- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
işte babet çorapları da kayıp babetin yanlarından gözüküyor, çok denedim olmuyor
ayyy bak bu iyiymiş hangi marka bu :)Haklısınız ten rengi olanlar falan bazen patik gibi oluyor ama ince kenarlısını bulursanız kaçırmayın :)
O zaman kokacaksınızyanlardan kayıp babette kötü görünüm yaratıyor, o yüzden kullanmıyorum..
ayyy bak bu iyiymiş hangi marka bu :)
buldum çok teşekkürler :)Bunu öylesine buldum decathlon da varmış, ama penti de daha ucuzdu. 3 çifti 8 lira mı neydi.
benim ayaklarım kokmuyor, sadece kokmasın diye tedbir için sordum.. konu sahibi ben değilim :)O zaman kokacaksınızne yapalım.
benim ayaklarım kokmuyor, sadece kokmasın diye tedbir için sordum.. konu sahibi ben değilim :)
aynen evet vücutta biriken toksin ve ağır metalleri atıyoruz o şekilde hatta evine olduğun ortama koy tuz lambalarından oda teknolojik aletlerin yaydığı elektrikten koruyor dene mutlaka.Beni de çok elektrik çarpar. Bıktım artık. Bana da iyi gelir mi bu? Vücuttaki elektriği alır derken bunu mu kastettin?
hahaha peki ozaman :)Biliyorum yaw, espriydi sadece.
Valla sağol cancağızım. Hemen deneyeceğimaynen evet vücutta biriken toksin ve ağır metalleri atıyoruz o şekilde hatta evine olduğun ortama koy tuz lambalarından oda teknolojik aletlerin yaydığı elektrikten koruyor dene mutlaka.