Ayaklarım Kocaman

Benim 39.
Geçen tvde gördüm kız spor ayakkabıda 45 giyiyormuş. Halimize şükredelim

Son düzenleme:
40 numara giyen çok kişi var.Bence snn gittiğin ayakkabıcı dandik bir yermiş.40 numara bulunmayan ayakkabıcı mı kaldı.ÜStelik ayakkabıcının gözlernin büyümeside ayrı bi komik.İlk defa mı 40 numara ayak görmüş çok ilginç

canım bu da dert mi sakın üzülme ya.
bende 34-35 giyiyorum çocuk reyonunu gösteriyolar.eskiden üzülürdüm artık aldırmıyorum boşver

ben de 37 giyiyorum ama hep taraklı olmasından şikayet eder dururdum...bir de başparmağım fazla irice gelirdi gözüme...kendi kendime gülerdim ne kadar kocaman 37 ekran tv gibi derdim.. Ve başkalarının yanında asla çorapsız dolaşmazdım..snki herkez benim başparmağıma bakıyor sanırdım :))) şimdi de o düşüncelerime gülüyorum..Allah dan beni affetmesini diliyorum....öyle ya ayaklarım olmasaydı ne yapardım..... siz de kurtulun artık bu düşüncelerinizden

bence ayak numaraniz kuculcktir yine ya:)bence dert etmeyin benimdde boyum 1.80 ayak numaram 39 ve bana buyuk geliyor..dalga gecenlerede bu boya bu ayak diyorum ama banada buyuk geliyor iste.herkesn ayak numarasi dikkatmi cekiyo:) ama soyel bisey var ben lisede 41 converse alirdim ayakkabilarimin hepside 41 di.sonra 40 almaya basladim 3 senedir felan.suan 39 giyiyorum.ilk aldigimda azcik vursada acildiginda normale donuyo.eger 40 alirsam ayagimdan cikiyo bi kac giyinmede bol geliyo.benim ayagimda cok ince bide benim kaybim parmaklarim ellerimde ayaklarimdada parmaklarim cok uzun ondan ayagimda buyuyo tabisi:) ama bende okuyunca dedm ne cok 40 varmis uzulme dedm kendime

Bende 38 giyiyorum... doğum yapmadan önce 37 numara giyiyordum ne zaman doğum yaptım ayaklarım bir numara büyüdü şunu söyleyebilirim ayak büyüdümü küçülmüyor

canım ben minyon tipli biriyim ayaklarım 40 numara ...ailede sadece benim böyle ama inan hiç sorun etmedim çokta beğenirim ayaklarımı ne olacak ki ...yürüyebiliyoruz çok şükür inan takılacak birşey değil....ayakları 42 numara olan bir arkadaşım var ama o da hiç sorun etmez ....Allah başka dert vermesin boşver

Ahh kuzum o da mı bişey mi? Ben 42-43 giyiyorum ya. Ayaklarım taraklı, boyumuz uzun, eccikte şişmanız diye elalemin 10 lira verdiği ayakkabıyı özel yapım diye 80 90 liraya alıyorum yeminle. Büyükşehirde yaşıyorum ama öyle heryerden de bulamıyorum maalesef. Belirli yerlerden alışveriş yapıyorum hiç bi beğendiğim ayakkabıyı giyemedim bugüne kadar. Hep ayağıma olanı alıyorum güzel yada çirkin farketmez nasılsa spor ayakkabı değil diye. Bende çok üzülüyorum ama yapçak bişey yok..
Ortopediye 14 yaşındayken götürmüştü annem bu kızın ayaklarını niye böyle büyüyor çaresi yok mu diye dr. tıbben yok ben bişey yapamam ki demişti.
Aman boşver takma. En böyük derdimiz bu olsun

Ben lıse yıllarımdan berı hep 40 gıyınıyorum tamam bazen tuhaf oluyor özellıkle bazı ayakkabı modellerınde ayak dahada buyuk duruyor sankı 40 degılde 43 gıbı ama alıstım napayım ben sana derdımı söyleyım sende halıne sukret.Ayak parmaklarım yamuk onuda gectım ördek ayagı gıbı parnaklar ayrı ayrı hepsı bırbırınden bagımsız yaşayan canlılar gibi ve son olarak ayak orta parmagım hepsınden uzun oyuzden kapalı ayakkabıda hep o parmagım vurur suanda resmen deklı degıstı ıçe yamuldu ve acık ayakkabı dahı gıyemıyorum dusunsene ayakkabı burnu ortadan sonra kısalarak gelıyor (normal ayak yapısı odur) benm parnaklar bas parnaktan uzun

Bende 39-40 giyiyorum kalıptan kalıba değişiyor ama bunu sorun etmek bence çok gereksiz bu boya 36 ayak düşünemiyorum bile :) işte asıl o zaman komik olurdu ..Sonuçta bu bir eksiklik bir engel yada bir kusur değilki boy ve kilo ile orantılıdır ayak 1,80 insanda 36 ayakmı olur yada 1,60 insanda 40 numara ayakmı olur orada 40 olmadığında gülen arkadaşlar bence kendi cehaletlerine gülsünler senin ayaklarının büyük olması üzücü bir durum değil ama o insanların beyinlerinin bu kadar küçük olması gerçekten üzücü

:) Aklıma benimde lise yıllarım geldi...
Lisede 39 numara giyerdim...
Şimdi ise 36-37 ...
Çabuk mu yaşlanıyorum ne:)

Son düzenleme:

okan bayülgenin eski programlarında zuzaylılar diye bi skeç vardı. her bölümün sonunda ''osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur'' diyodu. o geldi nedense aklıma

benim ayaklarım büyük değil ama çok çirkin. erkek gibi. babamın ayaklarının küçük kopyası sanki. bazen insanların ayaklarıma baktığını farkediyorum. ama hiç dert etmiyorum bunu. hatta bazen ayaklarıma bakıp ''Allah'ım sana şükürler olsun ki ayaklarım var ve yürüyebiliyorum'' diyorum..

Son düzenleme:

ayaklar estetik ameliyatla tabiki küçülebilir ama oyle egzersizla falan küçülecegini sanmıyorum sonuçta genetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…