- 26 Eylül 2022
- 33
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi Jesuisperdu
Gereğinden fazla fedakarlık yapmışsınız.ayrilin.bu arada ne kadar süre sonra nişanladınız?ne kadar tanıdınız?acaba bazi seyleri gordunuz de kabul etmek mi istemediniz?
En büyük adimi terk ederek atmissiniz zaten. Bundan sonrasi cok kolay. 1 yil dolmadan cekismeli dava acabilir sonradan anlasmaliya cevirerek bosanabilirsiniz. Bunu uygulayacaksaniz avukata danismaniz gerekir. Dolandirici esiniz ve ailesinden bir lira bile talep etmeyin, zaten alabileceginizi sanmiyorum. paralari gitmezse bosanmaya yanasacagina eminim.
AzerbaycanliyamBir şey sorucam yabancı uyruklu musun?
Halalarına ne? Sürekli birilerinin lafıyla hareket etmişsin. Bundan sonra en azından bunu yapma. Size ne? demeyi öğren.halalarim dugunu tezlesdirin
,yine etrafimi dinledim
ailem karsi cikdi.el alem ne der
halalarim dugunu tezlesdirin dedi,
AnlamıştımAzerbaycanliyam
Halalarına ne? Sürekli birilerinin lafıyla hareket etmişsin. Bundan sonra en azından bunu yapma. Size
Evet bana evlen baskisi yapan halalarim ve yakin etrafim oldu.Oyle sozler duydum ki,dusunmeden karar verdim.Simdi bir yerden baslamak istiyoru,ama cemiyetde bosanmis bir kadin olmak cok zor.Yurtdisinda bir is buldum gelmeden once,tamamdir kendi milletimi, beni kollar yardim eder dedi. Bana is verecek kadinin bana ilk soyledigi sey bu oldu " burda 17 yasinda erkek var,benim yakinim, gelinsin kocasiz kadinsin sonucda ona abi de,abi gibi davran " cok agrima gitdi konusmasi.Ne demek istedigini ben anladim ve o gun ailemin yanina dondum ucakla.ben daha aile kurdugumu bile derk etmedim son 7 aydir isgence darbe kimsrsizlik yalnizlik o kadar gordumki, incitildimki artik kimsenin beni incitmesine tahammulum bile yok.Adım adım gidin koşmayın. Önce tekrar işe girin. İyi kazanan muhasebeci boş kalmaz. Elinize para geçince, her gün işe gidip gelince kendinizi güçlü hissedersiniz. Size benzer durumda olanlardan çok şanslısınız. Mesleğiniz var ve çocuğunuz yok. Çoğu kadının elini ayağını bağlayan şey çocuk oluyor.
Yapacağınız en büyük hata tekrar bu insanlarla iletişime geçmek olur. Boşanmak için bile aramayın konuşmayın direk avukat yapsın görüşmeleri. Yazmamışsınız ama evlen evlen yaşın geçiyor baskısını yapan hala ve babaanne değil mi?
Genç ve tecrübesizken başınıza bir olay gelmiş ama geçmişte kalmış gibi düşünmeye başlayın. 3 çocukla sokakta kalan okumamış işi gücü olmayan kadınları düşünün, yani sizden çok daha kötü durumda olanlar var. Gençsiniz mesleğiniz var ve dediğim gibi sizi bağlayan bir çocuk yok. Her şey sizin elinizde. Sakın ama sakın iletişime geçmeyin, ölüyoruz yetiş deseler bile cevap vermeyin bunlara.
Burası anonim kimse kimseyi tanımıyor ve en büyük desteği sizin durumunuzda olan kadınlar görüyor. İsterseniz her adımda buraya yazıp danışabilirsiniz. Saat fark etmez, mutlaka biri cevap verir.
Kadının kadına böyle şeyler yapmasına o kadar üzülüyorum ki gerçekten yazıklar olsun.. zor şeyler yaşamışsiniz ama çocuk yok işinde basarilisin, aslında hayatta hiçbirine ihtiyacın yok ve hepsi de seni dibe çekmiş.Evet bana evlen baskisi yapan halalarim ve yakin etrafim oldu.Oyle sozler duydum ki,dusunmeden karar verdim.Simdi bir yerden baslamak istiyoru,ama cemiyetde bosanmis bir kadin olmak cok zor.Yurtdisinda bir is buldum gelmeden once,tamamdir kendi milletimi, beni kollar yardim eder dedi. Bana is verecek kadinin bana ilk soyledigi sey bu oldu " burda 17 yasinda erkek var,benim yakinim, gelinsin kocasiz kadinsin sonucda ona abi de,abi gibi davran " cok agrima gitdi konusmasi.Ne demek istedigini ben anladim ve o gun ailemin yanina dondum ucakla.ben daha aile kurdugumu bile derk etmedim son 7 aydir isgence darbe kimsrsizlik yalnizlik o kadar gordumki, incitildimki artik kimsenin beni incitmesine tahammulum bile yok.