teşekkür ederim canım evet bunu deneyebilirim aydınlattığınız için teşekkür ederim tahılı düşüreyim ozaman çünkü moralim bozuluyor veremeyince birde hareketimi artırmayı deneyeceğim daha vermek istiyorum çünkü diyabet riski var çünkü kilo nedeniyle ara öğünde akşamdan sonra doktorum kesinlikle meyveyi önermedi zaten süt veya yoğurt önerdi ,ya arkadaşlar sizinde çok zayıfladın daha fazla verirsen hasta olursun diyormu yakın çevreniz ya bana daha fazla verme diyolar oysa kilom 88.500. bazen menümüde paylacagım birbirimize fikir olur birde yanlışlarımızı buluruz arkadaşlar sizlerde paylaşırsanız memnun olurum . sabah:2dilim ekmek kepek 1dilim peynir 5 tane zeytin domates salatalık 1 er tane acık çay ...2tahıl 1et 1yağ ara 1 çay bardağı üzüm 1çay bardağı süt 1meyve yarım süt oldu hakkım . öğlen 3 köfte salata 1kase yoğurt 1dilim ekmek salata bazen 1tatlı kaşığı yagı eklemiyorum1 et, 1süt ,1tahıl, 1yag , ara 3 badem 1dilim ekmek 1bardak ayran.,1yag ,1 tahıl ,1süt . akşam 5yemek kaşığı sebze yemeği bezelye salata 1dilim ekmek 2tahılyarım et .. ara 1bardak ayran yarım süt ..