- Konu Sahibi femmepetal
gerçekten benim de aklıma takıldı 1 kutu aspirin çok değil mi? yan etkisi olmuyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Arkadaşlar
Ben iki kişinin tavsiyesi ile Kerosal Krem kullanmaya başladım. 2 haftadır kullanıyorum. Uzun vadede etkili oluyormuş. Benim ayağımın altı olduğu gibi nasır( genetik)
merhaba elasu.. bu şu sally hansonun kremi mi ? o ise ben onu her gün kullanıyorum. hiç bir işe yaramıyorrr
peki ne kadar tuttun ayağında - gerçekten sadece 1 dakika mı ? ben 5 dakika falan tutuyorum... sabah akşam mı yaptın ? sonrasında bir şey yaptın mı ?canım evet aynı krem sanırım ama inan ki bana çok etkili geldi iki günde nasırları dışarı attı.bir kaç arkadaşımda daha oldu onlarada verdim onlarda aynı sonucu aldılar inan çok şaşırdım ayaklarım tertemiz oldu nasırla yaşamanın ne olduğunu çok iyi bilirim her nasır bir olmuyor mu yada kremin etkisimi bilemiyorum ama ben yine söylüyorum neredeyse yaktıracaktım bu krem sayesinde kurtuldum nasırlarımdan...:teytey:
merhabalar,nasır ameliyatı olsam kacgun ıcınde ıse donebılırım kızlar ?
Merhaba öğrenciyken bende olmuştum ama tabanımdaydı benim üstüne basamıyordum 2 hafta sonra dikişi aldılar,sonra rahatlıkla basabildim
ama 4-5 sene sonra tekrar çıktı bu sefer nasır yakısıyla hallettim şimdilik rahatım...
benim de ayağımda ufak bi nasır var..nasır bandı almayı düşünüyorum.umarım faydasını görürüm..
cnm brnimde vardi doktor bir karisim verdi hemen gecti bence nasir bandiyla ugrasma