiginiz gibi yaptiniz kacamaklari yada yaptiginiz basarilarida yazin diyor, sizde bunlari deneyin boylece kacamaklari yaparken neden yaptiginizi ne dusundugunuzu gormus olursunuz diyor.
Yada basarilariniz ornegin pastayi onume koydulad yemedim:) bunlar hep motive edici noktalar bunlarida yazarak gormek iyi gelecektir sizlerede :) simdilik boyle

hadi bakalım kolay gelsin hepimize sağlıklı kilo vermeler moralini yüksek tut canım gerisi kolay :) :) :)

Kizlae yeni bir diyet arayisi icersindeyim. 72 kiloyum. Simdiye kadar saf protein ve seyda coskun detoksuyla 2 kilo verdim ama bu 10 kilo bu sekilde nasil gidrr bilmiyorum. Sizler bana ne onerirsiniz. Bu diyet beni haftada en az 2 kilo zayiflatir mii..bu sefer de hayal kırıklığı yasamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…