Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bena da bu elektrik carpmasi oluyorBeni de çok elektrik çarpar. Bıktım artık. Bana da iyi gelir mi bu? Vücuttaki elektriği alır derken bunu mu kastettin?
Bilmiyorum valla benim köfteden bile çarpılmışlığım var İnsan elini bir şeye uzatmaya çekiniyor. Çocukları da çarpıyorumBena da bu elektrik carpmasi oluyor
Elimi musluga,anahtara falan degdirince cik cik diye elektrik carpiyor irkiliyorum
Nedendir acaba?
Aynen hatta bi keresinde esimi operken carpti adamin odu patladiBilmiyorum valla benim köfteden bile çarpılmışlığım var İnsan elini bir şeye uzatmaya çekiniyor. Çocukları da çarpıyorum
Bilmiyorum valla benim köfteden bile çarpılmışlığım var İnsan elini bir şeye uzatmaya çekiniyor. Çocukları da çarpıyorum
Aynen hatta bi keresinde esimi operken carpti adamin odu patladi
Acaba niye boyle oluyor ki?
aaa gerçekten mi ?Ince naylon coraplardan da kaynaklaniyor olabilir. O coraplardan giyiyorsaniz giymeyin bence. Ve ayak pudralari var. Illa ayaginiza surmek zorunda degilsiniz. Evden cikmadan ayakkabinizin icine dokmeniz de ise yarar. Ayak uzun sure ayakkabida kalsa bile (sabahtan gecenin bir vaktine kadar) koku olmuyor.
Ayak pudrasi mi?aaa gerçekten mi ?
giydigimiz kiyafetlerden dolayi oluyomus kizlar mumkun oldukca pamuklu giyelimAynen hatta bi keresinde esimi operken carpti adamin odu patladi
Acaba niye boyle oluyor ki?
Evet sentetik kiyafetlerden oluyor giymiyorum artik ama yine oluyorgiydigimiz kiyafetlerden dolayi oluyomus kizlar mumkun oldukca pamuklu giyelim
Canim doktora git muhakkak tedavisi var bide demlediyimiz cay yokmu koyu onu plastik kovaya doldur ayaklarini icinde 10 15 dak tut haftada 2 3 yap duyduguma gore yarari varmis gecmis olsunArkadaşlar artık utanmaya başladım, ayaklarım çok kötü kokuyor. Yaz da geldi şimdi. İyice berbat olacak. Önceden bu kadar değildi ama iyice arttı son zamanlarda.
Kesinlikle temizlik problemi değil. Zaten namaz kılan insanım günde en az 3 kere ayaklarımı yıkar kurularım. Ama ayaklarım terliyor ve ciddi koku yapmaya başladı. Mescitte filan namaz kılmaya utanıyorum ciddi koku yayıyor çünkü.
Bu konuda yapılabilecek birşey var mı? Nolur yardımcı olun