• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Nehir34 evlilik yıldönümü nuz kutlu olsun nice yillara
bugunku menum
iftar hurma kuru fasulye salata çiğ köfte ezogelin çorba yogurt
ara karpuz
sahur
Menemen peynir zeytin ekmek salatalik ve suuuuuu
ev topluyorum 1hafta 10 gune kadar taşınıyorum çok zor oluyor
herkese hayirli iftarlar

Nehir34 evlilik yıldönümü nuz kutlu olsun nice yillara
bugunku menum
iftar hurma kuru fasulye salata çiğ köfte ezogelin çorba yogurt
ara karpuz
sahur
Menemen peynir zeytin ekmek salatalik ve suuuuuu
ev topluyorum 1hafta 10 gune kadar taşınıyorum çok zor oluyor
herkese hayirli iftarlar

Tesekkur ederim canim artik siradanlasti 10 yildan sonra adet yerini bulsun diye kutluyoruz

Tasinmak cok zor oluyor bende 13 senede 3 kere tasindim allah yardimcin olsun bu mubarek ayda daha da zor

Selam kizlar herkese hayirli iftarlar:56:

Simdi tartildim 76.400 ciktim.

Sanırım dün 76,5 tüm nehircim tebrik ederim :)

Benim bugün yediklerim:

İftar:

3 hurma (1M)
1 tabak yeşil mercimek yemeği (2T, 2E)
Bol salata
1 kase yoğurt (1S)

İftardan 2 saat sonra:

1 kase diyet sütlaç (1S, 1T)
1 küçük salkım üzüm (1M)

Toplamda 3 tahıl, 2 et, 2 süt, 2 meyve.

Selamlar baskülumude kaldirdim artik tartilamiyorum bugunku menum hemen hemen dunkuyle ayni.cok basim agriyor ve yoyrgunum

kızlar hepinize iyi akşamlar bilgisayarımı ablama verdiğim için bir kaç gündür yazamadım kusura bakmayın ama yine buradayım işte bugün annemleri iftara çağırmıştım ancak yazmaya fırsat bulabildim.öncelikle şunu söyleyeyim yazamadım diye hiç kaçamak yapmadım kızlar kilo bildirimimi yazayım;

03,07,2014 81,700 gr.
04,07,2014 81,600 gr.
05,07,2014 81,500 gr.
06,07,2014 81,400 gr.
07,07,2014 81,300 gr.
08,07,2014 81,200 gr.:34::34::34::34::34::34::34:

yaa valla şaka falan yaptığımı sanmayın kızlar hala hergün 100 gr. düşmeye devam ediyorum.valla bende inanamıyorum ama olay budur.ama şükür ki 100 gr.da olsa veriyorum bu da bir şeydir.

günaydın kızlar bir kaç günlük aradan sonra paylaşımlarımla yine aranızdayım işte bugünkü listem;

iftar:2 hurma,1 bardak su,1 kepçe çorba,4 kaşık bezelye yemeği,2 kaşık bulgur,1 kase komposto,2 kaşık yoğurt
sahur:kırmızı biber,lor peynir ve 1 yumurtayla yapılan omlet,domates,salatalık,1 dilim ekmek

kilo bildirimimi yine iftardan önce yazarım kızlar bakalım kaç çıkacak:44::44::44:

Selam kizlar aysecim hosgeldin cok istikrarli gidiyorsun masallah

Menu

3 ad hurma 2 bardak su
2 kepce ezogelin corba
6 kasik turlu yemegi
Kocaman kase semizotlu cacik
Salata
Visneli soda

Cay meyve

Sahur
Menemen
1 dilim ekmek
Domates peynir
15 kiraz 15 uzum
Bool su

Ayşecim sürersin valla darısı bize;)
Benimde menüm
sabah 2 dl ekmek 2 yumurta
Akşam 4 kaşık kuru fasülye 2 kaşık pilav ayran salata
Arada meyve
Dün iftara gittik adet haftamdayım ama yinede kaçamak yapmadım tatlıyı oğluma yedirdim;))

İyi akşamlar kızlar. Dün giremedim çünkü liseden kız arkadaşlarımın yanında kalmıştım. Sabahladık onlarla, iftarda sahurda beraberdik ve kekler börekler poaçalar kurabiyeler vs... Tahılın ucu öyle bir kaçtı ki anlatamam :26: Ben de bugün dengelemeye çalıştım...

İftarda:

1 tabak etli taze fasülye (1E)
1 kase yoğurt (1S)

İftardan 2 saat sonra:

1 avuç antep fıstığı (tuzsuz) (Bu sanırım 1 Yağ)
Kavun, karpuz (2 M)
1 kase yoğurt (1S)

Şimdi: Sütlü kahve. (1S)

Totalde: 0 tahıl, 1 et, 3 süt, 2 meyve. (yağı normalde hesaplamıyorum ama bugün fıstık yediğimden fasülyeyle beraber 2 yağ yapar sanırım) umarım dünün kaçamağını biraz telafi etmişimdir. Ayça kaya kaçamaklardan sonra süt grubunu artırın dediği için tahıl alacağıma 2 kase yoğurt yedim. :31:

günaydın kızlar dün akşam o kadar susamıştım ki iftardan önce tartılmayı bile unuttum :17::17::17: ama bu akşam mutlaka tartılacağım bugünkü listem ise dünkünün aynı çünkü yemeğim var.

Selamlar
iftarda dışarı da yiyeceğim ve abartmqyacagim sahur da kiymali yumurta sakatalikzeytin domates 1dl ekmek karpuz
Herkese hayirli ramazanlar

Selam kizlar menum

Iftar 3 hurma 2 bardak su
1 tabak kiymali yesil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
Salata semizli cacik

1 kase meyve salatasi (kavun armut kayisi uzum)
1 kase yogurt

Sahur
Tost
Sutlu kahve
Boll su

Dun sasy suya basladim bakalim faydasi olucakmi cunku 76 -76.5 arasi gidip geliyorum:44:

Iyi aksamlar kizlar

09.07.2014...76.300
10.07.2014...76.000 gr.

Sassy su bana cok iyi geldi kizlar icimi temizledi resmen iftar sonrasi bile 76.600 ciktim
Yarin artik 76 ya elveda deme vakti geldi sanirim yuppiiiiii:21::21::21::21:

Iyi aksamlar kizlar

09.07.2014...76.300
10.07.2014...76.000 gr.

Sassy su bana cok iyi geldi kizlar icimi temizledi resmen iftar sonrasi bile 76.600 ciktim
Yarin artik 76 ya elveda deme vakti geldi sanirim yuppiiiiii:21::21::21::21:

nehircim sassy su ne demek ki nasıl birşey acaba bana kendi nazarım değdi ve aynı kilo da kaldım:50::50::50::50:

nehircim sassy su ne demek ki nasıl birşey acaba bana kendi nazarım değdi ve aynı kilo da kaldım:50::50::50::50:

Tadi limonataya benziyo canim
Tarifi
7 bardak su
1 adet elma ince dilimlenmis
1 adet salatalik ince dilimlenmis
3 parmak ucu zencefil
2 adet cubuk tarcin
1 adet limon dilimlenmis
6-7 dal nane
1 bardak onceden demlenmis yesil cay
Butun malzemeleri karistirip bir gece dolapta bekleyiyoruz ertesi gun hepsini bitiriyoruz.harareti de aliyor .komposto niyetine ic canim cok faydasini gordum .

Tadi limonataya benziyo canim
Tarifi
7 bardak su
1 adet elma ince dilimlenmis
1 adet salatalik ince dilimlenmis
3 parmak ucu zencefil
2 adet cubuk tarcin
1 adet limon dilimlenmis
6-7 dal nane
1 bardak onceden demlenmis yesil cay
Butun malzemeleri karistirip bir gece dolapta bekleyiyoruz ertesi gun hepsini bitiriyoruz.harareti de aliyor .komposto niyetine ic canim cok faydasini gordum .

Aaa çok güzel bir şeye benziyor gerçekten. Dilimlediğimiz elma ve salatalığı da yiyor muyuz? Yoksa sadece suyu mu içiyoruz?

Bu arada kızlar bugün yediklerim:

İftar: 3 dilim kepek ekmeği (3T), 2 kibrit kutusu peynir (2E), sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk içeriyor, 2E heralde), karpuz (1M), domates, salatalık.

İftardan 2 saat sonra: 2 top dondurma (100 gram, 1T 1E) 1 salkım üzüm (1M).

Tuhaf bir gün oldu... 4 tahıl, 4 et, 1 süt, 2 meyve.

Aaa çok güzel bir şeye benziyor gerçekten. Dilimlediğimiz elma ve salatalığı da yiyor muyuz? Yoksa sadece suyu mu içiyoruz?

Bu arada kızlar bugün yediklerim:

İftar: 3 dilim kepek ekmeği (3T), 2 kibrit kutusu peynir (2E), sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4-5 dilim sucuk içeriyor, 2E heralde), karpuz (1M), domates, salatalık.

İftardan 2 saat sonra: 2 top dondurma (100 gram, 1T 1E) 1 salkım üzüm (1M).

Tuhaf bir gün oldu... 4 tahıl, 4 et, 1 süt, 2 meyve.

Esracim kahvalti yapmayi ozledin heralde tabi sahur yapmadigin icin dogaldir afiyet olsun canim

Sadece suyunu iciyorum ben ama ziyan olmasin dersen elma ve salataliklar yenilebilir.
Gobek cevresindeki yaglarida eritiyormus canim gerci sende benim kadar yag yoktur ama bolgesel zayiflamada etkiliymis canim bagirsaklarimi calistirdi valla cok rahatladim.
Bi gun wc ye cikmasam tartida istedigim gibi eksileri goremiyorum o yuzden cok canim sikiliyor iyi ki bu tarifi bulmusum aferin bana :46::46::46:

Ama tabii ustune magnum mini yemesem iyi olucakti neyse meyveyle yer degistirdim artik.

Esracim kahvalti yapmayi ozledin heralde tabi sahur yapmadigin icin dogaldir afiyet olsun canim

Sadece suyunu iciyorum ben ama ziyan olmasin dersen elma ve salataliklar yenilebilir.
Gobek cevresindeki yaglarida eritiyormus canim gerci sende benim kadar yag yoktur ama bolgesel zayiflamada etkiliymis canim bagirsaklarimi calistirdi valla cok rahatladim.
Bi gun wc ye cikmasam tartida istedigim gibi eksileri goremiyorum o yuzden cok canim sikiliyor iyi ki bu tarifi bulmusum aferin bana :46::46::46:

Ama tabii ustune magnum mini yemesem iyi olucakti neyse meyveyle yer degistirdim artik.

Evet nehircim kahvaltı yapmayı çok özlemiştim bir de benim en sevdiğim öğün kahvaltıdır :56:

Göbekte çok sorunum yok tatlım ama wc için belki ben de deneyebilirim bir de gerçekten lezzetli ve sağlıklı bir şeye benziyor çok aklıma yattı... Magnum miniyi de kafana takma miniymiş zaten, ödülün olmuş olsun :))

Back