• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

bu 1 haftadır her sabah 2 tane yumurta ve biraz peynir yiyorum. Akşama kadar çok tok tutyor. Midemde epey küçüldü. ben sabahları
tam tersine doktorumda verdiği liste 5 tahıla çıkıyor. Evet ilk bakışta böyle geliyor ama Ayça Kaya zaten her yediğinizi bir deftere yazın diyor tabiki bunlardan az yersen sorun olmuyor ama yazdığın zaman görüceksin ki aslında gün içinde küçük sandığımız şeyler birikince neler neler ediyor canım o 4 tahıl öyle çabuk doluyor ki.. ki ben 51 kiloyum ona rağmen bu diyete uymaya çalıştığımda zorlanıyorum bir kere eskiden kfeks yerken bile kaseyi dolduruyordum şimdi sadece 4 yemek yaşığı koymak bile neler farkettiğini gösteriyor bence :)

Günaydın kızlar bayram bitti ama ben halq yeme modundayim durmam lazim yoksa bu kadar verdigim kiloya yazik olacak
sabah cok kotuydum midem iflas etmiş vaziyetteydi.kilomu yarin yazip saymaya baslqyacagim menum
1biber dolmsi 4 kasik barbunya yoğurt salataara 2dl karpuz çeyrek bazlama
istahimi kapatmam lazim
herkese iyi pazarlar

Nehir34 harika kilo vermissin tebrikler

Merhaba martancigim ;
Tesekkur ederim canim sende cok guzel kilo verdin senide tebrik ederim.

Ben de cok kotuyum canim yaa bayramdan sonra hala diyet moduna gecemedim bayram donusu 77 kiloydun son 3 gundr cislari yedim ama neyseki kilom ayni ama biran once toparlamam lazim daha verilecek cook kilo var cook motiveye ve desteginize ihtiyacim var kizlar bana destek olun lutfen bi 10 kilo daha versen yani 67 olsam cok mutlu olucam tabi sonra bi 10 kilo daha vernem lazim 57 yi gorsem bi ciglik atarim herhalde ahh ahh o gunleri gormek nasip olucakmi cook zorlu bi surec yaa kilo vermek :(((

Bugunku menum
Sabah ...3 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 ad zeytin domates
Ara...seftali
Oglen...bamya yemegi yogurt 1dilim ekmek
Ara...sutlu kahve 3 adet hurma
Aksam ...sebze corbasi yogurt 3 kasik kiymali makarna
Gece ...yesil cay ve bool su insallah

Kilom
04.08.2014...77.300 gr.
25 08.2014... kismetse esim izine ayrilacak 3 hafta o zamana kadar ne kadar verirsem kardir 20 gun var 72 yi gormek istiyorum yani bi 5 kilo versem cok mutlu olucam:)))

Selamlar bugün çok yoğun bir gündü. Saat 3e kadar birşey yemedim ama sonrasi fena acliktan gözüm dönmüş vaziyetteydim ve tartilmadim inşallah yarin sabah.tarti beni hayal kirikligina ugratmaz

Selamlar bugün çok yoğun bir gündü. Saat 3e kadar birşey yemedim ama sonrasi fena acliktan gözüm dönmüş vaziyetteydim ve tartilmadim inşallah yarin sabah.tarti beni hayal kirikligina ugratmaz

Hayirdir canim onemli bisey degildir insallah neden o saate kadar ac kaldin keske en azindan ekmek arasi peynir domaates falan yeseydin :56:

Gunaydin kizlar

Sabah ...1 bardak karbonatli su ve 1 dilim kavun

Kahvalti...1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 adet zeytin domates salatalik ve hepsinin uzerine nane pulbiber corekotu vardi
Simdide yaseminli yesil cayimi iciyorum

04.08.2014...77.300
05.08.2014...76.900 gr.

Arada 5 kasik zencefil ve zerdecalli yogurt

Oglen saat 14.00..kiymali makarna kefir salata

Arada ...soda ve bir metro yedim

Aksam saat19.00...1 kase sebze corbasi semizli cacik 1 dilim ekmek

Gece 21.30 ..tarcinli sut

Adapte olmakta zorlandigim icin bir kac gun boyle saat li yazicam menumu belki faydasi olur insallah

Hatta menumu aksamdan belirleyip yazip buzdolabina assam nasil olur daha once denemistim iyi gelmisti

Son düzenleme:
Günaydın 54le saymaya devam kahvalti
kiymali yumurta 1zeytinsalatalik azicik peynir ceyrek bazlama
öğle karniyarik kavun
aksam karniyariksalata

Kizlarr nerelerdesiniz hadi gelin artik ozledim valla

Ben hala 76.5 77.0 kilo araliginda gidip geliyorum kurtulamadim bi turlu 77 den tekrar eskisi gibi motive olmak istiyorum ama olmuyor bu gidisle 15 eylulden once duzene giremiycem herhalde:(
Bi okullar acilsada duzene girsem.agustos 22 sinde esim izine ayriliyor yine diyet gitti off yaa ben artik tatil istemiyoruumm kilo vermek istiyorumm.insallah eylul 15 inden sonra daha duzenli kilo vermeye devam ederim:)

selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum hiç paylaşım denemem yok ve bende kilo vermek istiyorum daha önce ayça kayanın 5333 diyetiyle verdim 107 kilodan 84 e düştüm ama ramazandan sonra 89 oldum ama şimdi 88.400üm ama 6 aydır veremiyorum boyum 1.56 kilom 88400benim hangi formülünü yaparsam veririm acaba ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim herkese selamlar..
:KK24:

merhaba birşey sorabilir miyim?bende ayça kayanın 4 3 3 3 uyguluyorum yanlız anlamadığım bişey war şimdi sebzeyı saymıyoruz ya dıyelımkı ymekte tawuk gogsu salata var ben bunun yanına herhangı bır sebze yemegı weya patlıcan salatası gıbı bısey eklesem bunun fazlalıgı olur mu?genelde doymuyrum bır tabak salata yıyorum yanınada patlıcan salatası yapıp yıyorumda ondan soruyorum yardımcı olursanız sevınırım

canım ben ayça kayanın mantığında 1 öğün de 1 dilim ekmek et ,sebze yemeği ,1 kase yoğurt öneriyo tabağın dörde bölünmesini tavsiye ediyo..

arkadaşlar benimlede ilgilenen yokmu kilosu fazla olupta zayıflama deneyimi olan ben 4333mü yapsam tavsiyelerinizi bekliyorum ..

herkese günaydın diyete başlayalı bugün tam 100 gün oldu.hayatımda ilk defa bu kadar uzun diyet yaptım.mükafatını da aldım.ilk başladığımda tam 90 kiloydum hatta küsüratı da vardı da ben saymadım neyse şuan tam 80,500 gramım. şuan o kadar mutluyum ki eski sağlıklı günlerime geri döndüm.eski kıyafetlerim bile oluyor artık ama ben ilk evlendiğim ki kilom olan 55 e inmek istiyorum hatta inicem. hatta bu zamandan sonra veremezsin diyenlere inat vericem. ya aslında inat da değil de bazı insanlar karşısındakinin kırılıp üzüleceğini düşünmeden bazen saçma sapan konuşuyorlar.destek olmaktan çok köstek oluyorlar insanı en çok kıran şeyde bu kişilerin çok yakınımızda olmaları,oysaki bakın biz hiç birbirimizi tanımadan bilgisayar başında birbirimize destek olup birde tavsiyelerde bulunuyoruz.neden herkes bu kadar sağ duyulu olamıyorlar bu kadar zor bir şey mi ki bu neyse bugün lafı fazla uzattım işte bugünkü listem;

sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık nohut,salata,yoğurt
ikindi:2 ceviz,3 badem,1 mandalina
akşam:1 dilim ekmek,1 küçük kutu ton balığı salata

gece:1 bardak süt

4 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve+2 yağ
Genişletmek için tıkla... günaydın arkadaşlar tatildeler herhal ben geçmişi okuyorum .ayse 1 arkadaşın yazıları arkadaşları paylaşımları işime yaradı ,4232yi deneyip bakalım kilo verebilecekmiyim bir açıklayayım dedim..

Son düzenleme:
sevval hanım daha önce paylaşım yapan arkadaşlar doymazsanız.. tabi hergün eşit olamıyor maalesef ama çok acıktıysan zorlandıysan yağsız salata yiyebilirsin istediğin kadar.. böyle açıklama yapmışlar ...Bide 8 kaşık az yağlı sebze de yiyebilirsin o sayılmıyor zaten 8 kaşık tok tutuyor demişler...

maşallah ayse 1 bana teşvik oldun tebrik ederim seni... kilo bildirimim ise;tam 13 gündür değişmemişti ama işte ben daha inatçı çıktım ve

19,02,2014 80
04,02,2014 79,8 gr.
kurtuldum kızlar sonunda oldu işte :) :) :)

merhaba papatya bende yeni gelen üyeyim inşallah birbirimize desteğimizle bizde zayıflayalım bu sene kolay gelsin kitabın hayırlı olsun..

sevval hanım daha önce paylaşım yapan arkadaşlar doymazsanız.. tabi hergün eşit olamıyor maalesef ama çok acıktıysan zorlandıysan yağsız salata yiyebilirsin istediğin kadar.. böyle açıklama yapmışlar ...Bide 8 kaşık az yağlı sebze de yiyebilirsin o sayılmıyor zaten 8 kaşık tok tutuyor demişler...
Çok tesekkur ederım yanıtladıgın ıcın bu bılgı benı aydınlattı.Birde bu 4 3 3 3 le vermem gereken 4 kılo fazlalığım war werebılır mıyım?başlayamadım henuzde o yuzden soruyorum:)))

canım kaç kilosun buyun kaç onu bilmen lazım hangisine giriyosun ben kitabı aldım ama 20 kılo verirken ben öğrendim artık ihtiyaç olmaz diye başkasına verdim kitabı ama hiç düşünmedim ya durursa diye yeni almam lazım kitabı tekrar ama çoğunu ezberime almışım vermen gereken kilo azmış ne mutlu sana burayıda nette dolaşırken keşfettimüye oldum hemen .

Back