Ayaklarım Kokuyor :(((

Bi dr.a görünseniz ?
Evet evet gayet iyi fikir..
Kızmayın ama burada saglık problemlerini dert olarak sunanlara agzım acık bakıyorum.

soylenmis ama tekrar edeyim. karbonatli su iyi geliyor. esim subay ve o botlarin icinde ayaklari aksama kadar les gibi kokuyor. her aksam suya karbonat bir de tuz dokup 20-25 dk bekletiyoruz sanki azaldi gibi koku.

bir de gun icerisinde coraplarinizi degistirseniz belki o kadar kokmaz. ogle molasinda hic yoktan islak mendille silip ayaklarinizi yeni corap giyebilirsiniz. bir de ayak spreyleri var oriflamedan almistik biz keskin nane kokuku onu da deneyebilirsiniz.

eczanelerde goruyorum ayak kokusuna tek seferde son diye bir reklam var urunu hatirlamiyorum ama tuz gibi bisey. onu denediniz mi yada gordunuz mu

Beni de çok elektrik çarpar. Bıktım artık. Bana da iyi gelir mi bu? Vücuttaki elektriği alır derken bunu mu kastettin?
aynen evet vücutta biriken toksin ve ağır metalleri atıyoruz o şekilde hatta evine olduğun ortama koy tuz lambalarından oda teknolojik aletlerin yaydığı elektrikten koruyor dene mutlaka.

Doktora gidin sorun yoksa eğer bi kovaya su biraz sirke bir kasıkta tuz atın ayaklarınızı bekletin 15-20 dakika. Ayak kokusuna birebir anneme ve kardeşime yapmıştım koku falan kalmadı.

abim subay ve askerlerine yıllar önce söylediği şu yöntemi uygulattığını söyşlemişti bilirsin sürekli bot ve çorap içinde kalan ayakalar kokar
önce sıcak su ve sabunla ayajklarını yıkıyorsun sonra limon kolonyosayla ovup sonra normal pudra sürüyorsun açık ayakkabı kullanmalısın

Eczanede corabiyla birlikte satilan bi krem war kremi surup corabi giyiyorsun we 24 saat kaliyodu sanrm koku cok cok aza iniyor hatta yok giibi bi arkadasim yapti 6 ayda bir tekrarlaniyor

Ayakkabi seçimi de önemli, bazi ayakkabilari giyince ben de kendimde fark ediyorum, o ayakkabiyi sık giymiyorum.

doktora göründüyseniz ikinci bir tavsiye olarak freeman markasının bare foot ayak kremini önerebilirim. Pahalı bir şey değil zaten. Benim kullandığım pembe-beyaz dı. Yıllardır aynı marka ayakkabıları giyerim çorap aldığım yerler de bellidir. Eğer seninden bu konularda sıkıntın yoksa bu kremleri bi dene derim

aynen evet vücutta biriken toksin ve ağır metalleri atıyoruz o şekilde hatta evine olduğun ortama koy tuz lambalarından oda teknolojik aletlerin yaydığı elektrikten koruyor dene mutlaka.
Valla sağol cancağızım. Hemen deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…