Ayaklarım Kokuyor :(((

karbonatlı suyun bir de yeşil çayın iyi geldiğini duymuştum.ayaklarını iyi kurula pudrala ve her gün aynı ayakkabıyı giyme değişimli olarak giy.

Benim ayağım değilde ayakkabım koku yapıyordu. Yani sizinde öyle olabilir.
Ayakkabı değişikliği yapıp baksanız duruma?
Bu arada ayakkabıma karbonat döküp bir gece beklettim gene çözüm alamadım çok severek almıştım ayakkabıları giyemiyorum

Bende yazin ince corapla ayni problemi yasiyorum cunku odamiz sicak yazlar cok zor geciyor ve abdest aldikca ne kdr kurulasamda nemli kaliyor. Ben abdest aldikca birde sabunla yikiyorum ve kurulayip namaz kildiktan sonra corap giyiyorum. Her gun aynj ayakkabiyi giymemeye calisiyorum. Birde krem almistm faydasini gordum banyodan sonra kullandim.eger bir yere gidiyorsamda dogru banyoya gecip corap giymiyorum cikarken giyiyorum. Normal zaman da olmadigi icin doktora gitmedim. Birde ayakkabilarmin hepsi deri ve kalitelidir Rahattir ama yinede kokuyor iste

Ince naylon coraplardan da kaynaklaniyor olabilir. O coraplardan giyiyorsaniz giymeyin bence. Ve ayak pudralari var. Illa ayaginiza surmek zorunda degilsiniz. Evden cikmadan ayakkabinizin icine dokmeniz de ise yarar. Ayak uzun sure ayakkabida kalsa bile (sabahtan gecenin bir vaktine kadar) koku olmuyor.

ayakkabı giyerken çorap giyiyor musunuz ? sanırım çoraplardan kaynaklı.

aaa gerçekten mi ?

Kötü malzemeden yapılan ayakkabılar giyiyorsanız koku yapar. Spor ayakkabı giyiyorsanız hava alıyor mu sorun mesela. Ben yazları hava geçiren spor ayakkabılar giyerim. Spor ayakkabı da kumaş veya şu minik delikler olanları tercih edin, yada sorarak alın hava alıyor mu diye. Babet yada topuklu ayakkabıların gerçek deri olmasını tercih edin.
Ucuz babetler mesela çok fena koku yapar asla giymiyorum onları. Hele çorapsız ayakkabı giyiyorsanız o da yapar. Çorapsız en kaliteli ayakkabıyı bile giyseniz iki gün üst üste giyin ayakkabı da ayağınız da kokar.

Aynı ayakkabıyı uzun süre kullanmaktan oluyordur belki canım.Bazen farklı giy,ayrıca sabunla yıkadıktan sonra krem sür ve çorabını giy öyle kullan derim.Hala çözüm olmuyorsa doktora görün,ter bezleri aşırı çalışıyor olabilir.

Pudra çözüm fakat gittiğiniz yerde ayakkabıyı çıkardınızda arkanızda iz bırakıyorsunuz yürüdükçe. Benim evime gelen bir misafirin ayak izleriyle tanıştığım zaman oğrenmiştim ki pudraymış.

Hava alan ayakkabı giyilmesi şart. Naylon ince çoraplar asla giyilmemeli yazın.
Her akşam karbonatlı, tuzlu suda ayaklarınızı bekleyin. Yanınızda yedek çorap bulundurun.
Mescide/ bir eve girerken giyersiniz.

Yorumlari okumadım belki söylemişlerdir ama yine de yazıyım, bende de vardı bu problem vücudum çok nemli çok terliyorum çözümü rossmannda ki ayak deodorantinda buldum hemde çok ucuz 5 lira bir de ayakkabı spreyi var onu da al ayakkabının içine sık terlemez koku olmaz

Canim doktora git muhakkak tedavisi var bide demlediyimiz cay yokmu koyu onu plastik kovaya doldur ayaklarini icinde 10 15 dak tut haftada 2 3 yap duyduguma gore yarari varmis gecmis olsun

Öneren oldu mu bilmiyorum ama aynen deodorant gibi sprayler var ayak terlemesine karşı. Bunlardan denersen çözüm olacağını en azından etkili olacağını düşünüyorum. Terlemezse kokmaz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…