Ayaklarım Kocaman

Ben de izlemiştim o programı dengede duramıyorum bazen yürürken çarpıyorum diye de dalga geçmişti kendiyle hatta Tabi var sizin gibi istisnalar da ama genelde boy uzun olunca ayakta büyük oluyor.

Tabii canım katılıyorum hele yeni nesill konusunda...Ben küçük kuzenlerimin yanında minicik kalıyorum ki boyum uzun derim yani:26:
Çoğu fiziksel özellik gibi bu da genetik hamilelikle bağdaştıramadım ben

Boyum 170 anladım ki çok büyük bir ayak numarası değil etrafımda herkes dalga geçiyor
Eşim bile sana özel ayakkabı yaptıralım falan diyor.
Tşk ederim kızlar
Bu arada boyla ayak numarasının bir alakası yok burada bir arkadaşım var boyu 175 ayak numarası 36

bence sorun etme böyle şeyleri teyzem 41 giyiyor hiçte şikayetlendiğini duymadım.bende ayaklarım ufak diye söylenirdim arkadaşlarım çocuk ayakkabısı giyiyo diye dalga geçerlerdi ama takılmam yani bnde 36 giyiyorum.bazen 35 hatta bende ayaklarım büyük dursun diye botlarımı büyük numara alır içine bi ton çorap giyerdim.ama artık sallamıyorum.sonuçta ayaklarım var diyorum ya olmasaydı diyorum o zaman neyin şikayetini yapcaktım.bi ara kilolarımı kafaya takmıştım onuda takmıyorum artık..herşeye şükretmek gerek..çok mu polliannayım ne :26:

öncelikle ayak numaranız büyük değil..sizi rahatsız eden alışık olduğunuz numaranızın değişmişş olması..ödem ayaklarda daha geç iniyor.zamanla kendi ayak numaranıza dönecektir..bende doğumdn sonra kilo versemde ayak numaram büyük olarak kalmıştı ki ben aşırı kilo almıştım.eski ayakkabılarımın hepsini verdim yeni ayakkabılar almıştımki şimdi ayak numaram eskisine geri dönüş yaptı ve aldığım ayakkabılar tekrar gitti üzülmeyin değişiminizin tadını çıkarın..

ayaklarınız büyüdü mü şimdi peki ,belki kilo aldığınız için sadece genişlemiştir,o yüzden büyük numara giymek zorunda kalmış olabilirsinizdir eski ayakkabılarınızın kalıbı olmayacağı için diye düşündüm. ben ilk kez duydum böyle birşeyi.üstelik dert etmeyin bu durumu,bakın 40 numara giyen birsürü kişi varmış,demek ki o kadar da abes değil.hatta örnek vereyim,Hakan Şükür 190 cm boyunda,ayakkabı numarası 39.benim eşimin boyu da 190cm ayakkabı numarası 46 boy olunca abes durmuyo,bende boyum çok uzun değil bende 36 numara giyiyorum mesela. vücuduma tam oranlı. önemli olan da bu eğer kalıplı bir insansanız,sorun etmeyin demek istedim,özellikle etrafınızdaki insanları kaale almayın,moralinizi bozmalarına izin vermeyin.

Şimdi yazılanları okuyunca ne çok 40 numara giyen var dedim valla bir ara sürekli bazılarının ayaklarına bakıyordum.

Aaa çok şaşırdım şimdi..Hakan Şükür'den boyum kısa ama ayaklarım büyük öyle mi...Onun da ayakları boyuna göre epey küçükmüş...Bir erkek olarak......:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok yok 40 normale indirgendi artık.. Rica ederiz

Boyla ayak numarasının alakası var elbette.. Genelde uzun boyluların ayak numarası da fazladır.. O bahsettiğiniz arkadaşınıza ' istisna ' deniliyor

Aaa çok şaşırdım şimdi..Hakan Şükür'den boyum kısa ama ayaklarım büyük öyle mi...Onun da ayakları boyuna göre epey küçükmüş...Bir erkek olarak......:44:

Şİmdi baktım..Boyu 1.84 müş..1.90 değilmiş..Ayak numarası da 43 müş,44 olmuş..........

canım ya eşin şaka yapmış ..benlede dalga geçerler 39 olduğu halde düşün çocuk mezarı gibi ayakkabıların var diye bnde diyorum sizin yokta kıskanıyosunuz..kendinle barışık olmayı bilmeliyiz çünki bizden bir tane var başka sen yok gül geç onlara boyuna göre gayet normal ayakların .

Şİmdi baktım..Boyu 1.84 müş..1.90 değilmiş..Ayak numarası da 43 müş,44 olmuş..........

kendimi bildim bileli ben Hakan Şükür hayranı olduğum için çok sıkı takip edersim. uefanın sitesinden bakmıştım bundan bi 5 sene önce falan 190 cm olduğuna eminim,çünkü istatistiklerde 190 cm boyundaki santraforlarda adı yazıyor çünkü

40 numara normal bir numara kafanıza takmayın.Boyum 1,58 filan ayaklarım 38.
Boyla alakası yokmuş gerçi ama bana da büyük geliyor boyuma gore

Canım benimde boyum 1.67 ama ayaklarım 40 numara :) Hatta topuklu ayakkabıda 41 falan oluyo zor buluyorum ayakkabı..Bi kere ayakkabı alıcaktım görevli 40 numara diyince güya espri yapmıştı size erkek reyonundan bakalım diye

Bazı yerlerde 1.90, bazı yerlerde 1.91. bazı yerlerde 1.88 ,bazı yerlerde 1.84 olarak yazmışlar boyunu nette..Siz hayranı olduğunuza göre daha iyi biliyorsunuzdur tabi..Doğrudur...

Yine de o boya o kadar minnacık ayak ilk defa duydum bir erkekte..Ve şaşırdım açıkçası... Allah ın işi işte......

boyun 170 ıse 40 numara gayet normal .

40ın altı zaten boyunu tasımaz .vucuduna gore

ayakların var

Benim rahmetli dedem de çok uzuun boyuna rağmen 39 maksimum 40 giyerdi hatırlıyorum...Ailemde var sanırım bu minik ayak durumu

benım de buyuk canım boyla alakalı sanırım boy uzun olunca ayakta buyuk oluyor
40 gıyıyorum hamıleyken esımın ayakkabıları oluyordu dusun yanı

bende takıyorum bazen bır ayakkabı begenıyorum 37 38 fılan 40 ı gelıyor begenmıyorum hep sorun olmustur
esım de dalga gecıyor napalım bızde boyleyız

benım cocukların ayaklarıda yasıtlarına gore buyuk onlrada bana benzemıs erkek oldukları ıcın 48 50 fılan gıyerler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…