- 12 Ağustos 2014
- 147
- 50
- 53
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.141
merhaba mesajınızı ancak cevaplayabildim gerçi arkadaş cevap vermiş sağolsun.kitabı vermişsiniz ama burdan yardımlaşıyoruz biz ne güzel bir hayır işlediniz bencepapatya merak ettim canım yaşınız kaç ben hepinizden yaşım fazla herhal ben buna girmiyorum bu sayıya benim boyum 1.56kilom 87 ablam sanada zahmet oluyor ama kitabıda yeniden temin etmek için kadıköye gitmem gerekiyor bana bakarmısın ben 5333le verdim şimdi veremiyorum bunun mantığını anlayamadım bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilirmi nasıl düşürecem ve nasıl yapacamyoksa 5333lemi gidecem yada ablam bişey okudum 4333diye böyle bişey varmı kitabında ya bir hayır edeyim dedim kitabı verince kendim mağdur oldum
..
HOŞ BULDUK eğer 5333le kilo vermen sabitlenmiş ise hepsinden birer indirerek devam etmen gerekiyor mesela 42323gibi aslında ayça hanımın saymaktan da daha çok ben onun sayesinde besinleri öğrendim neyi nasıl yemeli neyi neye göre tercih etmeli falan aslında kendi evimde olsam bu 2-3 kiloyu almazdım ama tatilde memlekette malesef misafir olduğun eve göre beslenildiği için kilo almam kaçınılmaz oldu kendi evimde düzenim çok iyi maşallahhoş geldin canım selalmaz bende yeni üye oldum girdim kimseyi göremedim fazla bakıp geri gidiyordum inşallah birbirimizden ögreneceğimiz çok şey var ve ümit ediyorum bu sene zayıflayarak çıkarız burdan bende yediklerinize baktım ben çokmu yiyorum diye düşündüm benim 5333 ama meyveyi bazen iki bazen bir yiyorum sizin gibi bende ayça kaya hayranıyım 24 kilo verdim84e kadar düştüm kışdı ramazandı derken 89 oldum ama şimdi 88700 oldum ama eskisi gibi veremiyorum nehir biraz tüyo verdi ona devam ediyorum arkadaşlar anlamadığım mesela bu menüyü illaki bitirmesek az beslenmişmi oluruz yoksa fark etmezmi düşürsem denge bozulurmu tereddütüm var.. ..
elbette yaşında etkisi oldukça fazla biraz bünye meselesi falan bnede çok hareketli birisi olmama rağmen öyle bne zorlamadıkca kilolarım gitmiyor bende 2 defa 70 lerdne 50 lere indim doğğumdu falan derken annemden örnek vermek istiyorum öncedende ayşe arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk annem geçen kış 94 kilo idi yanıma geldi anne dikkat et şunu şöyle ye bu kadar ye diyordum annemin cevabı ben çok yemiyorum kızım zaten çok az yiyorum ama kilom gitmiyor nedense diyordu sonra benim ayça kayanın sayesinde bneim yönlerdirmalarim ve diytisyene gitti benim söylediklerimi birde ondan dinledi:) ve şu anda annem 78 kilo ve soranlar a az yiyorum dikkat ediyorum diyor karşısındakiler hiç bir şey yemiyorum ki deyince annem bende öyle söylüyordum diyormuş. sizde oldukça güzel vermişsiniz 24 kilo çok güzel belki artık vucüt inatlaşıyordur belirli bir kilo verişten sonra vucüt kendini savunmaya geçiyormuşya belkide sizinkide böyle bir dönemdedirteşekkür ederim canım aynen bende öyle ama benim diyetisyen deneyimim kitapçığıda vardı çünkü sağlık sorunlarım vardı diyabet gibi ama kiloya bağlı ayça kayanın kitabını aldım ve yaptım 53333 ozaman 24 kilo verdim ve devam ettim ama bana 5333 çok geldi herhal nette burayla karşılaştım ama ben geçen sene ramazanı tutamadım ve bu sene 3 aylarda ara ara tuttum bide ramazandahepsini tuttum aldım kıloyu hareket edilmiyo oruçluyken yanı,i aslında bozmadım canım ama yaş ilerleyince menopoz girdi bir senedir işin içine kilo verince ilaçlarada gerek kalmadı ve ayça hanımın ramazan diyetini yaptım ama sonra inşallah kalan kilomuda vermeyi düşünüyorum sizlerin yardımı ve deneyimiyle burda aynı dili konuşmak bence önemli sizleri okudum siteden baya deneyiminiz var ayse01 nehir ve sizi diğer arkadaşlarıda ama okudugum arkadaşların kılosu bana yakındı ..bana gereken desteği saglayan arkadaşlara teşekkür ederim..
uzun bir süredir sınırsız yemekten midemi ne kadra çok genişletiğimi fark ettim aslında bayagı bir şeyler yemem rağmen tabiki hafif şeyler olduğu için şu anda resmen midem kazınıyor delinecek birazdan :)ama sabırlı olmalıyım bu gün yemek menümde fırın torbasında 2 kabak 3 mantar 1 domates soğan lı bir haşlama diyebileceğim bir yemekti üzerüne yogurt karabiberle falan onu yedim öneririm yarında yemek menüm olarak semiz otunu yumurtalı yapıp sarımsaklı yogurtla yemeyi düşünüyorum inş[/QUOTE TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ben aynen dediğin gibi bişey yemiyoruz gözüküyo ama yazınca çok oldugunu anlıyosun benimde mide kazıntım çok oluyor bende havucu dogruyorum limon sıkıp kendimi onla oyalıyorum ablam 70 e inince ozaman sadece kılo koruruz menünde bana yol gösterici oldu salatada koyuyormusun yogurt olunca mesela 1dilim ekmek ..annende çok güzel kilo vermiş ..birde ayça kaya farkına varmayı öğretti bana hayır demeyi..
merhaba herkese ben de size yeni katıldım.boyum 1.60 fakat kilom 67aslında 81 kilodan bu kiloya indim kendi çabalarımla fakat artık durakladı kilo vermem.yaklaşık 4-5 aydır bu civarda seyrediyor kilom.ayça kaya 5333 kitabını okudum fakat uygulamakta (ne yediğimi saymada) zorluk çekiyorum.lütfen beraber kilo verelim birbirimize destek olalım. :)
vee bu arada diyetlerim kısa süreli devam ediyor 2-3 gün kadar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz yardımcı olabilir misiniz lütfen .
canım ya selalmaz aynı şeyi bende yapıyorum çorbayı çok seviyorum ama bir kasede 2dilim ekmek gidiyo bende senin gibi soguk çorbayapıyorum ama ayça kayanın sitesinde yogurt çorbasında yarım yemek kaşıgı un koymuş birde patetes acaba
mesela bu tarifidemi 1 kepçesi bir tahıl sayılıyo acaba
Mide Koruyan Yoğurt Çorbası
Malzemeler: 1 tane küçük patates (küçük doğranmış olacak), yarım fincan pirinç, bir avuç ince kıyılmış ıspanak, 1 litre su, 1 tane çiğ yumurta, 1 bardak yoğurt, yarım kaşık un.
Yapılışı: Patates ve pirinç birlikte çiğden 1 litre su ile iyice yumuşayana kadar pişirilir. Ayrı bir kapta yumurta, yoğurt ve un karıştırılır, çorbanın suyundan azar azar karışıma eklenerek ılıtılır, daha sonra yoğurtlu karışım ve ıspanaklar çorbaya eklenir, 5-6 dakika daha pişirilir, ılık olarak servis yapılır.ayçakaya tarifi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?