- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- 248
- Konu Sahibi BlackSwann
- #2.021
Kod:
Tatlım menemende yumurta olduğu için onu da et kabul ediyoruz aslında... Bugünlük et fazla oldu ama alıştıkça dengelersin, yardım ederim. Tahılın fazla olmasındansa proteinin fazla olması her zaman iyidir. Bu akşam yapman gereken tavuğu veya menemeni ye, ama ekmeği (ya da unlu şekerli herhangi bir şeyi) 2 dilimden fazla kesinlikle yeme. Eti aştık tahılı aşmayalım.
Tavuk az olunca patatesli tavuk yapmaya karar verdim.ayrıca menemene konan 1 ya da 2 yumurtanın hepsini aile fertleri tüketiyor ya bu yüzden bana bir et sayılması yanlış gelmişti kitabı okurken.şimdi hatırladım da sana diyim dedim.yanında da yoğurt,1 iki dilim ekmek olur.sanırım kitabı sürekli kurcalamalıyım ezberleyene kadar.ama sen elini çekme üstümden. bir de kitapta yazan bir şey çok komik geldi.dr 38-40 arasındadir ortalama.annesinin küçükken brokoli (diger sebzeleri de eklemiş) pişirdiğinı ve brokoliyi sevmediğini söylemiş.eskiden brokoli yoktu ki hayatımızda.son yıllarda girdi evimize.sen gençsindir belki ama ben o yaşlardayım ,biliyorum