• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Selam kizlar
18.09.2014...77.500 kg.
19.09.2014...77.200 kg.

Yediklerimi bugun yazmiycam cunku cok duzenli olmadi sadece aksam yeme isini 7 de bitiriyorum gunduz yediklerimi oyle dengeliyorum cok acikirsam tarcinli sut icicem

Bayrama kadar nekadar kilo verirsem kardir.bayramdan sonra da 1 kasim kizimin dogum gununde 72 olursam super olucak ahhh ahhh !!!!!

Burada kimse kalmamış.Bende aranıza katılmak istiyorum.Karatay yapmayı denedim ama beceremedim.Ayça Kayanın kitabını almıştım.Bir ara haftalık liste yapıyordum.Şimdi tekrar başlayacağım.Yarın ilk günüm.Nehir seni de kutluyorum.Çok azimlisin ve kutlarım.Spor salonuna da yazıldık.54 kg ya inmiştim tekrar 58 kg ya çıktım.Troid ve bağırsak sendromu rahatsızlığım var.Bunlarda kilo almamı hızlandırıyor :(

Bugün 57.7 kg ile başladım.Boyum 1.50
Kahvaltı
1 bardak süt
2 yemek kaşığı yulaf
Yarım şeftali
1 kuru incir
3 ceviz
Tarçın,zencefil

1 tahıl,2 meyva,1 yağ

Bu sabah 77.200 kilo ciktim

Menum
Sabah...1 kepceden krep domates peynir sut
Ara...yesil cay elma
Ogle..tavuk salata yogurt
Ara ..sutlu kahve
Aksam...1 kepce tarhana corbasi 1 dilim ekmek salata
Ara...tarcinli sutlu kahve

6 eylül 88.400
3eylül 88100
8 eylül 89 .100
10eylül88.600
24eylül .88
herkese günaydın
kahvaltı2yumurta beyzı 1 sarısından 1küçük peynırli omlet 2dilim ekmek domates salatalık 6 zeytinşekersiz çay..

6 eylül 88.400
3eylül 88100
8 eylül 89 .100
10eylül88.600
24eylül .88
25eylül 201487.600
ben kilo vermeye başladım herhal inşallah böyle devam ederim ..

selam kızlar artık üzerime çöken rehavetten kurtulma zamanı geldi bugün yine yeniden başlıyorum :KK66: bugünkü listem ;
sabah : 4 yemek kaşığı yulaf ezmesine 2 kaşık yoğurt ve 5 tane mor üzüm
öğlen: 2 küçük zeytinyağlı biber dolma,yoğurt
ikindi: 1 bardak ıhlamur,3 badem
akşam:1 kepçe çorba,salata

bakalım şimdilik listem böyle kilo bildirimim ise;
25,09,2014 86,500 gr.
yarına bakalım fark ne olacak:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

sevgili dilek,selalmaz,nehir nerelerdesiniz haydi tekrar kaldığımız yerden paylaşımlara devam kızlar ne demişler birlikten kuvvet doğar:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Burada kimse kalmamış.Bende aranıza katılmak istiyorum.Karatay yapmayı denedim ama beceremedim.Ayça Kayanın kitabını almıştım.Bir ara haftalık liste yapıyordum.Şimdi tekrar başlayacağım.Yarın ilk günüm.Nehir seni de kutluyorum.Çok azimlisin ve kutlarım.Spor salonuna da yazıldık.54 kg ya inmiştim tekrar 58 kg ya çıktım.Troid ve bağırsak sendromu rahatsızlığım var.Bunlarda kilo almamı hızlandırıyor :KK43:
hoş geldin canım aramıza başarılar dilerim maşallah azimlisin bizlerde bukadar az ken sıkı tutsaydık bu kiloları görmezdik ..

bugünkü menüm sabah 1yumurta 1dilim peynir 2dilim ekmek domates salatalık açık şekersiz çay
öglen 6yemek kaşıgı kapuska 1kase yogurt 1 dilim ekmek
ara yarım çokopirens açıkçay 1elma
akşam 4 köfte salata 1tk yağla 1 dilim ekmek
ara 1bardak ayran
5tahıl 3et 2süt 1meyve 1yag

BİR HAFTADA İKİ KİLO VERDİREN TATİL SONRASI DİYETİ ayça kayanın beslenme listesi..

1.GÜN
SABAH: 3 Yemek kaşığı yulaf ezmesi, bir bardak süt, bir tane armut.
ÖĞLEN: Bir dilim kepek ekmeği, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, bir kase cacık, bolca salata.
İKİNDİ: Bir tane yağsız kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost ve bir bardak ayran.
AKŞAM:Bir dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, bir kase cacık ve salata.

İKİ...NCİ GÜN:
SABAH: Bir tam yumurta ve bir yumurta beyazı ile yapılmış yağsız omlet, yanına bol miktarda maydanoz, yeşil biber ve domates.
Öğlen: Bir kase çorba, bir kase yoğurtlu semiz otu salatası
İkindi: Dört yemek kaşığı tuzsuz beyaz veya sarı leblebi, bir bardak ayran, bir şeftali.
Akşam:Bir dilim ekmek, altı yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, bir kase caık, salata.

ÜÇÜNCÜ GÜN:
SABAH: İki dilim ekmek, bir dilim beyaz peynir, bol domates, salatalık, biber
Öğlen: Izgara iki parça tavuk baget veya el büyüklüğünde iki tane ev köftesi, yanına büyük yağsız salata, bir bardak ayran.
İkindi: bir kase yoğurt içine dört yemek kaşığı yulaf ezmesi.
Akşam: bir kase yoğurt içine bir şeftali ve bir armuttan yapılmış bir meyve salatası.

DÖRDÜNCÜ GÜN:
Sabah: bir haşlanmış yumurta, bir dilim beyaz peynir, iki dilim tahıl ekmeği, 5 zeytin, bol domates, biber salatalık, maydanoz.
Öğlen: bir dilim tahıl ekmeği, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, bir kase yoğurt, salata.
İkindi: Bir fincan sütlü kahve, 10 tane badem, 3-4 tane kayısı
Akşam: ızgara balık ve salata.

BEŞİNCİ GÜN:
Sabah: bir kase yoğurt, üç yemek kaşığı yulaf ezmesi, iki tane bütün ceviz, 3-4 tane mor erik veya kayısı
Öğlen: ızgara tavuk şiş veya kuzu şiş, salata, bir kase yoğurt
İKİNDİ: bir kase yoğurt, bir büyük şeftali, iki tane grisini
Akşam: bir dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, bir kase yoğurt ve salata.

ALTINCI GÜN:
SABAH: bir tane kepek ekmeğine yağsız tost, bir ayran.
Öğlen: bir kase çorba, salata ve yoğurt
İkindi: bir kase yoğurt, dört yemek kaşığı yulaf ezmesi, bir tane armut
Akşam: ızgara tavuk veya ev köftesi iki avuç içi büyüklünde, bol salata ve bir kase yoğurt

YEDİNCİ GÜN:
SABAH: bir bardak süt, dört yemek kaşığı yulaf ezmesi, 2 tane incir.
Öğlen: bir dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etli sebze yemeği, bir kase yoğurt, salata.
İkindi: bir bardak ayran, dört yemek kaşığı tuzsuz sarı veya beyaz leblebi, bir tane şeftali.
Akşam: bir kase çorba, bir kase yoğurtlu semizotu salatası veya cacık.

günaydın kızlar bugüne yine bomba gibi uyandım ama çok işim var hemen listemi vereyim,

sabah:4 kaşık yulafa,5 mor üzüm,2 kaşık yoğurt,tarçın
öğle:taze fasulye,1 kepçe tarhana çorbası
ikindi:3 badem,5 fındık,3 kuru kayısı
akşam:taze fasulye,1 dilim ekmek

kilo bildirimim ise;
25,09,2014 86,500 gr.
26,09,2014 85,700 gr.:KK68::KK68::KK68::KK68:
bakalım yarına ne olcak :KK17::KK17::KK17::KK17:

sevgili dilek,selalmaz,nehir nerelerdesiniz haydi tekrar kaldığımız yerden paylaşımlara devam kızlar ne demişler birlikten kuvvet doğar:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

aysecim canım benim bende başlamak istiyorum,aralarda okuyorum çıkıyorum, ama bir türlü motive olamadım ki girip yazayım.aslında eski günleri özledim, buraya yazdıkça sanki daha kontrollüydüm. hoş yine konrollüyüm de aldığım kilolar moralimi bozuyor. bütün isteğimi, şevkimi kırıyor, sanki hiç veremeyecekmiş gibi hissediyorum. kötü bir diyetisyen deneyimi yaşadım,şükür bıraktım onu. kendi başıma 2-3 haftadır gayet dikkatli olmama rağmen veremedim hiç, hoş 15 gündür de regl düzensizliğinden hap kullandım oda şişirdi. ya napayım kızlar, rüzgarda sallanan yaprak gibiyim, çok mutsuzum ya:(((

ya biliyorum bir kaç sayfa yazdım kaçtım kızmakta haklısınız ama okul açılınca yeni dönem koşuşturmasına alışmam gerekiyordu okulda bebeler evde bebeler deken misafirimde çok oluyor bundan dolayı zaman bulamıyorum bu aralada böyle geçer ama bayramdan sonra daha sık yazacağım inş. ben devam yine aynı kilodayım

Back