- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.121
Benim boyum !.65 kilom 58 ama 54 olsam daha rahat olcam. o yuzden bunu uygulamayı düşünuyorum ama sonuç aalabılırmıyım sonucta kılo ne kadar az ise o kadar wermesi zor oluyor.ben sadece bu sebze saymaama olayını anlııyamamıstım aydınlandım teşekkür ederimcanım kaç kilosun buyun kaç onu bilmen lazım hangisine giriyosun ben kitabı aldım ama 20 kılo verirken ben öğrendim artık ihtiyaç olmaz diye başkasına verdim kitabı ama hiç düşünmedim ya durursa diye yeni almam lazım kitabı tekrar ama çoğunu ezberime almışım vermen gereken kilo azmış ne mutlu sana burayıda nette dolaşırken keşfettimüye oldum hemen .
bende teşekkür ederim bence edersin sonuç alırsın ben yemeklerimi ayça kayanın dediği gibi unlu yağlı kızartmalarıda hayatımdan çıkardım birde onun tarifleri gibi yapıyorum ve kadın harika yemekleride mükemmel oluyo bu işi biliyo sıkılmıyosunda..Benim boyum !.65 kilom 58 ama 54 olsam daha rahat olcam. o yuzden bunu uygulamayı düşünuyorum ama sonuç aalabılırmıyım sonucta kılo ne kadar az ise o kadar wermesi zor oluyor.ben sadece bu sebze saymaama olayını anlııyamamıstım aydınlandım teşekkür ederim
Merhaba canım . Umarım veririz kiloları teşekkürler kitap için.merhaba papatya bende yeni gelen üyeyim inşallah birbirimize desteğimizle bizde zayıflayalım bu sene kolay gelsin kitabın hayırlı olsun..
kızlaar dondurma tam olarak neye eşit? kitaptaki dondurma resminin altında 1 tahıl + 1 süt yazıyor fakat resimde 2 top dondurma var. 2 top dondurma mı buna eşit yoksa 1 top dondurma mı
Çok güzel başarabilmen ben bıraz zorlanıyorum eşim boğazına çok düşkün ona yapınca gidiyor ipin ucubende teşekkür ederim bence edersin sonuç alırsın ben yemeklerimi ayça kayanın dediği gibi unlu yağlı kızartmalarıda hayatımdan çıkardım birde onun tarifleri gibi yapıyorum ve kadın harika yemekleride mükemmel oluyo bu işi biliyo sıkılmıyosunda..
Teşekkür ederim tatlım. Bende 4232 yapıyorum canım paylaşırım Tabi ki de. boy:150-165 kilo 55-65 arasında veya boy:165-180 kilo 65 80 arasındaysa 4232 yapıyoruz. 4tahıl 2et 3süt 2meyve ve de 3yağ hakkımız var2 top dondurma (1S 1T) canım papatya
bişey rica etsem zahmet olmazsa 4232 diyetini paylaşırmısın boy ve kiloyla birlikte..
onu sorma sevval hanım onunda çaresi var yemeği yapıyorum kendime ayırıyorum en son tadını onlara göre uyduruyorum yağı tuzunu ona göre koyuyorum ama başarıncada o kadar mutlu oluyorsun ki kendimi tebrik ediyorum ben diyetisyenede gittim verdim geri aldım ama bu yöntemde çaresini buldum ayça hanımın bir sözü var o aklıma geliyor bir lokmada bir on lokmada aynı tat 3 lokmadan sonra aynı devam eder diyor. hemen aklıma o geliyor birde bunun başka yolu yok kilolardan kurtulmanın aklınla hareket edecen mantığınla duygularınla deil....Çok güzel başarabilmen ben bıraz zorlanıyorum eşim boğazına çok düşkün ona yapınca gidiyor ipin ucu(((
papatya merak ettim canım yaşınız kaç ben hepinizden yaşım fazla herhal ben buna girmiyorum bu sayıya benim boyum 1.56kilom 87 ablam sanada zahmet oluyor ama kitabıda yeniden temin etmek için kadıköye gitmem gerekiyor bana bakarmısın ben 5333le verdim şimdi veremiyorum bunun mantığını anlayamadım bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilirmi nasıl düşürecem ve nasıl yapacamyoksa 5333lemi gidecem yada ablam bişey okudum 4333diye böyle bişey varmı kitabında ya bir hayır edeyim dedim kitabı verince kendim mağdur oldumTeşekkür ederim tatlım. Bende 4232 yapıyorum canım paylaşırım Tabi ki de. boy:150-165 kilo 55-65 arasında veya boy:165-180 kilo 65 80 arasındaysa 4232 yapıyoruz. 4tahıl 2et 3süt 2meyve ve de 3yağ hakkımız var
Merhaba canim sizin boyunuza ve kilonuza 53333 uyuyorbende 87 den 77 ye 53333 le verdim ama kilo verme hiziniz dustuyse tahili 4 e dusurebilirsiniz sorun olmaz diye dusunuyorum bide meyve hakkinizi sabah uyaninca ve kahvaltidan sonra yiyin bende cok ise yaradi.ikindi ve gece ara ogununde de sut hakkindan kullanmayi dene bi bakalim kolay gelsin hepimize:)papatya merak ettim canım yaşınız kaç ben hepinizden yaşım fazla herhal ben buna girmiyorum bu sayıya benim boyum 1.56kilom 87 ablam sanada zahmet oluyor ama kitabıda yeniden temin etmek için kadıköye gitmem gerekiyor bana bakarmısın ben 5333le verdim şimdi veremiyorum bunun mantığını anlayamadım bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilirmi nasıl düşürecem ve nasıl yapacamyoksa 5333lemi gidecem yada ablam bişey okudum 4333diye böyle bişey varmı kitabında ya bir hayır edeyim dedim kitabı verince kendim mağdur oldum
..
Ablacim satir atlatmak icin telden giriyosan sola dogru ok isareti varya klavyedeki enter gibi ona basinca satir atliyor.evet ablam inşallah veririm çok hevesliyim yarım saat yürüyorum zaten hergün o tatlıyı sorma bende ayça kaya tatlı tariflerini yapıyorum ama sorma dün dayanamadım iki porsiyon yedim ama karar verdim onuda yapmıcam kayısı kakoya batırıp yiyecem elmeyı da öyle muzuda öyle yapmıştım önceden hiç olmazsa porsiyon kontrolü olur inşallah bu sene yetmişleri görelimyoksa eski kilolara geliriz gene nehir bişey soracam ablam yazıp mesela alta nasıl geçiyosunuz ben yapamadım yazılar birbirine girdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?