- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.101
tam tersine doktorumda verdiği liste 5 tahıla çıkıyor. Evet ilk bakışta böyle geliyor ama Ayça Kaya zaten her yediğinizi bir deftere yazın diyor tabiki bunlardan az yersen sorun olmuyor ama yazdığın zaman görüceksin ki aslında gün içinde küçük sandığımız şeyler birikince neler neler ediyor canım o 4 tahıl öyle çabuk doluyor ki.. ki ben 51 kiloyum ona rağmen bu diyete uymaya çalıştığımda zorlanıyorum bir kere eskiden kfeks yerken bile kaseyi dolduruyordum şimdi sadece 4 yemek yaşığı koymak bile neler farkettiğini gösteriyor bence :)
Günaydın kızlar bayram bitti ama ben halq yeme modundayim durmam lazim yoksa bu kadar verdigim kiloya yazik olacak
sabah cok kotuydum midem iflas etmiş vaziyetteydi.kilomu yarin yazip saymaya baslqyacagim menum
1biber dolmsi 4 kasik barbunya yoğurt salataara 2dl karpuz çeyrek bazlama
istahimi kapatmam lazim
herkese iyi pazarlar
Nehir34 harika kilo vermissin tebrikler
Selamlar bugün çok yoğun bir gündü. Saat 3e kadar birşey yemedim ama sonrasi fena acliktan gözüm dönmüş vaziyetteydim ve tartilmadim inşallah yarin sabah.tarti beni hayal kirikligina ugratmaz
Çok tesekkur ederım yanıtladıgın ıcın bu bılgı benı aydınlattı.Birde bu 4 3 3 3 le vermem gereken 4 kılo fazlalığım war werebılır mıyım?başlayamadım henuzde o yuzden soruyorum:)))sevval hanım daha önce paylaşım yapan arkadaşlar doymazsanız.. tabi hergün eşit olamıyor maalesef ama çok acıktıysan zorlandıysan yağsız salata yiyebilirsin istediğin kadar.. böyle açıklama yapmışlar ...Bide 8 kaşık az yağlı sebze de yiyebilirsin o sayılmıyor zaten 8 kaşık tok tutuyor demişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?