- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.081
Selam kızlar! Bugün hiç utanmadım tam 9 tane midye yedim.ohhhhh canıma comcom ne diyim yaptım işte
Iyi aksamlar kizlar bugun oglen gibi basim dondu elim ayagim titredi oruca niyetlenmemistim de kendimi cok kotu hissettim bide disari cikmam gerekiyordu kendimde o gucu hissetmedim bugun oruc degildim maalesef ve sonraasinda resmen gozum dondu sagliksiz ne varsa yedim midem sanki cop tenekesi gibi zavalli midem nasil sindirecekse artik kesin 1 kilo almisimdir yani istahim cok acildi insallah tarin dengelerim:26:
(Nehircim geçmiş olsun)
Ben de dün babamın bir arkadaşına iftara davetli olduğumuz için baya azıttım. Ne yapıyoruz farkında mıyız kızlar bunu acilen telafi etmeliyiz Hepimize çok kızdım şuan. Ben utanmadan gittim bir de hesapladım. Şimdi rezil olmak için buraya yazmak istiyorum.
Dün:
3hurma (1M)
1 kepçe mercimek çorbası (1T)
2 lahmacun (4T 2E)
Salata
2 bardak ayran (2S)
1 dilim kadayıf (4T)
2 top dondurma (1S 1T)
2 dilim börek (4T)
Karpuz, üzüm (2M)
Toplamda: 13 tahıl, 2 et, 3 süt, 3 meyve.
Hadi kadayıfı yedin. Neden üstüne dondurma yiyorsun?? Hadi onu da yedin, börek?? Hadi onu da yedin. Bari meyve yeme! Ama kontrolü kaybettim resmen. Ve artık üzümü yerken midem bulandı ve çatlamak üzere olduğumu farkettim. Gözüm öyle açtı ki o kadar rahatsız olana kadar aslında doymuş olduğumu farkedemedim.
Neyse... Her hatanın bir telafisi var. Bugün de telafi menüm şöyleydi:
1 kepçe domates çorbası (1T)
2 şiş kebap (ekmeksiz, 2E)
1 kase yoğurt (1S)
Bol salata
İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt daha (1S)
Toplam 1 tahıl, 2 et, 2 süt, 0 meyve.
Hepimizin bir silkelenmesi gerekiyor canlarım