- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.981
Nehir34 evlilik yıldönümü nuz kutlu olsun nice yillara
bugunku menum
iftar hurma kuru fasulye salata çiğ köfte ezogelin çorba yogurt
ara karpuz
sahur
Menemen peynir zeytin ekmek salatalik ve suuuuuu
ev topluyorum 1hafta 10 gune kadar taşınıyorum çok zor oluyor
herkese hayirli iftarlar
Selam kizlar herkese hayirli iftarlar
Simdi tartildim 76.400 ciktim.
Iyi aksamlar kizlar
09.07.2014...76.300
10.07.2014...76.000 gr.
Sassy su bana cok iyi geldi kizlar icimi temizledi resmen iftar sonrasi bile 76.600 ciktim
Yarin artik 76 ya elveda deme vakti geldi sanirim yuppiiiiii
nehircim sassy su ne demek ki nasıl birşey acaba bana kendi nazarım değdi ve aynı kilo da kaldım
Tadi limonataya benziyo canim
Tarifi
7 bardak su
1 adet elma ince dilimlenmis
1 adet salatalik ince dilimlenmis
3 parmak ucu zencefil
2 adet cubuk tarcin
1 adet limon dilimlenmis
6-7 dal nane
1 bardak onceden demlenmis yesil cay
Butun malzemeleri karistirip bir gece dolapta bekleyiyoruz ertesi gun hepsini bitiriyoruz.harareti de aliyor .komposto niyetine ic canim cok faydasini gordum .
Aaa çok güzel bir şeye benziyor gerçekten. Dilimlediğimiz elma ve salatalığı da yiyor muyuz? Yoksa sadece suyu mu içiyoruz?
Bu arada kızlar bugün yediklerim:
İftar: 3 dilim kepek ekmeği (3T), 2 kibrit kutusu peynir (2E), sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk içeriyor, 2E heralde), karpuz (1M), domates, salatalık.
İftardan 2 saat sonra: 2 top dondurma (100 gram, 1T 1E) 1 salkım üzüm (1M).
Tuhaf bir gün oldu... 4 tahıl, 4 et, 1 süt, 2 meyve.
Esracim kahvalti yapmayi ozledin heralde tabi sahur yapmadigin icin dogaldir afiyet olsun canim
Sadece suyunu iciyorum ben ama ziyan olmasin dersen elma ve salataliklar yenilebilir.
Gobek cevresindeki yaglarida eritiyormus canim gerci sende benim kadar yag yoktur ama bolgesel zayiflamada etkiliymis canim bagirsaklarimi calistirdi valla cok rahatladim.
Bi gun wc ye cikmasam tartida istedigim gibi eksileri goremiyorum o yuzden cok canim sikiliyor iyi ki bu tarifi bulmusum aferin bana
Ama tabii ustune magnum mini yemesem iyi olucakti neyse meyveyle yer degistirdim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?