• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

canım kaç kilosun buyun kaç onu bilmen lazım hangisine giriyosun ben kitabı aldım ama 20 kılo verirken ben öğrendim artık ihtiyaç olmaz diye başkasına verdim kitabı ama hiç düşünmedim ya durursa diye yeni almam lazım kitabı tekrar ama çoğunu ezberime almışım vermen gereken kilo azmış ne mutlu sana burayıda nette dolaşırken keşfettimüye oldum hemen .
Benim boyum !.65 kilom 58 ama 54 olsam daha rahat olcam. o yuzden bunu uygulamayı düşünuyorum ama sonuç aalabılırmıyım sonucta kılo ne kadar az ise o kadar wermesi zor oluyor.ben sadece bu sebze saymaama olayını anlııyamamıstım aydınlandım teşekkür ederim

Benim boyum !.65 kilom 58 ama 54 olsam daha rahat olcam. o yuzden bunu uygulamayı düşünuyorum ama sonuç aalabılırmıyım sonucta kılo ne kadar az ise o kadar wermesi zor oluyor.ben sadece bu sebze saymaama olayını anlııyamamıstım aydınlandım teşekkür ederim
bende teşekkür ederim bence edersin sonuç alırsın ben yemeklerimi ayça kayanın dediği gibi unlu yağlı kızartmalarıda hayatımdan çıkardım birde onun tarifleri gibi yapıyorum ve kadın harika yemekleride mükemmel oluyo bu işi biliyo sıkılmıyosunda..

kızlaar dondurma tam olarak neye eşit? kitaptaki dondurma resminin altında 1 tahıl + 1 süt yazıyor fakat resimde 2 top dondurma var. 2 top dondurma mı buna eşit yoksa 1 top dondurma mı :KK64::KK64:

bende teşekkür ederim bence edersin sonuç alırsın ben yemeklerimi ayça kayanın dediği gibi unlu yağlı kızartmalarıda hayatımdan çıkardım birde onun tarifleri gibi yapıyorum ve kadın harika yemekleride mükemmel oluyo bu işi biliyo sıkılmıyosunda..
Çok güzel başarabilmen ben bıraz zorlanıyorum eşim boğazına çok düşkün ona yapınca gidiyor ipin ucu:((((

2 top dondurma (1S 1T) canım papatya
bişey rica etsem zahmet olmazsa 4232 diyetini paylaşırmısın boy ve kiloyla birlikte..
Teşekkür ederim tatlım. Bende 4232 yapıyorum canım paylaşırım Tabi ki de. boy:150-165 kilo 55-65 arasında veya boy:165-180 kilo 65 80 arasındaysa 4232 yapıyoruz. 4tahıl 2et 3süt 2meyve ve de 3yağ hakkımız var

Çok güzel başarabilmen ben bıraz zorlanıyorum eşim boğazına çok düşkün ona yapınca gidiyor ipin ucu:KK43:(((
onu sorma sevval hanım onunda çaresi var yemeği yapıyorum kendime ayırıyorum en son tadını onlara göre uyduruyorum yağı tuzunu ona göre koyuyorum ama başarıncada o kadar mutlu oluyorsun ki kendimi tebrik ediyorum ben diyetisyenede gittim verdim geri aldım ama bu yöntemde çaresini buldum ayça hanımın bir sözü var o aklıma geliyor bir lokmada bir on lokmada aynı tat 3 lokmadan sonra aynı devam eder diyor. hemen aklıma o geliyor birde bunun başka yolu yok kilolardan kurtulmanın aklınla hareket edecen mantığınla duygularınla deil....

Selamlar kizlar bu aralar ipi ucu kacti oglum azi dislerini cikariyor cok mizmiz beni cok yoruyor aksam da piilim bitiyor burayi da bayadir ihmal ettim ama yok burayi ihmal edince diyet kalmiyor tatile cikana kadar gunluk menu paylasicam ama esas diyete 15 eylulde basliycam

Yeni katilan arkadaslar olmus cok sevindim hosgeldiniz hepiniz

Teşekkür ederim tatlım. Bende 4232 yapıyorum canım paylaşırım Tabi ki de. boy:150-165 kilo 55-65 arasında veya boy:165-180 kilo 65 80 arasındaysa 4232 yapıyoruz. 4tahıl 2et 3süt 2meyve ve de 3yağ hakkımız var
papatya merak ettim canım yaşınız kaç ben hepinizden yaşım fazla herhal ben buna girmiyorum bu sayıya benim boyum 1.56kilom 87 ablam sanada zahmet oluyor ama kitabıda yeniden temin etmek için kadıköye gitmem gerekiyor bana bakarmısın ben 5333le verdim şimdi veremiyorum bunun mantığını anlayamadım bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilirmi nasıl düşürecem ve nasıl yapacamyoksa 5333lemi gidecem yada ablam bişey okudum 4333diye böyle bişey varmı kitabında ya bir hayır edeyim dedim kitabı verince kendim mağdur oldum
..

papatya merak ettim canım yaşınız kaç ben hepinizden yaşım fazla herhal ben buna girmiyorum bu sayıya benim boyum 1.56kilom 87 ablam sanada zahmet oluyor ama kitabıda yeniden temin etmek için kadıköye gitmem gerekiyor bana bakarmısın ben 5333le verdim şimdi veremiyorum bunun mantığını anlayamadım bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilirmi nasıl düşürecem ve nasıl yapacamyoksa 5333lemi gidecem yada ablam bişey okudum 4333diye böyle bişey varmı kitabında ya bir hayır edeyim dedim kitabı verince kendim mağdur oldum
..
Merhaba canim sizin boyunuza ve kilonuza 53333 uyuyorbende 87 den 77 ye 53333 le verdim ama kilo verme hiziniz dustuyse tahili 4 e dusurebilirsiniz sorun olmaz diye dusunuyorum bide meyve hakkinizi sabah uyaninca ve kahvaltidan sonra yiyin bende cok ise yaradi.ikindi ve gece ara ogununde de sut hakkindan kullanmayi dene bi bakalim kolay gelsin hepimize:)

teşekkür ederim canım evet bunu deneyebilirim aydınlattığınız için teşekkür ederim tahılı düşüreyim ozaman çünkü moralim bozuluyor veremeyince birde hareketimi artırmayı deneyeceğim daha vermek istiyorum çünkü diyabet riski var çünkü kilo nedeniyle ara öğünde akşamdan sonra doktorum kesinlikle meyveyi önermedi zaten süt veya yoğurt önerdi ,ya arkadaşlar sizinde çok zayıfladın daha fazla verirsen hasta olursun diyormu yakın çevreniz ya bana daha fazla verme diyolar oysa kilom 88.500. bazen menümüde paylacagım birbirimize fikir olur birde yanlışlarımızı buluruz arkadaşlar sizlerde paylaşırsanız memnun olurum . sabah:2dilim ekmek kepek 1dilim peynir 5 tane zeytin domates salatalık 1 er tane acık çay ...2tahıl 1et 1yağ ara 1 çay bardağı üzüm 1çay bardağı süt 1meyve yarım süt oldu hakkım . öğlen 3 köfte salata 1kase yoğurt 1dilim ekmek salata bazen 1tatlı kaşığı yagı eklemiyorum1 et, 1süt ,1tahıl, 1yag , ara 3 badem 1dilim ekmek 1bardak ayran.,1yag ,1 tahıl ,1süt . akşam 5yemek kaşığı sebze yemeği bezelye salata 1dilim ekmek 2tahılyarım et .. ara 1bardak ayran yarım süt ..

ay ayça kaya diyoya yazın diye bak benim tahılım fazla olmuş ekmeğin bir dilimini kaldırmam lazım hatta iki dilimi buna göre :110: ..

Evet ablacim diyetinize spor da ilave ederseniz cok guzel sonuclar alirsiniz bir hafta isi siki tutup sonucunu alinca insan diyete daha siki sariliyor bende yeni yeni toparlamaya calisiyorum
Esim izine ayriliyor bugun ama ben tatli vs turevleri yemessem zaten bu is tamamdir:rolleyes:

evet ablam inşallah veririm çok hevesliyim yarım saat yürüyorum zaten hergün o tatlıyı sorma bende ayça kaya tatlı tariflerini yapıyorum ama sorma dün dayanamadım iki porsiyon yedim ama karar verdim onuda yapmıcam kayısı kakoya batırıp yiyecem elmeyı da öyle muzuda öyle yapmıştım önceden hiç olmazsa porsiyon kontrolü olur inşallah bu sene yetmişleri görelimyoksa eski kilolara geliriz gene nehir bişey soracam ablam yazıp mesela alta nasıl geçiyosunuz ben yapamadım yazılar birbirine girdi ..o_O

Son düzenleme:
evet ablam inşallah veririm çok hevesliyim yarım saat yürüyorum zaten hergün o tatlıyı sorma bende ayça kaya tatlı tariflerini yapıyorum ama sorma dün dayanamadım iki porsiyon yedim ama karar verdim onuda yapmıcam kayısı kakoya batırıp yiyecem elmeyı da öyle muzuda öyle yapmıştım önceden hiç olmazsa porsiyon kontrolü olur inşallah bu sene yetmişleri görelimyoksa eski kilolara geliriz gene nehir bişey soracam ablam yazıp mesela alta nasıl geçiyosunuz ben yapamadım yazılar birbirine girdi ..o_O
Ablacim satir atlatmak icin telden giriyosan sola dogru ok isareti varya klavyedeki enter gibi ona basinca satir atliyor.

Insallah yeniyila en az 10 kilo vermis olarak gireriz :D

1dilim ekmek
1.5yumurta 1dilim peynırlı omlet domates salatalık
1elme .1incir1ç y b ayran
4köfte 5yemek kaşığı sebze 1dilim ekmek
2ceviz 2fincan çay
sebze haşlaması 1kase yoğurt 1dilim ekmek
1bardak ayran..
bu günkü menüm bu kadar
2 litrede su 40 dk yürüyüş ...

Selam kizlar ;
Bu haftayediklerime cok dikkat edemedim ama yinede kilo almamisim kosturmacali bi haftaydi.
Kilom:76.500

ne mutlu sana nehir ablam bende daha sıkı tutmaya başladım bugün 88 250hiç inmiyodu daha alıyordum
bende 70leri görebilecekmiyim acaba ..

Back