Doktora gıt bence ,Arkadaşlar artık utanmaya başladım, ayaklarım çok kötü kokuyor. Yaz da geldi şimdi. İyice berbat olacak. Önceden bu kadar değildi ama iyice arttı son zamanlarda.
Kesinlikle temizlik problemi değil. Zaten namaz kılan insanım günde en az 3 kere ayaklarımı yıkar kurularım. Ama ayaklarım terliyor ve ciddi koku yapmaya başladı. Mescitte filan namaz kılmaya utanıyorum ciddi koku yayıyor çünkü.
Bu konuda yapılabilecek birşey var mı? Nolur yardımcı olun
Arkadaşlar artık utanmaya başladım, ayaklarım çok kötü kokuyor. Yaz da geldi şimdi. İyice berbat olacak. Önceden bu kadar değildi ama iyice arttı son zamanlarda.
Kesinlikle temizlik problemi değil. Zaten namaz kılan insanım günde en az 3 kere ayaklarımı yıkar kurularım. Ama ayaklarım terliyor ve ciddi koku yapmaya başladı. Mescitte filan namaz kılmaya utanıyorum ciddi koku yayıyor çünkü.
Bu konuda yapılabilecek birşey var mı? Nolur yardımcı olun
pamuklu çorap her ayakabbıyla giyilmiyo ki, örneğin babet giyerken ten rengi naylon çorap giymek zorunda kalıyorum benDoktora gidin muhtemelen bir mantar enfeksiyonunuz vardır.
Eğer yoksa çorap ve ayakkabı seçiminizde problem vardır. Teri emecek pamuklu çoraplar, hava geçirgen ayakkabılar kullanın.
Beni de çok elektrik çarpar. Bıktım artık. Bana da iyi gelir mi bu? Vücuttaki elektriği alır derken bunu mu kastettin?himalaya tuzunu bir kap suya atın erisin ayaklarınızı sokun bir süre bekletin o güzelce temizler mikropları kırar vucüdundaki elektiriği falanda alır ,üstünden ayaklarınıza sürün koltuk altı felan da olabilir ben kullanıyorum tuzdan başka deodorant falan kullanmam.
pamuklu çorap her ayakabbıyla giyilmiyo ki, örneğin babet giyerken ten rengi naylon çorap giymek zorunda kalıyorum ben
Babet çorapları var pamuklu, deneyebilirsiniz.pamuklu çorap her ayakabbıyla giyilmiyo ki, örneğin babet giyerken ten rengi naylon çorap giymek zorunda kalıyorum ben
işte babet çorapları da kayıp babetin yanlarından gözüküyor, çok denedim olmuyorPamuklu babet çorapları da var. naylon çorabın üstüne onlardan giyiyorum ben, yoksa yazın uzun yürümeli günün ardından vıcık vıcık ter, ayaklara yazık.
yanlardan kayıp babette kötü görünüm yaratıyor, o yüzden kullanmıyorum..Babet çorapları var pamuklu, deneyebilirsiniz.
Karbonat canım dua edıceksın dok ayakkabılarının ıcıne bırde ayagını yıka koku flan kalmıyor