Ayaklarım Kocaman

bir arkadaşım 35 giydiğinden ayakkabı bulamıyor kendine:))
çocuk reyonundan alacak ya da 36 alacak kapalıda sorun değil ama açık ayakkabıda çok sıkıntı oluyor onun da derdi o işte:)
ben de 38-39 giyiyorum kız kardeşim 41 annem 40 giyiyor kaldı mı artık 36-37 herkes uzun herkesin ayağı büyük=)

işgüzar satış görevlisi ve kendini beğenmiş insanlar yüzünden moralini bozma canım.hiç mi 40 numaralı ayak görmemişler acaba?alımlı güzel ve havalıysan kıskançlıklarından kusur bulduklarını sanmışlardır canım insanlar hep böyle bozma moralini.

annem 35-36 giyiyo neredeyse cocuk reyonundan alacak
ben 36-37.. banada aaa ayakların ne kadar kücük derler.. insanlar herseye bisey bulur tatlım takma kafaya

Son düzenleme:
Gorumcemde 40 giyiyo ve asiri kaba degil..
Hâtta magzaya gittiklerinde gorevli ayak nr sorunca gorumcem direk 40 demis esi de dalga gecmis insan 39 der dener olmadi bi buyuk nr ister dedi... Cok gulmustum sizde 39 isteyin sonra olmayinca 40 .yani ayakkabinin kalibi kucuk oluyo sizin ayak buyuk olmamis oluyo :)

40 numara diye sasiriyor..
ayagina olmuyor diye gülüyorlar..

pek insan disi hareketlerde bulunmuslar, ne diyim..

bana göre sanslisin canim benim ayaklar 41 bazen 41de olmuyor gerçekten ayakabi bulmak zor oluyor ama benim boyum 178 ayakta buyuk olmasi normal bence

bence bunda sorun edecek bisey yok neden dersern zaten cogunluk 39 giyiyorr..
en azindan ayakkabiya sokacak ayaklarin var
kizkardeisimnde 1.78 boyu var 55 kilo
ama ayaklari 40 numara bi alisverise gittgimizde valla kan beynime sicriyor
uygun bisey bulamayinca saticilara herkese sariyor valla
kac kez anlatiyorum cogu kisinin istayecegi fizige sahipsin diye ama yok anlmaz
hatta onceki gun bu yuzden tartistik

bence ayaklarınız 170 boya abes değil. zaten artık pek küçük ayaklı kimse yok.
ben 36 giyiyorum dalga geçiyorlar benimle, sevgilim ayakkabıların maskotlara benziyor ucundaki anahtarı sökmüş giymişsin gibi falan diyor.

tüm arkadaşlarımın ayağı büyük, 155 boyundaki bir arkadaşım 38 giyiyor, 170 ve üstündekiler de hep 40 zaten.
benden kısa olan kuzenim de 40 giyiyor ki ben uzun da değilim 166yım.
kafanıza takmayın yani

Bende sizin gibiyim 36 max. 37 giyiyorum. Kızmayın ama bence 41 numara bayan ayakları da hiç hoş durmuyor yahu :/ Keşke boy uzatmayla, ayakları küçültmenin bir yolu olsaydı Gerçi bende isterdim canım 1 80 boy olsun 40 numara ayağım olsun Boy uzun olunca göze batmıyor :)

Son düzenleme:
bende 171 boya 37 giyiyorum tabi ben istisnayim ve hatta ozellkle erkeklerden hep ayaklarima dair iltifat alirim ama dedigim gibi istisna oldugum icin bu kdr hoslarina gidiyor..boyunuz kisa deilse artk 40 numara asiri buyuk degil tabiki kibar ayak denemez ama itgg asiri buyuk igrenc falanda degil cunku benden kisalarin cogunun ayaklari benden buyuk..yeni nesil 39 falan genelde..

Satıs temsılcılerının hayatlarında ılk defa 40 numara ayak gormus gıbı davranmalarını anlamak mumkun degıl zaten. sanırsın ki kulkedısı gelmıs onun şokunu yasayan gozlerle bıyık altından gulmesı sıkayet edılmeye deger gercekten.
boyle bı luksu yok cunku.

Onun dısında evet kıbar durduklarını soyleyemeyız bu bır gercek ama artık 40 numara normallesmeye basladı.
40 anormal degıl. ayakkabılarıda oyle uretıyorlar ki norm artısta var bu numarada:)
Ayaklar saglıklı oldukları ıcın sukur edebılırız.

benimde kılom 55 boyum 1.70 Ayak numaram 40 bence normal bukadar anormle olmamalı . çünkü artık hemen hemen her kaıdnın ayagı 40 numara

Benim kuzenim 1.65 bile değil 39 - 40 numara giyiyor. O daha kötü.
1.70 boya da 40 numara çok bence ama takılacak bir durum olmadığı kesin.
Zaten anneniz, ablanız da büyük numara giyiyorlarmış, benimsemiş olmak lazımdı şimdiye kadar.

canım benim de ayaklarım büyük ama bu durumdan memnunun.
daha sağlam basıp vücudumu daha denge de tutabiliyorum
daha hızlı yürüyebiliyorum
yani durumun estetik değil de vucudun dengeli olmasıyla alakası var bence.
sende bir boy aynasının karsısına gec bak durusun daha sağlamdır.

Eğer ayakların ağrımıyorsa hiç sorun etme, ben de 38-39 giyiyorum, ayak parmaklarım çok uzundur. Önceden 38 di ne eksik ne fazla, hamilelikten sonra büyüdüler ya fazla kilolardan ya da ortopedik sorunum var şişiyor ayaklarım bu yüzden. Uzun yürüyüşler yapamıyorum, ağrı çekiyorum,

Sanki herkes 36-37 giymek zorundaymış gibi evvelden beri çevremden ayaklarıma koca ayak damgası yemişimdir. Halbuki çok kısa boylu da değilim. 37 giysem normal 38 giyince anormal büyüklük mü oluyor gibi cevaplar verirdim. Eğer ayak ağrıları çekmiyorsan, uzun yürüyüşler yapabiliyorsan haline şükretmelisin. Sağlıklı ayaklara sahip olmak en güzeli.

cok sinir bir durum heleki ayakkabı bulunmadıgı zamanlar bende 38-39 arası giyerim ama yakınlarımda cok var 40-41 giyen bazen magazada bas bas bagrırım ne bu ya herkes 36-37 mi giymek zorundamı diye boya gore orantılı oldugu surece sorun yok 175 180 lik insanlarında kucuk numara ayakkabı giyecek halleri yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…