Ben de izlemiştim o programı dengede duramıyorum bazen yürürken çarpıyorum diye de dalga geçmişti kendiyle hattaTabi var sizin gibi istisnalar da ama genelde boy uzun olunca ayakta büyük oluyor.
Tabii canım katılıyorum hele yeni nesill konusunda...Ben küçük kuzenlerimin yanında minicik kalıyorum ki boyum uzun derim yani:26:
Çoğu fiziksel özellik gibi bu da genetik hamilelikle bağdaştıramadım ben
Ama ben 38 giyiyordum doğumdan sonra 40 giymeye başladım
ayaklarınız büyüdü mü şimdi peki ,belki kilo aldığınız için sadece genişlemiştir,o yüzden büyük numara giymek zorunda kalmış olabilirsinizdir eski ayakkabılarınızın kalıbı olmayacağı için diye düşündüm. ben ilk kez duydum böyle birşeyi.üstelik dert etmeyin bu durumu,bakın 40 numara giyen birsürü kişi varmış,demek ki o kadar da abes değil.hatta örnek vereyim,Hakan Şükür 190 cm boyunda,ayakkabı numarası 39.benim eşimin boyu da 190cm ayakkabı numarası 46 boy olunca abes durmuyo,bende boyum çok uzun değil bende 36 numara giyiyorum mesela. vücuduma tam oranlı. önemli olan da bu eğer kalıplı bir insansanız,sorun etmeyin demek istedim,özellikle etrafınızdaki insanları kaale almayın,moralinizi bozmalarına izin vermeyin.
Boyum 170 anladım ki çok büyük bir ayak numarası değil etrafımda herkes dalga geçiyor
Eşim bile sana özel ayakkabı yaptıralım falan diyor.
Tşk ederim kızlar
Bu arada boyla ayak numarasının bir alakası yok burada bir arkadaşım var boyu 175 ayak numarası 36
Aaa çok şaşırdım şimdi..Hakan Şükür'den boyum kısa ama ayaklarım büyük öyle mi...Onun da ayakları boyuna göre epey küçükmüş...Bir erkek olarak......:44:
Boyum 170 anladım ki çok büyük bir ayak numarası değil etrafımda herkes dalga geçiyor
Tşk ederim kızlar
Bu arada boyla ayak numarasının bir alakası yok burada bir arkadaşım var boyu 175 ayak numarası 36
Aaa çok şaşırdım şimdi..Hakan Şükür'den boyum kısa ama ayaklarım büyük öyle mi...Onun da ayakları boyuna göre epey küçükmüş...Bir erkek olarak......:44:
Şİmdi baktım..Boyu 1.84 müş..1.90 değilmiş..Ayak numarası da 43 müş,44 olmuş..........
Öyle böyle büyük değil ayaklarım artık devasal oldu.
Bekarken 38 giyiyordum hamileliğimde 18 kilo almıştım.
Ayaklarım oldu 40 numara(
Herkes kilo aldığın için ayakların da büyüdü derlerdi.
Zayıfladım eski kiloma döndüm sayılır ama ayaklarım hala 40 numara...
Aslımda pek dert etmiyordum ama geçen eşimin cebine bir mesaj gelmiş.
Nıke bir ayakkabı alana ikinci bedava diye ben de spor ayakkabı alacaktım.
Gittik mağazaya zaten pek model kalmamış bir model beğendim görevli kaç numara diye sordu
40 numara dedim görevlinin gözleri büyüdü sanki 40 numara giyen tek bayan benmişim gibi...
Yanımda bir çift oturuyordu kadın ayaklarıma şaşkın şaşkın baktı.
Görevli 40 numara ayakkabıyı getirdi ayakkabı ayağıma girmedi bile yarıda kaldı küçük geldi(
Bu nasıl 40 numara ayağıma girmiyor bile sanırım kalıbı çok küçük dedim.
Yanımdakilerin gülüştüklerini farkettim ama artık sinirden ben de gülüyorum...
Başka bir model beğendim o modelin 40 numarası iyi oldu ama bildiğiniz erkek ayakkabısı gibi durdu.
Ben hiçbir şey almadan çıktım. Daha önce hiç sorun etmemiştim ama artık ayakkabı bulmakta zorlanıyorum.
Bu arada annem 42, ablam 40, abim 44 numara giyiyor acaba küçültmenin bir yolu yok mu?
kendimi bildim bileli ben Hakan Şükür hayranı olduğum için çok sıkı takip edersim. uefanın sitesinden bakmıştım bundan bi 5 sene önce falan 190 cm olduğuna eminim,çünkü istatistiklerde 190 cm boyundaki santraforlarda adı yazıyor çünkü
Tşk ederim kızlar
Bazı yerlerde 1.90, bazı yerlerde 1.91. bazı yerlerde 1.88 ,bazı yerlerde 1.84 olarak yazmışlar boyunu nette..Siz hayranı olduğunuza göre daha iyi biliyorsunuzdur tabi..Doğrudur...
Yine de o boya o kadar minnacık ayak ilk defa duydum bir erkekte..Ve şaşırdım açıkçası...Allah ın işi işte......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?