- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.181
3 eylül 58.2
4 eylül?
5 eylül 57.2
6 eylül 56.9
7 eylül 56.6
8 eylül 56.2
9 eylül ?
4 eylül?
5 eylül 57.2
6 eylül 56.9
7 eylül 56.6
8 eylül 56.2
9 eylül ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaşlar bu kalori dauma ile 2 haftada 4 kilo verdim 75 ile başlamıştım şuan 70.9 um .aslında yavaş yavaş oldun istiyorum ams kilo fazla olunca ilk haftalar biraz çabuk gidiyor sonra yavaşlar sanırım haftada 1 kilo çok iyi aslında. Telefonuma bir diyet programı indirdim her yediğimi mutlaka ekliyorum orda kalorileri de var su egzersiz hepsini ekliyorum . Akşama doğru bakıyorum kalori aştıysam akşam yemeğini salata ve meyveyle geçiştiriyotum. Ve 7 den sonra su dışında bişey yemiyorum . İnş hedefim 60 boyum 166 slm herkese
Önemli değil canım kullanışlı oluyor öyleBen silip tekrar yuklemeyi dusunememistim. Mantikli. Hemen deniyorum. Teşekkürler
3 eylül 58.2
4 eylül?
5 eylül 57.2
6 eylül 56.9
7 eylül 56.6
8 eylül 56.2
9 eylül 56.3
10 eylül 55.6
yarın biraz fazla çıkarım galiba akşam davetliyim yarın sabah tartılmasammı acaba
bu kez daha hızlı verebildim bayanlar nedeni ne bilmiyorum belki vünyem tatilde çok yemeye alışrığı için şaşırtma oldu yada her zaman ev yemeğimden azda olsa onu yerdim ama bu kez kendime ayrı menüler yaptım belki onda bilmiyorum iki gündür kabak ve patlıcan kurutmuştum onu haşlayıp sarımsaklı yogrutla onu yiyordum falan bu günde salata yapıp içine 2 kaşık barbunya ekledim tabiki bol ayran gün içinde süt ufaka kaçamaklarım oldu ama abrtmadan
önemli olan sağlığın canım.ilaçlarını iç.bir yandan da diyetini yap.ikisi bir arada zorlar seni.belki kilo veremezsin ama almaz veya az alırsın.sıkma sakın canını.Mrb. Kızlar.
Uzun bir ardan sonra yine geldim.selalmazım,ayşem,nehirim de gelmişler,hoşgelmişler.demirbaşlar tamamlanmış yani :) artı yeni üyeler olmuş,çok güzel hoşgeldiniz kızlar. Ah kızlar keşke yakın olsaydık be oturup dertleşirdik o kadfr çok anlatacak şeyim varki.nasıl başlasam bilmiyorum ama kısaca özetleyeceğim.ramazan öncesi diyetisyene gitmiştim ya 56 kiloyken,sizlerede demiştim hatta, sonra bayramla birleşen 15 günlük yıllık izin tatili derken dilek oldumu 59 (
neyse geldiğim gibi hemen gittim 2. görüşmeye, çünkü ramazanda falan gitmemiştim hiç.bana liste falan verdi,çok bozmadan yaptım 3 hafta sonra 3. Görüşmeye gittim ve koskoca 3 haftada sadece 600 gr vermişim ve 1.8 kilo yağ oranım artmış, nasıl oluyorsa…bana yine liste verdi 3 hafta sonra 4. Son görüşmeme gidecem.ama bu arda kilo veremem 3 hafta boyunca her öğlen çorba içecek olmam ve dediklerini düşündükçe artı o gittiğimdeki soğuk nevale, çok bilmiş hali beni iyice soğuttu.düşünsenize bir görüşmede yağlanma yapar diyip meyvemi 2 porsiyondan fazla veremem derken sonraki görüşmede 4 pors. Verdi.,sorduğumda o listeye göre o, bu listeye göre bu uygun dedi.yahu bu meyve yağlandırıyorsa her zamna yağlandırır.neyse yani bir görüşme hakkım daha var,hatta ayın 27sinde.ama bu arda kadın hast. İle ilgili bir problemim çıktı ve şuan hormonlarımı bozan,beni şişiren,iştahımı açan, ruh halimi boazan bir ilaç kullanıyorum.2 gündür çok fena moralim bozuk.ben geçen yıl burada sayarak kilo veriyordum acaba diyeti bırakıp,(diyetisyen görüşmesini de zaten ertelemem lazım şimdiden şiştim bile ilaçtan, bu halde boşu boşuna gitmem)yine sayarak beslensem yine kilo veririmiyim, ya bi aralar 52.5 bile görmüştüm burada offf ya çok moralim bozuk kızlar, yine yapamazmıyım acaba,tırsak kedi gibiyim, kendimden korkuyorum kilo alıp aşıp aşıp gididcem diye.birde şuan iştahım çok açık ya,öyle saldırganımki.ayyy çok uzun olmuş,çok sıktım sizi((
Kızlar ne yapayım bana akıl verin ya,burada sayarak zayıflamak istiyorum ama kendime güvenim sıfır. Yapabilirmiyim ki????
beni tanıyorsunuz, çok zor gidiyor ya kilola
Hayırlısı olsun canım..nasıl büyük bir heyecan yaşamışsındır kim bilir.izmirin neresindensin?selam kızlar çok uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum yaklaşık tam 2 ay oldu yazmayalı.sevgili dilek ayşe gelmiş dedin ya o ben değilim farklı bir ayse galiba neyse bende sizi çok özledim valla ama bu aralar çok yoğunum kızım okula başladı.birde sınıf annesi seçildim üzerine tüm günüm okulda geçiyor valla ama yarın bende tekrar başlıyorum fırsat buldukça mutlaka yazacağım.birde sevgili selalmaz sen öğretmen olduğundan daha iyi bilirsin bizim öğretmen sınıf annelerini hiç yanından ayırmıyor hatta öğreteceği harfleri bile sınıfta biz yardım edecekmişiz çocuklara gerçekten müfredatta da böyle bir şey var mı merak ettim şimdiden teşekkürler canım :)
Hayirli olsun canim kizin okula baslamis masallah ona sinif annesi secilmissin sanada basarilar canim cok zor bi surec allah kolayliklar versin.selam kızlar çok uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum yaklaşık tam 2 ay oldu yazmayalı.sevgili dilek ayşe gelmiş dedin ya o ben değilim farklı bir ayse galiba neyse bende sizi çok özledim valla ama bu aralar çok yoğunum kızım okula başladı.birde sınıf annesi seçildim üzerine tüm günüm okulda geçiyor valla ama yarın bende tekrar başlıyorum fırsat buldukça mutlaka yazacağım.birde sevgili selalmaz sen öğretmen olduğundan daha iyi bilirsin bizim öğretmen sınıf annelerini hiç yanından ayırmıyor hatta öğreteceği harfleri bile sınıfta biz yardım edecekmişiz çocuklara gerçekten müfredatta da böyle bir şey var mı merak ettim şimdiden teşekkürler canım :)
Hosgeldin dilekcim ben tekrar basaracagina eminim bunu daha once yaptin simdide yapabilirsin yeme duzenini oturtursan basarirsin onemli olan karar vermek bide meyveyi gec saatte yeme canim saat 3 e kadar meyve olayini bitir gercekten yaglandiriyor en azindan istedigin kiloya gelene kadar gec saatte yeme derim ben.Mrb. Kızlar.
Uzun bir ardan sonra yine geldim.selalmazım,ayşem,nehirim de gelmişler,hoşgelmişler.demirbaşlar tamamlanmış yani :) artı yeni üyeler olmuş,çok güzel hoşgeldiniz kızlar. Ah kızlar keşke yakın olsaydık be oturup dertleşirdik o kadfr çok anlatacak şeyim varki.nasıl başlasam bilmiyorum ama kısaca özetleyeceğim.ramazan öncesi diyetisyene gitmiştim ya 56 kiloyken,sizlerede demiştim hatta, sonra bayramla birleşen 15 günlük yıllık izin tatili derken dilek oldumu 59 (
neyse geldiğim gibi hemen gittim 2. görüşmeye, çünkü ramazanda falan gitmemiştim hiç.bana liste falan verdi,çok bozmadan yaptım 3 hafta sonra 3. Görüşmeye gittim ve koskoca 3 haftada sadece 600 gr vermişim ve 1.8 kilo yağ oranım artmış, nasıl oluyorsa…bana yine liste verdi 3 hafta sonra 4. Son görüşmeme gidecem.ama bu arda kilo veremem 3 hafta boyunca her öğlen çorba içecek olmam ve dediklerini düşündükçe artı o gittiğimdeki soğuk nevale, çok bilmiş hali beni iyice soğuttu.düşünsenize bir görüşmede yağlanma yapar diyip meyvemi 2 porsiyondan fazla veremem derken sonraki görüşmede 4 pors. Verdi.,sorduğumda o listeye göre o, bu listeye göre bu uygun dedi.yahu bu meyve yağlandırıyorsa her zamna yağlandırır.neyse yani bir görüşme hakkım daha var,hatta ayın 27sinde.ama bu arda kadın hast. İle ilgili bir problemim çıktı ve şuan hormonlarımı bozan,beni şişiren,iştahımı açan, ruh halimi boazan bir ilaç kullanıyorum.2 gündür çok fena moralim bozuk.ben geçen yıl burada sayarak kilo veriyordum acaba diyeti bırakıp,(diyetisyen görüşmesini de zaten ertelemem lazım şimdiden şiştim bile ilaçtan, bu halde boşu boşuna gitmem)yine sayarak beslensem yine kilo veririmiyim, ya bi aralar 52.5 bile görmüştüm burada offf ya çok moralim bozuk kızlar, yine yapamazmıyım acaba,tırsak kedi gibiyim, kendimden korkuyorum kilo alıp aşıp aşıp gididcem diye.birde şuan iştahım çok açık ya,öyle saldırganımki.ayyy çok uzun olmuş,çok sıktım sizi((
Kızlar ne yapayım bana akıl verin ya,burada sayarak zayıflamak istiyorum ama kendime güvenim sıfır. Yapabilirmiyim ki????
beni tanıyorsunuz, çok zor gidiyor ya kilolarım. ya hiç gitmezse....